reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z RZESZOWA

Też mam dzieci do Kozińskiej zapisane ale ja do przychodni chodzę tylko do szczepienia. Dzieci leczę prywatnie u dr Lassotowej.

reklama
Witam Mamuski!
Ale mnie tu dlugo nie bylo co?
My juz wyczekujemy na Nasze Malenstwo termin mam na 21 MARCA coraz blizej i coraz bardziej sie boje porodu.
Tak jak wczesniej pisalam bede rodzic w Anglii pewnie dlatego mam wiekszego stracha no i ta bariera jezykowa.

Dziorka sliczne malenstwo Wielkie Gratulacje!

Pozdrawiam.

Dziorka jakie cudne maleństwo   ;D
Maggusia to masz termin w sam raz na powitanie wiosny  ;D jak się czujesz ??? a o barierę językową się nie mart ważne jest maleństwo żeby było zdrowiutkie a my za Ciebie będziemy kciukasy trzymać. A wiesz co będziesz mieć ???  ;)
ywka Twoja córcia wygląda jak mała księżniczka jest sliczniutka a jakie ma fajne ząbki  ;D. My też dzisiaj na spacerku nie bylismy bo fatalna ta pogoda dopiero kolo 15 się wypogodziło ale juz mi się wtedy za bardzo nie chciało  ::)
A to jest mój skarbek  ;D
zmianarozmiarudsc017734ym.jpg

_Gabi - Fajowy ten Oskarek i jaki męski!
Tym spacerem się nie przejmuj, ja poszłam właśnie o 15,00 i było tak zimno, że wróciłyśmy za 20 min.

Maggusia - mój synek urodził się 20 marca, to bedziesz mieć podobnego łobuza! Daje w kość ale jest przekochany.

Moja córcia ma całe trzy zęby i lubi nimi zgrzytać  :laugh: Wkleję jeszcze coś tylko muszę sie w domu znaleźć, bo chwilowo jestem w pracy.
Ale dzisiaj to fajna pogoda, a ja muszę siedzieć w robocie wrrr........

Pozdrawiam
ywka

No dzisiaj to piekna pogoda jest i zaraz mykamy na spacerek tylko musi się książę obudzić i jeszcze male jedzonko i jedziemy ;D

czesc MAMUSIE,
Dawno mnie juz tu nie byloo :( ale niestety wrocilam do pracy i mam duzo mniej czasu :( Sliczne sa Wasze pociechy :)
A moj MIchas chyba zaczal zabkowac i ogolnie jest ok, tylko jest bardzo duzy, az za duzy, bo wazy ponad 10 kilosow :) takze kawal chlopa.
A jesli chodzi o dr Piwka, to my tez tam chodzimy i naprawde jest spoko facet, tlyko ma jedna wielka wade, bardzo ale to bardzo sie spoznia, ale jest tak sypmatyczny, ze sie zapomina o tym spoznialstwie :)
pozdrawiam wszystkie MAMUSKI Z DZISIUSIAMI

PS
Faktycznie dzisiaj super pogoda na spacer zimowy :)

No, faktycznie 6 miechów i 10 kilosów to troszkę duży misiu! :laugh: Czym Wy go karmicie!!!???  :laugh:

Moja też ma ok 10 kilo.

reklama
;D Karmie Go swoim mlekiem, a od ponad miesiaca dostaje juz zupki,papki,kaszki itp, ale to jak jestem w robocie, a jak juz jestem w domu to tylko karmie piersia :)
ale schudnie jak zacznie sie ruszac, bo na razie jestemy na etapie siadania :) YWKA a kiedy Twoja coreczka zaczela siedac sama ? slyszalam, ze dziewczynki zaczynaja siadac i chodzic pierwsze, a kiedy byly pierwsze zabki

Do góry