reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z RZESZOWA

Niestety nie mam doświadczenia w walce z pleśniawkami, a może stety.... :laugh:

Ona jeszcze bardzo malutka jest, musisz jej rzeczy wyparzać zanim podasz. Wiem, że to wiesz ale zastanawia mnie skąd u takiego maleństwa pleśniawki!? Mają je głównie trochę starsze dzieci, które wszystko do buzi pakują.
Wiem, że leczą je takim fioletowym - gencjaną chyba, ale nie wiem czy takie maluchy też.

A jak tam karmienie? I kiedy na spacerek? Czekacie pewnie na cieplejsze dzionki?

Ja walczę natomiast z czyrakami na d... u mojego starszego.

reklama
ywka przypuszczam ze te plesniawki to jeszcze ze szpitala, tam do kazdej nowej buteleczki mleczka powinnas dostac nowy smoczek, no trzeba sie było o niego upomnieć, więc moze jak dziecko było u nich to nie zmieniały ich za często :( :(
karmienie nadal butlą, swój pokarm nadal sciągam i mała dwa razy dziennie dostaje mój
a na spacerek zeby isc to faktycznie czekamy na cieplejsze dni, narazie tylko werandowanie na tarasie w słoneczku

Halo! czy Rzeszów żyje??? ;)

słoneczko świeci, to pewnie nie siedzicie przed komputerem....

pozdrawiam
ywka

no dokładnie ywka nie siedzę przed kompem ;D jestem na odwyku ;D bo ostatnio za dużo czasu spędzałam na necie ::)

To prawda, ja też trochę przystopowałam, bo zaczęłam nie wyrabiać ze wszystkim :) ale i tak codziennie zagladam, co słychać.

pozdrawiam i odezwijcie sie czasem.....

zaglądnęłam i dziś ale mamcie z rzeszowa nie zagladają a poplotkowałybyśmy o mieście o czymkolwiek ;D w końcu jest parę rzeczy które nas łączą ;D a może i się znamy tylko o tym nie wiemy ::)

Ja jestem codziennie. Zawsze rano w pracy zagladam co u was słychać.

Może sie znamy!? Na pewno, a jezeli nie, to mamy wspólnych znajomych, tak juz w tym naszym mieście jest. No chyba, ze jest duza rozbiezność wieku. To pierwsze pytanie -  skąd jesteśmy?
Jestem z osiedla Paderewskiego obecnie "na wygnaniu" pomieszkuję w centrum miasta (niestety), a Wy?

A wczoraj mnie nie bylo za dużo, bo imprezkę nam w pracy przygotowano więc bawiłam się zamiast stukać w klawiaturę.
:)

reklama
ja mieszkam na Staromiesciu,
Ywka, ale moze sie znamy z widzenia, bo ja mieszkalam kiedys na Nowym Miescie :) a i w sumie moi rodzice mieszkaja bardzo blisko Paderewskiego - tylko tam az kolo kosciola czyli w strone osiedla Slocina, a Ty mieszkalas blizej Nowego Miasta czy Slociny? :) a czego nie podoba Ci sie miezskanie w centrum? masz wszedzie blisko, a ja na moim staromiesciu to niedosc ze wszedzie daleko, to nawet nie mam gdzie z dzieckiem wyjsc na pozadny spacer, bo wszedzie ulice i auta :(
pozdrawiam

Do góry