reklama
Hejki Dziewczyny! Wieki mnie tu nie było ale zalatana jestem. Syn w zerówce, doszło sporo nowych obowiązków. Na BB zostaje nie za wiele czasu
a wysyłałaś wcześniej syna do zerówki? strasznie zamotali teraz z tym systemem szkolnym, ciężko się połapać co i jak.
Witaj! Z jakiej dzielnicy pochodzisz?
Sewa, jestem z Gołębiowa. Doczytałam, że większość a przynajmniej kilka z Was jest z okolic Lotniska i Dzierzkowa- ja bardzo dobrze znam Glinice a to bardzo blisko
Jest taka opcja. Przy każdym poście na dole masz dymek ze znaczkiem cytatu (ostatni w rządku) Przy każdym poście, który chcesz zacytować musisz kliknąć w ten dymek potem odpowiedź i wszystkie zaznaczone posty zostaną zacytowane. Mam nadzieję, że zrozumiale wytłumaczyłam ;-)
tak, właśnie o to mi chodziło, dzięki. szkoda tylko, że najpierw tego posta wcześniejszego wysłałam
hej!
My nadal chorobowo dzisiaj Wenka dała mi tak w kość, że padam normalnie. Muszę jeszcze na studia przygotować sie nawet nie mam kiedy i ochoty niby podyplomowka ale zadają do domu tyle, że hej!
fajnie, że forum odżyło- to moja cząstka Radomia!
Jutro coś więcej napiszę może nabiore sily przez nockę
a można wiedzieć co studiujesz? w Kielcach? sama z chęcią bym się wybrała na studia ale na magisterskie, edukację póki co skończyłam na licencjacie.
dziewczyny, nie sądziłam, że to możliwe ale w wieku 27 lat dopadła mnie ospa
renatkanuta
Fanka BB :)
hej
u nas również chorobowo- tzn Natalka juz prawie zdrowa, ale zaraziła mnie ;/ nie mam siły eh. no ale grunt, ze ona ma się dobrze. byle bym ja jej teraz nie zaraziła ponownie
Agi1984 gratuluje porządnej niani, teraz to rzadkość naprawdę!
no i znów sniezy, a ja tak bardzo nie moge doczekac się wiosny )
u nas również chorobowo- tzn Natalka juz prawie zdrowa, ale zaraziła mnie ;/ nie mam siły eh. no ale grunt, ze ona ma się dobrze. byle bym ja jej teraz nie zaraziła ponownie
Agi1984 gratuluje porządnej niani, teraz to rzadkość naprawdę!
no i znów sniezy, a ja tak bardzo nie moge doczekac się wiosny )
renatkanuta
Sewa, jestem z Gołębiowa. Doczytałam, że większość a przynajmniej kilka z Was jest z okolic Lotniska i Dzierzkowa- ja bardzo dobrze znam Glinice a to bardzo blisko
OOO! kto poza mną jest z dzierzkowa, przyznawac się
Ostatnia edycja:
małalinka1
Zaangażowana w BB
agi wysłałam Ci wiadomosc na pv.
sewa
mamuśka ;-)
Hejki!
Nie. Mój syn poszedł do zerówki jako sześciolatek....co do zmian w naszej oświacie, to mnie zaczyna trafiać... powoli, ale jednak zaczyna
Ja pochodzę z Gołębiowa :-) moi rodzice do dziś tam mieszkają
A tak w ogóle to wczoraj poszłam z małym do lekarza, bo ten jego kaszel pomimo podawania leków się nasilał. Noooo i ma zapalenie oskrzeli :-( Dostał antybiotyk, zakaz wychodzenia z domu na najbliższy tydzień. OSZALEJĘ!!!!!!!!
Co do ospy. Mój sąsiad 40- latek właśnie niedawno przechodził ospę, tak więc wszystko jest możliwe.
Zdrowia dla chorasków życzę!
a wysyłałaś wcześniej syna do zerówki? strasznie zamotali teraz z tym systemem szkolnym, ciężko się połapać co i jak.
Nie. Mój syn poszedł do zerówki jako sześciolatek....co do zmian w naszej oświacie, to mnie zaczyna trafiać... powoli, ale jednak zaczyna
Ja pochodzę z Gołębiowa :-) moi rodzice do dziś tam mieszkają
A tak w ogóle to wczoraj poszłam z małym do lekarza, bo ten jego kaszel pomimo podawania leków się nasilał. Noooo i ma zapalenie oskrzeli :-( Dostał antybiotyk, zakaz wychodzenia z domu na najbliższy tydzień. OSZALEJĘ!!!!!!!!
Co do ospy. Mój sąsiad 40- latek właśnie niedawno przechodził ospę, tak więc wszystko jest możliwe.
Zdrowia dla chorasków życzę!
Oj widzę że forum ruszyło :-) witam was wszystkie serdecznie!!! baaardzo dawno mnie tu nie było, ale jakoś tak nigdy czasu nie mam ciagle tylko praca dom praca dom.... Moja Paulinka to już nie taka mała dziewczynka...gada na całego...zadaje mnóstwo pytań i dyskutuje jak dorosła- normalnie zadziwia mnie czasami! Dziewczynki ja tez szukam jakiegoś ginekologa fajnego w Radomiu - poradźcie... gonia znalazłaś kogoś?- bo o ile dobrze pamiętam tez szukałaś...
Pozdrawiam:-)
Pozdrawiam:-)
renatkanuta
Ja polecam dr Andruszuk- rewelacjna. dzieki niej moja ciąża zakończyla się szczęsliwie! to co 2 innych lekarzy zignorowało, ja zaniepokoiło, skierowała mnie w pore do lekarza. tylko prywatnie przyjmuje, ale warto. 2gą ciąże bede prowadzic u niej. Pracuje na józefowie na oddziale, gabinet swoj ma na focha
sewa
mamuśka ;-)
Ja polecam dr Golińskiego. Też prywatnie przyjmuje na Focha, a państwowo na Józefowie.Dziewczynki ja tez szukam jakiegoś ginekologa fajnego w Radomiu - poradźcie...
reklama
OOO! kto poza mną jest z dzierzkowa, przyznawac się
czytałam wątek kilkanaście stron wstecz, być może te dziewczyny się już nie udzielają?
Ja polecam dr Golińskiego. Też prywatnie przyjmuje na Focha, a państwowo na Józefowie.
ja też odkąd do niego trafiłam w ciąży do innego nie chodzę, miałam dość przykre doświadczenia z ginekologami z przychodni u mnie na osiedlu-tych nie polecam.
Sewa, mnie też te zmiany w szkolnictwie męczą, sama niedługo będę musiała decydować chyba, że ustalą jakieś sztywne ramy. Chociaż o mojego Dawida tak bardzo się nie boję, ładnie mówi i ogólnie dobrze się rozwija, czasem myślę, że aż za dobrze
często odwiedzasz rodziców? ja też mieszkam tu odkąd pamiętam, nie wyobrażam sobie mieszkać gdzieś indziej- teraz tylko na drugim końcu osiedla
Ostatnia edycja: