reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Radomia :-)

reklama
przepraszam że nie zrobiłam tego jak obeicałam ale same wiecie jak bywa w domu... i tak miałam cały weeekend, no a te linki to znalzałzm w miare sensowne takie:
Dieta proteinowa dr. Dukana
...Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana... - Forum Wizaz.pl
tu jest forum fgdzie siet ez mozna wiele rzeczy dowiedzieć (jak się ma czas czytać) Dieta Dukana :: Strona Główna
jednak nigdzie nie znajdziecie tyle info co w ksiażce...
czyli co mam szykować ile kompletów xero hehehe;-)5?:-)
ale musze Was rozczarowac jako fanka Dukana ponieważ w weekend popłynełam z ta dieta po całosci i najadłam sie ciasteczek w czekoladzie wiec moje efekty szlag trafił:dry:ale nic to!Do imprezki urodzinowej Smyka jeszcze dwa tygodnie wiec coś tam mi sie uda na pewno zrzucic bo teraz juz będe grzeczna heheeh:cool2:

Czesc,
widze, ze temat dietowy sie pojawil. Ja juz od jakiegos czasu stosuje weight watchers. Kolezanka udostepnila mi materialy i ksiazki i w ten sposob probuje zrzucic zbedne sadelko. Po narodzinach Eryka schudlam tak 23kg w 5 miesiecy. Tym razem cos nie jestem bardzo konsekwentna i caly czas waze o 15kg za duzo. Dobrze, ze jestem bardzo wysoka to sie tluszczyk rozlozy i tak nie razi w oczy. Mam nadzieje pomimo wszystko od dzisiaj zaczac kontynuacje dietki, bo do czerwca chce byc znow jak nowa:-))

Dzień bardzo dobry!
Powiem krótko-życzę powodzenia,wytrwałości,szybkich rezultatów no i na koniec braku efektu jojo wszystkim dietowym mamom (no sobie oczywiście też)

cześć

a ja wlasnie wpędzlowalam cala paczke lejsów...i co??? tyle sie moge naodchudzac:baffled::baffled:
ale jak mi sie @ zbliża to moge pochlonac wszystko co mam w zasiegu wzroku...taki juz moj urok:no::no:

niekat poczytałam trochę o tej diecie i jak dla mnie bomba bo to w zasadzie wszystko co jadam,tylko za pieczywem będzie mi się tęsknić, ale nie ma ograniczeń co do ilości tego co dozwolone więc chyba dałabym radę :-)

Wczoraj w poszukiwaniu tańszego papieru do zaproszeń, trafiłam,do Hurtowni Papieru Famex a tam prócz papieru jest też hurtownia zabawek i ceny jak dla mnie są nawet o kilkadziesiąt procent niższe niż w sklepach, może nie na wszystkim ,ale na pewno na wiele artykułów. Ja w każdym razie na papierze,płytach do nadruku i tuszach do drukarki zaoszczędziłam 50% no i nie obyło się bez zabawki dla Antka :-)

witam!!!

korzytsam z okazji, ze u Kamilka jest net, bo jakos czesto podczas moich wizyt zanikal:szok::-D

troche rano sie przestraszylam, bo niunka wstala tak jakby z lekkim katarkiem, a ja nie wzielam jej zadnych leakow (zawsze bralam i nigdy sie nie przydawaly:baffled:). siostra ma Ibum i oleljek na katar i na szczescie na razie OK.

Czesc,
widze, ze temat dietowy sie pojawil. Ja juz od jakiegos czasu stosuje weight watchers. Kolezanka udostepnila mi materialy i ksiazki i w ten sposob probuje zrzucic zbedne sadelko. Po narodzinach Eryka schudlam tak 23kg w 5 miesiecy. Tym razem cos nie jestem bardzo konsekwentna i caly czas waze o 15kg za duzo. Dobrze, ze jestem bardzo wysoka to sie tluszczyk rozlozy i tak nie razi w oczy. Mam nadzieje pomimo wszystko od dzisiaj zaczac kontynuacje dietki, bo do czerwca chce byc znow jak nowa:-))

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

niekat poczytałam trochę o tej diecie i jak dla mnie bomba bo to w zasadzie wszystko co jadam,tylko za pieczywem będzie mi się tęsknić, ale nie ma ograniczeń co do ilości tego co dozwolone więc chyba dałabym radę :-)

Wczoraj w poszukiwaniu tańszego papieru do zaproszeń, trafiłam,do Hurtowni Papieru Famex a tam prócz papieru jest też hurtownia zabawek i ceny jak dla mnie są nawet o kilkadziesiąt procent niższe niż w sklepach, może nie na wszystkim ,ale na pewno na wiele artykułów. Ja w każdym razie na papierze,płytach do nadruku i tuszach do drukarki zaoszczędziłam 50% no i nie obyło się bez zabawki dla Antka :-)
co do diety to własnie dlatego ja sie na nia zdecydowałam:)uwielbiam nabiał a chleb dla mnie nie jest niezbedny do rpzezycia.Juz nie raz sie obywałam tygodniami całymi bez pieczywa i dobrze mi to robiło.Poza tym zawsze mozna zronbic własny chlebek zgodny z zasadmi.Mozę nei będzie taki sam jak świerza bułka poznańska ale za to jakiz dorwy hehehe
podobnie jest w Adze.tez obok hurtowni papierniczej jest zabawkowa - my tam bierzemy biurowe do firmy stąd wiem.i pończoszki taniej sie kupi i skarpetki dla męża ;)

reklama
Widzę, że wziełyście się za odchudzanie... a ja 20 do przudu. A zapowiadło się tak ładnie!!! Dopiero od 2 tyg tak strasznie tyje i rosne i puchne i wogóle... ech...
Wczoraj byłam na ostatniej wizycie. Maluszek waży już 3500!!! Rozwija się zdrowo, wody w normie, łożysko też :-)) Chyba Patryś słucha grzecznie mamusi. Usilnie go proszę o pozostanie w brzuszku do końca remontu. Ananicz powiedział, ze szyjka zamknieta i, ze narazie nic nie przepowiada rychłego porodu - oczywiście różnie z tym bywa. Jezeli do 26 nic sie nie bedzie działo to mam popołudniu zgłosić sie do niego na oddział. Szczerze to tak bym wolała - bez stresu, bóli i takich tam!

Dobra uciekam prasować reszte rzeczy.

Pozdrawiam,

Do góry