donkat
Fanka BB :)
witam!!!!
zapraszamy!!!:-):-)
a teraz ochrzan: jak to PEDZICIE? a nie PEDZIMY?;-):-)
jak sie zaglada raz najaaakis czas, to tak ejst. ja ostatnio ciagle podgladalam, czy ktos napisal, ale przeciez nie bede pisala sama ze soba
tak poza tym, to przeraza mnie to zimno
mialam imprezowy weekend.:-)
zdrowi jestesmy caly czas
lece robic sok ze swierzej marchewki;-)
Witam !! Kolejna mama z Radomia :-) Tym razem z michałowa , mama 8 miesięcznego szkraba ;-)
zapraszamy!!!:-):-)
donkat jak po zjeździe? Julitka już przywykła, że czasami znikasz na kilka godzin dziennie?
nie bylam w ten wekened i chyba zrezygnuje
kathrinka88 witaj, to jesteśmy sąsiadkami, ja na Michałów robię spacery po chleb :-)
cala filwinka
A u nas wszystko powoli. Antoś ma coraz więcej guzów na głowie. W sobotę sobie nabił guza na policzku i wyglądał tak że jak na niego patrzyłam to samej mi się płakać chciało. Uparciuch z niego jest i nawet jak się już słania ze zmęczenia, to i tak uparcie wstaje i wędruje po domu.
teraz inaczej juz nie ebdzie;-)
W niedzielę zauważyłam że zrobił mu się fioletowy języczek i nie wiem czy to może być od żelaza czy może jakieś zmutowane pleśniawki? Zastanawiam się czy nie wybrać się do lekarza.
nie mam pojecia, ale bardziej bym sie sklaniala ze to od zelaza
Poza tym chyba zdecydowałam, że nie wracam do pracy i zostaję z Antosiem co najmniej do czerwca. Ale o tym może coś skrobnę na zamkniętym.
super! jeszcze nie raz sie zoabczymy:-)
Dziś urodziny teściowej i nie mam pomysłu co jej kupić, zwłaszcza że za kilka dni ma też imieniny.
trzeba kupic cos jednego, a wiekszego. nie obserwowalas co potzrebuje?
Hej.:-)
Ale pędzicie z tym forum, nie nadąrzam czytać...
.
a teraz ochrzan: jak to PEDZICIE? a nie PEDZIMY?;-):-)
jak sie zaglada raz najaaakis czas, to tak ejst. ja ostatnio ciagle podgladalam, czy ktos napisal, ale przeciez nie bede pisala sama ze soba
tak poza tym, to przeraza mnie to zimno
mialam imprezowy weekend.:-)
zdrowi jestesmy caly czas
lece robic sok ze swierzej marchewki;-)