reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Radomia :-)

witam!!!!

Witam !! Kolejna mama z Radomia :-) Tym razem z michałowa , mama 8 miesięcznego szkraba ;-)

zapraszamy!!!:-):-)

donkat jak po zjeździe? Julitka już przywykła, że czasami znikasz na kilka godzin dziennie?

nie bylam w ten wekened i chyba zrezygnuje:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

kathrinka88 witaj, to jesteśmy sąsiadkami, ja na Michałów robię spacery po chleb :-)

cala filwinka:-D:-D:-D:-D

A u nas wszystko powoli. Antoś ma coraz więcej guzów na głowie. W sobotę sobie nabił guza na policzku i wyglądał tak że jak na niego patrzyłam to samej mi się płakać chciało. Uparciuch z niego jest i nawet jak się już słania ze zmęczenia, to i tak uparcie wstaje i wędruje po domu.

teraz inaczej juz nie ebdzie:-D;-)

W niedzielę zauważyłam że zrobił mu się fioletowy języczek i nie wiem czy to może być od żelaza czy może jakieś zmutowane pleśniawki? Zastanawiam się czy nie wybrać się do lekarza.

nie mam pojecia, ale bardziej bym sie sklaniala ze to od zelaza

Poza tym chyba zdecydowałam, że nie wracam do pracy i zostaję z Antosiem co najmniej do czerwca. Ale o tym może coś skrobnę na zamkniętym.

super! jeszcze nie raz sie zoabczymy:-)

Dziś urodziny teściowej i nie mam pomysłu co jej kupić, zwłaszcza że za kilka dni ma też imieniny.

trzeba kupic cos jednego, a wiekszego. nie obserwowalas co potzrebuje?

Hej.:-)

Ale pędzicie z tym forum, nie nadąrzam czytać...:-D
.

a teraz ochrzan: jak to PEDZICIE? a nie PEDZIMY?;-):-)
jak sie zaglada raz najaaakis czas, to tak ejst. ja ostatnio ciagle podgladalam, czy ktos napisal, ale przeciez nie bede pisala sama ze soba:sorry:

tak poza tym, to przeraza mnie to zimno:szok::szok::szok:

mialam imprezowy weekend.:-)

zdrowi jestesmy caly czas

lece robic sok ze swierzej marchewki;-)

reklama
Co do teściowej to ja podarowałabym zdjecie wnuczka żeby pamiętała że wogóle go ma :-) Ogólnie rzecz ujmując trafiła mi się typowa teściowa z dowcipów :sorry:

Mój maluszek niestety nie chce nic pić a pani doktor kazała kupić witaminki żeby nabrał apetytu , ma 9 mies i 8 kg przy 94 cm , zastanawiam sie czy nie jest za chudy....

Co do teściowej to ja podarowałabym zdjecie wnuczka żeby pamiętała że wogóle go ma :-) Ogólnie rzecz ujmując trafiła mi się typowa teściowa z dowcipów :sorry:

Mój maluszek niestety nie chce nic pić a pani doktor kazała kupić witaminki żeby nabrał apetytu , ma 9 mies i 8 kg przy 94 cm , zastanawiam sie czy nie jest za chudy....

tesciowej wspolczuej, ja na swoja nie moge narzekac:no:

czy aby na pewno twoj synek ma 94cm wzrotsu?????? Julitka ma 2 lata i 89cm, wiec wydaje mi sie to wielce nieprawdopodbne:eek:

kathrinka mój synek ma 1,5 roku wazy 10,5 kg i ma 85 cm wzrostu... chyba jednak sie majtłas podając wzrost swojego szkraba i zakaldając ze to miało byc 74 cm wychodziłby że mieści sie w normie.W tym wieku Marcel miał sie bardzo podobnie.Ważne żeby nie spadał poniżej 5 centyla:tak:

witam zimowo, bbbrrrrrr:szok::cool2:

moje dziecko nie moglo sie nadziwic, patrzac na snieg:-D:-D:-D
a jak wyszla na dwor, to szla jak na szczudlach, przeszkadzalo jej, ze ma snieg na butach i ze pada jej na buzie:-D:-D zaraz zmarzly raczki, bo przemokly rekawiczki i byl placz:-(ale oczywiscie znow sie wybiera:rofl2:

U mnie po śniegu już ani śladu, niestety nie po brzydkiej pogodzie :-(
Brak mi ostatnio czasu na cokolwiek... Zdecydowaliśmy się na przeprowadzkę do Radomia i rozpoczeliśmy duuuuży remont - no to trochę kasy poleci. I tak praktycznie ciągle gdzieś w trasie między Radomiem a Wawą. Jeszcze w dodatku szkoła mo się zaczyna i znów co drugi weekend mogę sobie wykreślić z kalendarza:crazy:
Jutro odwiedzam stare śmieci - muszę jechać do gminy do Zakrzewa wyrobić nowy dowodzik.

Pozdrawiam i dużo ciepełka życzę :-)

reklama
Ula, kasa poleci, ale jak fajnie bedzie po:tak::-). jka sie czujesz?

w leclercu jest Bebiko w promocji i sa rekaiwczka dla dzieci i chyab chusteczki naiwlazane tez:sorry:

Do góry