reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

witam tak szybciutko, poki niunka na dworze z babcia;-)

ciagle nam odlaczaja prad przez te roboty na drodze i jestem odcieta od cywilizacji:-(

Dziadostwo.
A przypomniało mi się że w Biedronce są ieluszko Dada po 27 zł w komplecie z grzechoczącymi skarpetkami. Kupiliśmy dziś bo jednak Huggiesy nam przeciekają przez noc.Mam nadzieję że będą lepsze.

my tez mamy:tak: i chusteczki tez sa tansze w 4paKU:tak:

jednak warto czasem uzyc jezyka :happy: ja tez nie lubie balaganu w kolejkach w przychodni:no:60 osob :szok::szok:

Antoś po raz pierwszy sam wstał. Złapał się brzegu kołyski i wstał na nózki z wypiętą pupą i krzyczał bo nie wiedział co dalej :-)

:szok::szok::szok:to dopiero spryciarz:-)

zapomnialam: mama zostaje do soboty, odwozac ja od razu zostajemy an wesele i wracamy do domku w jniedizele.
kurcze, pogoda sie zkiepscila i ma byc zimno-bbrbbr!

reklama
A my dziś cały dzień spędzliśmy u teściów na wsi.
Mieliśmy pojechać tylko na godzinkę ale że byliśmy zależni od siostry M a właściwie od jej samochodu to zmuszeni byliśmy siedzieć tam prawie do wieczora.
I wcale nie było tak źle. Dziadek w końcu oswoił się z wnusiem na tyle że sam go brał na ręce i stroił miny :-) I po raz pierwszy naprawdę widziałam jak jest dumny z wnuka. Zwłaszcza że w jego rodzinie to pierwszy wnuk, bo całe jego rodzeństwo ma tylko wnuczki. Gdyby jeszcze teściowa nie wyrywała wszystkim Antka z rąk .... No ale nie wszystko na raz, a tego też się pewnie oduczy:-)
-j- ja to dopiero za kilka lat poznam jak to jest obchodzić Dzień Mamy w przedszkolu i szkole. A wczoraj dostałam więcej niż zwykle wolnego czasu, w związku ze świętem i mogłam sobie pójść na rower:-)

niekat a co z Tobą??
donkat a Ty masz już te buty na wesele? Ja się w piątek wybieram po sukienkę i aż mnie ciarki przechodzą na myśl o tym.
sewa jak tam po długim weekendzie?

donkat a Ty masz już te buty na wesele? Ja się w piątek wybieram po sukienkę i aż mnie ciarki przechodzą na myśl o tym.

juz nie mam sily:crazy: jeszcze chyba nigdy tak dlugo nie szukalam buotow. jak nie obcas nie ten, to przod nie pasuje i tak wkolko. w koncu po "przeleceniu" wiekszosci sklepow i miejsc najbardziej spodobaly mi sie najzwyklejsze na Radomiaku. pojechalam w poniedzilake, zeby je juz wziac( miezrylam w zeszlym tyg) i tej babki nie bylo, pojechalam wiec dzis i to samo:baffled: ma byc podobniez jutro-bede jezdzic jak kot z pecherzem:crazy:

a w ogole to caly czas ma padac i byc zimno:baffled: nie lubie takiej pogody na wesele:no:

filwinko, uzbroj sie w cierpliwosc na piatek:-D

no własnie wczoraj obadała pogodę na sobote i mi sie zrobiło słabo.... musze zweryfikowac przygotowane ciuszki dla dzieci bo ma przeciez padac i byc raczej chłodno....:crazy:ja mam kieckę na ramiączka of course - kupiłam ja w koncu w sobotę w Galerii Gama ale cholernie przepłaciłam:rofl2:no ale sponsora muiałam to i tak nie żal;-):-p butki juz miałam wczęsniej kupione i zostało dobrac dodatki (coś na szyje, w uszy itp) bo sukienka czarna i przydałoby się ją rozweselic nieco:laugh2:ale filwinka jak juz sie w koncu wybrałam na zakupy (nie szperanie w necie) to mnie trzęsło z nerwów... nic kuźwa nie było ciekawego a ja przecież lubie zakupy - a tu żadnej rpzyjemności.tyle ze buciki Oliwii kupiliśmy no i ostateczne ta sukienkę.mam jednak problem z Marcelem.Mam dla neigo naszykowany gajerek (kawa z mlekiem) i miałam do neigo pasujące buciki.... niestety diabeł ogonem rpzykrył i w całym domu ani po nich sladu:szok:od soboty codziennie szukam ich kilka godzin przez co mój dom jest uporzadkowany jak nigdy ael butów nie znalazłam... no i muka bo rpzeciez nie załoze mu do gajerku sportowych adidasków:no:masakra:baffled:

witam!!!

wreszcie kupilam buty:tak:ale nie te upatrzone z radomiaka, bo dzis znow tej kobiety nie bylo:crazy::wściekła/y:myslalam, ze mnie poniesie!
pojechalam na Korej i nie na hali, tylko na targu kupilam ladne butki:-) mamie i tesciowej tez sie podobaja;-):-)

a tak przechodzac obok ciuszkow, to powiem wam, ze duzo sukienek wpadlo mi w oko. i to nie takie oklepane, tylko nawet dosc oryginalne.

niekat, usmialam sie czytajac o tych bucikach Marcelka:-D:-Dczesto tak ejst i az cholera czlowieka bierze:wściekła/y:
ale bylby z niego przystojniak:tak:

mnie terz ta pogoda zalamala, choc moze nie bedzie tak zle, bo dzis tez niby mialo lac caly dzien.

jednka nie bierzemy Julitki. zostanie z mama w domu.

a wy macie w rodzinie to wesele?

boli mnie glowa, albo z porannych nerwow, albo z pogody, bo sie chmurzy.

szukam kwater nad morzem, bo sie wybieramy ze nzajomymi i jakos kiepsko mi to idzie

do pozniej!!pappaap!

donkat, niekat no to super że już jesteście gotowe na wesele.
Ja jutro uderzam na łowy. Zabieram szwagierkę i teściową i idziemy kupować kiecki. Zajrzę na Korej w takim razie, chociaż planowałam jechać na śląską.
A pochwalę się Wam moim dzisiejszym zakupem. Kupiłam sobie wymarzony aparat, z dwoma obiektywami :-) Aż się nie mogę doczekać jutra, i mam wielką nadzieję że pogoda będzie ładna.
-j- mijałam wczoraj hurtownię opakowań przy Curie Skłodowskiej, i myślę że oni mogą mieć też kartony. Znalazłam też coś takiego Transport Radom przeprowadzki radom Warszawa kraków anglia hiszpania francja - Radom - Przeprowadzki - Transport
kartony i folie - materiały pakowe - przeprowadzki, transport lublin, świdnik, kraśnik, łęczna, radom, warszawa

znalazły sie butki... i okazały się za małe:wściekła/y:na darmo moje nerwy i tak musze kupic nowe:baffled:
to jeszcze zostały mi te buciki, koszyla dla Marcela, koszula dla Łukasza, dzis idę pazurki robic do koleżnaki z pracy (ale mam z nia dobrze mowie Wam!), fryzuje sie sama i to by było na tyle ...mama obiecała sama z siebie ze podczas wesele zaopiekuje sie Marcelem (gdyby delikwent nieopatrznie zasnął w co nie wierzę) żebyśmy mogli i my sie pobawić - ale jestem dziś w butach które miały byc na wesele i po przejsciu w nich placu od portierni do biura okazało się ze spadaja mi z pięty....:wściekła/y::szok:żesz..... tak sobie mysle ze dokupie do nch wkąłdki zelowe pod palce to może będą sie lepiej trzymać:confused2:jak myslicie - nie ma mowy o kupnie nowych:-(ja to mam pecha kurde!jak nie urok to sraczka:angry:

donkat tak weselicho w rodzinie mamy:tak:hajta sie chrzestny Oliwii;-)ehh nie mogę sie doczekać!!!
filwinkaale Ci dobrze!zawsze chciałm mieć profesjonalny aparat fot. ale jakoś nigdy nie było mnie stać:-(teraz rpzy dwójce dzieci to już w ogóle:-p

znalazły sie butki... i okazały się za małe:wściekła/y:na darmo moje nerwy i tak musze kupic nowe:baffled:

bidulka:-(

ale jestem dziś w butach które miały byc na wesele i po przejsciu w nich placu od portierni do biura okazało się ze spadaja mi z pięty....:wściekła/y::szok:żesz.....

dlatego ja jestem za przymierzeniem przed kupnem:sorry:

pogoda do du**:wściekła/y:
tyle mam dzis do zrobienia, a siedze i szukam kwater nad morzem

filwinko,
to kiedy sie umawaimy na sesje nowym aparatem?;-):-)

reklama
hejka poprawiam sie i nadabiam
julce toszke lepiej ale dwa dni miala non stop 39 temperatuy
a biegunka dopieo dzis odpuscila,to raczej byl rota wirus

a u Was co jak maluszki:tak::tak:

Do góry