reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

reklama
-j-, no to kamien serca ci spadl. super!

netka, jescze podobniez sa tanie zabawki obok LECLERCA sklepie dziecieym, tylko zapomnialam nazwy. kiedys bylo tam bardzo ciasno i nie lubilam chodzic, ale kolezanka mowi, ze rozbudowali i jest ok.

Donkat ten sklep to "Świat dziecka".Jesteśmy tam dość często,jednakże ceny wcale nie są mniejsze niż na Wojska P.Ale na pewno niższe niż w Dziecku.

-j-cieszę się że wszystko idzie po twojej myśli.:-):tak:.
Pozdrawiam.

netka1 mieszkam przy osiedlu Akademickim, więc dla mnie Wernera jest jeszcze w zasięgu spaceru :-) ale za to pracuję na Ustroniu i teraz już się nie wypuszczam tak daleko na piesze wędrówki. Zresztą ostatnio jeżdżę głównie po to żeby dowieźć zwolnienie.
donkatbyłam niedawno w tym sklepie, i jak dla mnie to jednak mało miejsca i ciasno, albo mają za dużo rzeczy a ceny rzeczywiście niższe niż w Dziecku, ale teraz chyba wszędzie są niższe
-j- trochę Ci zazdroszczę tej pewności, zwłaszcza co do terminu, bo tak jak piszesz taka niepewność jest najgorsza. Cieszę się że sobie spokojnie czekasz i że wszystko przebiega tak jak powinno.
Szkoda że natura nie wymyśliła jakiegoś pewnego znaku który by nam dała np. na dzień przed porodem ;-)
Ja leżałam kilka dni na patologii dokładnie od 23-go października, może się rozminęłyśmy? :-)

Jednak główny problem mam chyba z głowy, bo lekarz powiedział mi dziś że nie ma możliwości żebym nie została przyjęta na oddział nawet jeśli na Józefowie nie będzie dyżuru, bo lekarze nie robią sobie nawzajem świństw i nie odsyłają swoich pacjentek. Hura!! Może w końcu prześpię spokojnie noc :-)

Donkat oj jeszcze w dwupaku i od dwóch dni coś wyjątkowo dobrze się czuję(tylko ból w pośladku męczy), więc pewnie tak prędko się nie rozdwoję. Albo po prostu przestałam się przejmować i wsłuchiwać w organizm i nie skupiam się już tak na każdym skurczu :-) ale i tak wciąż wpadam już na różne pomysły żeby jednak nakłonić małego do wyjścia ;-)
-j- gafę strzeliłam , ja też byłam na patologii między 20 a 23 października, przypomniało mi się dopiero że wyszłam w dzień urodzin M a on jest właśnie z 23-go :-) Doskonały pomysł z kompletowaniem wyprawki wcześniej, ja sobie nie wyobrażam że miałabym teraz biegać po mieście z wielkim brzuchem, a już zwłaszcza po marketach, gdzie kasy dla kobiet w ciąży to tylko teoria. Nam w zasadzie został tylko do kupienia fotelik samochodowy, ale to już ma załatwić M jak będziemy szpitalu :-) niech i in coś sam wybierze ( tzn kolor oczywiście bo model wybrany) :-)
Rzeczywiście do Mikołaja już dużo nie zostało, ale my chyba w tym roku skupimy się na naszym największym prezencie :-) Chociaż tak sobie myślę że zrobię M niespodziankę i na Gwiazdkę zrobię mu odcisk stópki albo dłoni Antosia w masie solnej :-)
Miłego wieczoru dziewczyny, i buziaki dla dzieciaczków :-)

reklama
Filwinka a wiesz że Wasz Antoś będzie prawie dokładnie(a może bez" prawie" jeżeli postanowi zawitać na ten świat 27)o roczek młodszy od mojego bąka.Listopadowe dzieciaczki są suuuper!
Bez urazy inne mamy.;-):-D.

Do góry