reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

Witam Panie!

niekat
fajnie że do nas dołączyłaś.Coś wreszcie zaczyna się dziać.
Co do moderatora to faktycznie przydał by się takowy.

Sewa współczuję Ci.Ostatnio też przechodziłam z Kubą przez wredny miesięczny katar i wiem że męczysz się i Ty i Jedruś.Zdrówka życzę:tak:.

-j-Kuruj dzieciaczki,kuruj bo Święta tuż,tuż.Nic tak nie psuje nastroju jak choróbsko.:-(

Donkat To teraz czas na ssaki.Może krówka albo konik?Julitka to sprytna dziewczynka:-).

Filwinko pierniczki pychotka.Jeszcze trochę lukru i będą jak z obrazka;-).Mam ich chyba z 50 więc będą królować na choince.

Ja jednak idę na szczepienie dopiero po nowym roku.Tak na spokojnie i bez stresu.
Dziewczyny macie jakiś super przepis na pysznego śledzika.Jeżeli tak to podzielcie się proszę.
Pozdrawiam:)

reklama
w kwestii trzydniówki dodam od siebie że Marcel przechodził ją we wrzesniu i ze szczepieniem pediatra kazała odczekac 30 dni od ostatniego dnia gorączkowania:tak:
w kwestii śledzików się nie wypowiadam bo ja nie kochać sledzików :baffled:;-):-)z ryb to tylko kurczaka hehehe:rofl2:

Filwinko pierniczki pychotka.Jeszcze trochę lukru i będą jak z obrazka;-).Mam ich chyba z 50 więc będą królować na choince
Ja dwa razy już piekłam i za każdym razem konczyło się to wszamaniem w ciągu kilku godzin.:tak::-) Lukier i posypka kolorowa czynią je takie jakby były sklepowe. Najlepiej smakowały nam z mlekiem.

Śledź w sosie
  • pojemnik sledzi
  • słoik majonezu
  • jogurt naturalny
  • odrobina musztardy do smaku
  • 2 pęczki koperku
  • paczuszka rodzynek
  • 5 ząbków czosnku
Śledzie namoczyć w wodzie z cytryną, odsączyć.Przygotować sos z majonezu, jogurtu, musztardy, drobno posiekanego koperku, rodzynek i wyciśniętego czosnku. Śledzie zalać sosem i pozostawić w lodówce na kilka godzin.

dziś pod M1 (od praktikera) stały sanie z reniferami i elfy robiły darmowe fotki dzieciom.Do odebrania w piatek przyszły - nie wiem czy jutro tez będą stali ale jak któraś będzie na zakupach chyba warto podejsc i zobaczyć.Oliwii zrobili (ze mną heheh) i była przeszczęsliwa :-D

reklama
filwinko, Antos jest przeuroczy!!! takie slodziutkie bezbronne malenswto:-) juz zapomnialam jak julitka byla taka malutka

wpadlam na chwilke w przerwie sprztaania. do pozniej, papapa!

Do góry