reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

Hej netka ;)
Nie wiem jak reszta, ale ja czasem zaglądam tu, ale sama do siebie pisać przecież nie będę.
Ogarnął mnie szał szkolno- przedszkolny, ale mimo tego znajduje jeszcze czas na przegląd forum. Równiez pozdrawiam.

:tak::tak::tak::tak: tez zagladam i dluuugo nie ma kolejnych wpisow
_j_, nie ma jak dobra organizacja, prawda?
dzieciaki ze szkoly zadowolone? dobrze, ze kiespka pogoda, to przynajmniej nie jest im szkoda, ze wakacje minely:-D:-D

reklama
hej dorotka!

czy twoja corcia duzo mowi? jest strasza od julitki wiec pytam, bo moja gwiazda mowienie ma gdzies. wszystko zalatwia na migi:-D:-D

-j-, najgorsze wlasnie ciazy sa te przeziebienia i niemoznosc zazywania skutecznych lekow. ja na poczatku zlapalam male przyziebienie,a potem ejscze zapalenie pecherza. pozniej juz reszte ciazy przeszlam spokojnie. zdrowka zycze! stosuj czosnek, cebule, miod, cytryne....

Donkat nie strasz mnie tym zapaleniem. Przechodziłam to w poprzednich ciążach. Pobyt w szpitalu nie był unikniony, ponieważ zagraża to maluszkowi.Dbam o siebie, juz mi prawie przeszło. Staram się ciepło ubierać, choc przegrzanie jest bardziej szkodliwe i służy przeziębieniom niż ziąb na dworku.
A jak mała Julitka, zdrowa?

ja mialam takie leciutkie zapalenie pecherza, ze obylo sie bez szpitala.

julitka juz zdrowa, miala maly katarek, ale na szczescie nie przeszlo na inne organy i minal.
polecam pry katarku: rozgnieciony czosnek polozyc w okolicach glowki dziecka gy spi. bardzo ulatwia oddychanie. podejrzewam, ze dzieki temu u na s wnocy nie bylo problemu z zapchanym noskiem.:happy:

chcialaby bidulka isc na dwor, a tu taka pogoda:angry: oszalec mozna.:wściekła/y:

Witam Mamusie!
-j-
trzymaj się dzielnie i nie daj się żadnym paskudnym choróbskom.Teraz bez wyrzutów możesz wykorzystywać do pomocy rodzinkę.Trzymamy kciuki!:tak:.
Donkat u nas już pogoda się klaruje więc myślę że i u Was lada moment zaświeci słoneczko.
Kubulek to też leniuszek jeżeli chodzi o mówienie.Na razie tylko tata,baba i ne."Mama" jakoś tak nie bardzo mu wychodzi.Tylko jak próbuje coś wymusić to woła mama.
Mały robi nam pobudkę w nocy na smarowanie dziąsełek żelem bo jesteśmy teraz na etapie wyrzynania się piątego ząbala.Cztery piękne jedyneczki już mamy.
A gdzie podziewa się Sewa?Pewnie już szykuje się do przyjazdu do Polski.
Pozdrawiam cieplutko i życzę duuużo słoneczka:tak::-).

Załączniki

• DSCF0326.jpg
    DSCF0326.jpg
    783,5 KB · Wyświetleń: 36
  • DSCF0343.jpg
    DSCF0343.jpg
    740,2 KB · Wyświetleń: 31
  • DSCF0336.jpg
    DSCF0336.jpg
    789,4 KB · Wyświetleń: 31
reklama
Do góry