reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

reklama
sewa, niby jesien u was, ale caly czas zielono. jak mnie brakuje tej wiecznej zieleni w PL!!

ja sie modle o ladna pogode we wrzesniu, bo chcemy zrobic julitki urodzinki na powietrzu:-)

J, tylko sie nie rozerwij tak, zeby klejne dzieciatko sie juz pojawilo!!!:-D:-D:-Dbedziesz miala zawrot glowy. tym bardziej, ze takie maluszki to tzreba w obie strony zaprowadzac.

Mam nadzieję , że rozwerę się dopiero w lutym , jak przyjdzie pora.;-)
Też mam nadzieje , że ta jesień bedzie słoneczna jak te z przed kilku laty.

Witam Wszystkich,

Jestem tu nowicjuszka:baffled:. Czy ktos wie moze na temat szkoly rodzenia na Jozefowie w Radomiu. Czy warto sie tam wybrac. Z gory dziekuje za szczere odpowiedzi!:-D

Pozdrawiam

Witaj bigcheek.
Też widziałam karteczkę z informacją o szkole rodzenia na drzwiach w szpitalu, ale nie mam pojęcia co i jak.Popytaj w szpitalu kto prowadzi te zajęcia, tam z pewnością udzielą ci informacji. Zajrzyj do nas jeszcze i napisz co i jak z tą szkołą.

-j-, bidulko, al masz dolegliwosci. trzeba sie tylko pocieszac, ze w koncu mina:happy:

bigcheek, witaj u nas. wpadaj czesto opowaidac co i jak brzuszkiem. o te szkole moze apytaj swojego ginekologa

a co sie dzieje z netka? dawno jej nie bylo:no:

my powolutku zblizamy sie do 1szych urodzinek julitki. zaczynam sie martwic, czy pogoda nam bedzie sprzyjac, bo planujemy zrobic impreze na dworze. zeby tylko nie padalo-please:-(

Donkat sama wiesz, czego to się nie wytrzyma dla maleństwa :biggrin2:
Nie martw się pogodą , jak narazie ciepełko nadają:biggrin2:

A reszta koleżanek przedłużyła sobie wakacje?

reklama
Donkat sama wiesz, czego to się nie wytrzyma dla maleństwa :biggrin2:
Nie martw się pogodą , jak narazie ciepełko nadają:biggrin2:

A reszta koleżanek przedłużyła sobie wakacje?

chyba tak, bo strajkuja:happy:

sewa, a jak tobie w tej angliii, nie czujesz sie samotna? moze juz poznalas na placu zabawa jakies fajne mamsuki?

Do góry