reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

reklama
Witaj!
W rezultacie jezdze raz w tygodniu do Warszwy. A tam do doktor Haliny Burdy. Wspaniala starsza pani.... I niestety najprawdopodobiej bede tez tam rodzic.

Ale na szczescie badania sa w porzadku.
Mialam robione USG i wszystko jest w porzadeczku.

Wyniki testu Pappa w koncu doszly - chwala Poczcie!
Ryzyko urodzenia dziecka z jakakolwiek wada jest niskie - 1:510873

Pozdrawiam cieplutko.

Witajcie mamy z Radomia,:-):-):-)nareszcie jakieś swojaki. Już myślałam że nikogo tutaj nie ma z tego miasta, a przecież nie jest takie małe, albo nikt nie chce sie do niego przyznać?;-)
też jestem z Radomia ale nie mieszkam w blokach tylko w domkach jednorodzinnych. chodzę do dr. Wróblewskiego ale zastanawiam sie nad zmianą na Ananicza, bo dużo dobrego o nim słyszałam.
Wróblewski nie jest zły, dobrą ma opinie ale ma tyle pacjentek i przyjmuje do bardzo późna,:-( no i nawet w niedziele przyjmie jakby sie coś działo, dlatego sie na niego zdecydowała. A i pracuje w szpitalu na tochtermana, ale za każdym razem miałam wizytę umówiona bardzo późno i niewiele kontaktował.
Nie wiem za 2 tygodnie idę do niego na badanie usg pod kątem wad genetycznych, wizytę mam umówioną o wiele wcześniej, więc zobaczymy.:no:
Termin rozpakowania mam na 28 styczeń, :-):-)więc na spacerki to dopiero około marca. przynajmniej tak sądzę.
Aneta ja tez się tak nie palę na razie zakupami, ale napisz mi co to za test Pappa , bo szczerze powiem, że pierwszy raz o nim słyszę

Powiem ci sewa , że troszkę mnie zasmuciłaś,:no: i nie wiem co zrobić.a co słyszałaś o ananiczu?
właśnie wróblewski ma bardzo duzo pacjentek i nie kojarzy kto ma jaką sytuacje. Myślałam , że jakby co to on przyjmuje na tochtermana w szpitalu. Chodziłam wcześniej do innego ale przyjmuje tylko 2 razy w tygodniu. jeszcze pomyślę, ale jakby co to i tak mam umówioną wizytę jutro do tego pierwszego.

A co tu więcej o sobie napisać?
jestem z radomia, obecnie jestem na zwolnieniu, ale od sierpnia wracam do pracy.
mam 25 lat.Też chciałam być nauczycielką ale jakoś mi los nie sprzyja i nigdzie podobno nie poszukują mojego przedmiotu.:no:
termin rozpakowania mam na 28 styczeń:-):-) ale coś czuje, że będę lutóweczką ;-)a nie stycznióweczką

zgadza się ananicz jest z józefowa
ale tak myślałam żeby mieć obstawę podczas porodu w obydwu szpitalach:tak::tak: i na józefowie wstępnie mam , no i ten wróblewski na tochtermana. Ale od jakiegoś czasu sobie myślę, ze przecież najważniejsze jest by maleństwo było zdrowe i wszystko było ok.
a ty dodałaś tych myśli, bo każdy ostatnio zachwala mi ananicza, że tylko on i żaden inny. Nie wiem co zrobić:no:

reklama
Do góry