reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Radomia :-)

netka, Kubus to juz prawdziwy mezczyzna:-):tak:
a ty jak sie czujesz? dasz rade dolączyc do zabaw w piaskownicy?
Chętnie o ile tylko mój"prawdziwy mężczyzna"będzie dla mnie łaskawy.
Ciągle mam zakaz brania go na ręce,a on jak na złość przechodzi teraz okres,że boi i wstydzi się wszystkiego i wszystkich.Jedyne wyjście wtedy to hop na rączki i komórka w dłoń.Dobrze że chociaż to go uspokaja.Ale może ciotki forumowiczki podziałają na niego uspokajająco i będzie O.K.Spróbujemy,obiecuję.:tak:

reklama
Dla mnie piątek super.A jak nie to ostatecznie sobota,ale do południa:-(.
-j-jak już pisałam wypadłam z obiegu.Dlaczego krzaczasta:zawstydzona/y::-(;-).?:-)

-j-Aha!!!No to wszystko jasne.:zawstydzona/y:
Za momencik pokarzę Wam moją nową fryzurę.Nie bądzcie krytyczne proszę:zawstydzona/y:.
Teraz nadrabiam moje niepisanie bo humorek jakiś mam lepszy.
-j-jak się czuje Kapik?
Sewa jak tam po wycieczce rowerowej.Zakwasy już są?
Dorotko na odparzenia najlepszy neo-tormentil.Sprawdzony.
niekat coś króciutki ten Twój urlop.W takim razie odpoczywaj bardzo intensywnie.
Filwinko jak zdrówko?A ząbki Antosia?Z ząbkowaniem my też jesteśmy na bierząco bo Kubkowi idą na raz dolne kły.Masakra.U nas najlepiej sprawdza się dentinox żel.
Donkat trawnik pięknie pokoszony?A jak tam Julitka?

Załączniki

• 107.jpg
    107.jpg
    37,7 KB · Wyświetleń: 32
Hej dziewczyny :) witam wszystkie obecne i przyszłe mamy :-) ja już jestem mamą ;-)mam 3 letnią Maje i na dniach pojawi sie moja druga córcia :-) rany mam pietra :crazy: juz raz rodziłam ale teraz znów się panicznie zaczynam bać :szok: we wtorek po badaniu zaczęłam plamić na brązowo, już myślałam że może coś sie zaczyna a tu do dziś cisza :-( rany kiedy to sie zacznie. :-(

Hej dziewczyny :) witam wszystkie obecne i przyszłe mamy :-) ja już jestem mamą ;-)mam 3 letnią Maje i na dniach pojawi sie moja druga córcia :-) rany mam pietra :crazy: juz raz rodziłam ale teraz znów się panicznie zaczynam bać :szok: we wtorek po badaniu zaczęłam plamić na brązowo, już myślałam że może coś sie zaczyna a tu do dziś cisza :-( rany kiedy to sie zacznie. :-(

Witaj olala000!
Milo że nas znalazła i postanowiłaś dołączyć.Głowa do góry już lada moment będzie po wszystkim.Trzymam kciuki i pozdrawiam!

netka1 - dzięki :-) mam nadzieje że na dniach mała zechce wyjść :-) bo już mam dość tego czekania na jakieś symptomy zaczynającego sie porodu. co dzień mam nadzieje ze to może dziś.

moz-screenshot-4.jpg

Wiem jak to jest.Też mam już 1,5 rocznego synka a za 3 m-ące oczekuję na świecie następnego malucha.Im bliżej terminu tym bardziej się dłuży.A pózniej czas leci w zastraszającym tempie.

reklama
Do góry