reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Piaseczna i okolic

reklama
hej dziewczyny

nie mam na nic czasu :( dzieciaki pochlaniaja mi go calkowicie, do tego cokolwiek wiecej sie zdarzy i juz. no faktycznie wiosna nie chce przyjsc :)

kpi-
jak sie czujesz? jak maluch daje w kosc kopniaczkami? a raczej motylkami? :) na kursie bylam. nie, w sobote bo na ten za malo ludzi uzbierali ale w niedziele bo bylo wiecej osob. bylo super i jestem naprawde zadowolona. pani fotograf wiele rzeczy pokazala i tlumaczyla jak laikowi. wreszcie dowiedzialam sie po co sa niektore funkcje w moim aparacie :-) odpowiadala na pytanie a teraz mam z nia kontakt i wysylam jak narazie wyslalam raz kilka zdjec zbey sie dowiedziec co jeszcze poprawic. wiem,ze teraz jakos pod koniec marca i na poczatku kwietnia maja byc jeszcze kursy. tylko nie wiem czy te kwietniowe nadal w obnizkach. posprawdzaj sobie na spokojnie Foto-Mamy.pl - Akademia fotografii dziecięcej, szkoła fotografowania dla mam Aleksandry de Soleil - Kurs fotografii Warszawa

aaa i bierzemy udzial w konkursie :)

malina-no tych miejsc w pnie to za duzo na kawke ni ma :( w gandalfie bylam raz ale raczej wieczorkiem. a tak to b. pizza itp wiec wybor kiepski ale slyszalam,ze przy UM i sadach jest jakas nowa super kawiarnia (taka stricte kawiarnia) a nie pub czy cos w tym stylu...

witam nowe dziewuszki na wateczku :)

pozdrawiam

bolszyk - strasznie szkoda, że się nie załapałam z Wami na kurs ..... no ale cóż ... cieszę się, że Tobie się podobało, mam nadzieję, ze będziesz kontunować stopnie i może jeszcze kiedyś się uda .... a na razie pomyślę, żeby się samej zapisać ;) motywuj mnie, proszę, bo maluch przyjdzie na świat a ja się nic nowego nie dowiem ...

Mała w kość nie daje - raczej czuję niedosyt ;( ale czuję ją coraz więcej więc jestem zadowolona ...

co do spotkanie właśnie przypomniałm sobie, ze byłam w fajnej gruzińskiej knajpce w Piasecznie - nie wiem jak tam z kawą ale jedzonko dobre ;)

No to widzę, że z kawy zrobimy sobie lunch:tak:

Bolszyk, fajnie z tym kursem... szkoda, że ja już nie zdążę przed, chociaż i tak nie mam na razie sprzętu... a można wiedzieć jakiego aparatu używasz:confused:

Dziewczyny co do miejsca to dosyć nowe i fajne dwie knajpki sa przy ul.Kniaziewicza na przeciwko bazarku o ile się nie myle obie są włoskie no i jak jest ciepło to można siedzieć na zewnątrz przynajmniej w jednej.

img003..jpg

pencil.png

reklama
hej dziewczyny

pogoda faktycznie cudowane sie wreszcie zrobila.az chce sie isc na dwor. a potem suszyc i prac te blotkowe ubrania :-D ale nic to wazne,ze maly ma frajde :-)

beti - fajnie,z ejuz koncoweczka. jak maluszek w brzuszku? bardzo sie rozpycha? :-) ja Ci sie nie dziwie,ze nie chcesz juz podrozowac za duzo. ja pamietam,ze jakies 2tyg przed pojsciem do szpitala wybralam sie na kurs robienia bizu. okazalo sie,ze byl dla poczatkujacych a ja juz szlify w tym wzgledzie mam i robie bizu tak,ze ludzie ja kupuja wiec tamten mi tylko kilka spraw rozjasnil.ale fakt,ze z tym duzym brzuchem bylo ciezko. choc sie udalo i cieszylam sie,ze nie zostal mi na glowie :) dwa pozniej ceny gwaltownie za kurs wzrosly i teraz juz bym chyba nie poszla bo drogo to wychodzi.

kpi- hmm szczerze to jeszcze tej opcji,ze z dzieckiem mozna przyjsc nie maja. z tego co mowila pani fotograf to za kilka mcy rusza z taka inicjatywa. ale to dopiero w planach. narazie poki co samej trzeb asie wybrac. dlatego pisalam przed kursem,ze jestes w najlepszej syt bo nie musisz malucha w domku zostawiac :-) tylko zabierasz go poniekad ze soba :tak: kursik jest naprawde fajny. ja w ciagu ostatniego 1,5roku w roznych dziedzinach zaliczylam i chyba z tych wszystkich byl najlepszy.
jelsi chodzi o szpital to - inflancka sama odradzam z dosw kolezanek. orlowskiego- wiadomo plusy i minusy ale nie jest zle (3rodzily i 1 poronienie) jak kazdy opowiada. bardzo oddzial noworodkow jest chwalony. i kilkakrotnie moja przyjaciolka a potem jeszcze jedna rodzily na starynkiewicza i choc niepozorny to wszyscy zachwalali najbardziej. moze to Ci dopomoze w wyborze.

pozdrawiam

Do góry