reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Piaseczna i okolic

reklama
hej dziewczyny

nie mam na nic czasu :( dzieciaki pochlaniaja mi go calkowicie, do tego cokolwiek wiecej sie zdarzy i juz. no faktycznie wiosna nie chce przyjsc :)

kpi-
jak sie czujesz? jak maluch daje w kosc kopniaczkami? a raczej motylkami? :) na kursie bylam. nie, w sobote bo na ten za malo ludzi uzbierali ale w niedziele bo bylo wiecej osob. bylo super i jestem naprawde zadowolona. pani fotograf wiele rzeczy pokazala i tlumaczyla jak laikowi. wreszcie dowiedzialam sie po co sa niektore funkcje w moim aparacie :-) odpowiadala na pytanie a teraz mam z nia kontakt i wysylam jak narazie wyslalam raz kilka zdjec zbey sie dowiedziec co jeszcze poprawic. wiem,ze teraz jakos pod koniec marca i na poczatku kwietnia maja byc jeszcze kursy. tylko nie wiem czy te kwietniowe nadal w obnizkach. posprawdzaj sobie na spokojnie Foto-Mamy.pl - Akademia fotografii dziecięcej, szkoła fotografowania dla mam Aleksandry de Soleil - Kurs fotografii Warszawa

aaa i bierzemy udzial w konkursie :)

malina-no tych miejsc w pnie to za duzo na kawke ni ma :( w gandalfie bylam raz ale raczej wieczorkiem. a tak to b. pizza itp wiec wybor kiepski ale slyszalam,ze przy UM i sadach jest jakas nowa super kawiarnia (taka stricte kawiarnia) a nie pub czy cos w tym stylu...

witam nowe dziewuszki na wateczku :)

pozdrawiam

bolszyk - strasznie szkoda, że się nie załapałam z Wami na kurs ..... no ale cóż ... cieszę się, że Tobie się podobało, mam nadzieję, ze będziesz kontunować stopnie i może jeszcze kiedyś się uda .... a na razie pomyślę, żeby się samej zapisać ;) motywuj mnie, proszę, bo maluch przyjdzie na świat a ja się nic nowego nie dowiem ...

Mała w kość nie daje - raczej czuję niedosyt ;( ale czuję ją coraz więcej więc jestem zadowolona ...

co do spotkanie właśnie przypomniałm sobie, ze byłam w fajnej gruzińskiej knajpce w Piasecznie - nie wiem jak tam z kawą ale jedzonko dobre ;)

No to widzę, że z kawy zrobimy sobie lunch:tak:

Bolszyk, fajnie z tym kursem... szkoda, że ja już nie zdążę przed, chociaż i tak nie mam na razie sprzętu... a można wiedzieć jakiego aparatu używasz:confused:

Dziewczyny co do miejsca to dosyć nowe i fajne dwie knajpki sa przy ul.Kniaziewicza na przeciwko bazarku o ile się nie myle obie są włoskie no i jak jest ciepło to można siedzieć na zewnątrz przynajmniej w jednej.

img003..jpg

pencil.png

reklama
hej dziewczyny

pogoda faktycznie cudowane sie wreszcie zrobila.az chce sie isc na dwor. a potem suszyc i prac te blotkowe ubrania :-D ale nic to wazne,ze maly ma frajde :-)

beti - fajnie,z ejuz koncoweczka. jak maluszek w brzuszku? bardzo sie rozpycha? :-) ja Ci sie nie dziwie,ze nie chcesz juz podrozowac za duzo. ja pamietam,ze jakies 2tyg przed pojsciem do szpitala wybralam sie na kurs robienia bizu. okazalo sie,ze byl dla poczatkujacych a ja juz szlify w tym wzgledzie mam i robie bizu tak,ze ludzie ja kupuja wiec tamten mi tylko kilka spraw rozjasnil.ale fakt,ze z tym duzym brzuchem bylo ciezko. choc sie udalo i cieszylam sie,ze nie zostal mi na glowie :) dwa pozniej ceny gwaltownie za kurs wzrosly i teraz juz bym chyba nie poszla bo drogo to wychodzi.

kpi- hmm szczerze to jeszcze tej opcji,ze z dzieckiem mozna przyjsc nie maja. z tego co mowila pani fotograf to za kilka mcy rusza z taka inicjatywa. ale to dopiero w planach. narazie poki co samej trzeb asie wybrac. dlatego pisalam przed kursem,ze jestes w najlepszej syt bo nie musisz malucha w domku zostawiac :-) tylko zabierasz go poniekad ze soba :tak: kursik jest naprawde fajny. ja w ciagu ostatniego 1,5roku w roznych dziedzinach zaliczylam i chyba z tych wszystkich byl najlepszy.
jelsi chodzi o szpital to - inflancka sama odradzam z dosw kolezanek. orlowskiego- wiadomo plusy i minusy ale nie jest zle (3rodzily i 1 poronienie) jak kazdy opowiada. bardzo oddzial noworodkow jest chwalony. i kilkakrotnie moja przyjaciolka a potem jeszcze jedna rodzily na starynkiewicza i choc niepozorny to wszyscy zachwalali najbardziej. moze to Ci dopomoze w wyborze.

pozdrawiam

Do góry