reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Piaseczna i okolic

Ahne sama przeszukałam chyba wszelkie możliwe strony, ulotki , pytałam mam i niestety nic nie znalazłam
takiego miejsca w Piasecznie chyba niestety nie ma
a szkoda

reklama
A ja w końcu znalazłam coś takiego - albo Malinowy Domek albo Klub dla Mam na Granitowej:) Ale jeszcze nie korzystałam.

I znów mam kolejne pytanie - zima przyszła, ciemno się szybko robi i trzeba coś fajnego dzieciaczkom wymyśleć. Czasem chodzę z Młodym do sali zabaw ale raz że ile można, a dwa że to kosztuje. Zastanawiam się czy w naszych okolichach prócz sal zabaw są jakieś atrakcje dla dzieci? marzy mi się takie miejsce gdzie można pójść, pogadać z innymi mamami, a dziecko się pobawi. Jakaś taka świetlica czy coś. Ale obawiam się że nic takiego nie istanieje. Muszę jeszcze bliżej zainteresować się tym Klubem dla Mam.

Witam dziewczyny :-) mam pytanko czy znacie moze jakas firme ochroniarska"Tekliński" z piaseczna na ul.Warszawskiej 37/14? :-D mam problem zwiazany ze sciagnieciem wierzytelnosci od meza i potrzebuje nr tel do tej firmy a w necie nie ma... -_- :-)

bede wdzieczna za info na prv :-) pozdrawiam.

Do góry