reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Piaseczna i okolic

Drogie Mamy z Piaseczna!
Zapraszam do nowego żłobka, ruszamy od września
www.przedszkolezuczki.pl

Serdecznie zapraszamy dzieci w wieku 6m-cy- 3 lata. Gwarantujemy całodzienną opiekę w małych grupach(max. 10 dzieci).
Zapisz swoje dziecko teraz, a pierwszy miesiąc pobytu GRATIS!!!

Ilość miejsc ograniczona!
Zadzwoń i dowiedz się więcej 694-822-833

reklama
KPI&MAMAOLA, serdeczne gratulacje z narodzin Waszych pociech...
Zobacz załącznik 262175
co tam u was po świeżych zmianach:confused:

Anecik&Meyham, witam:-) i życzę spokojnych następnych miesięcy:tak:

Ale pogoda... dobrze, że nie mieszkam w mieście, bo bym chyba się już sparzyła;-) poza tym dziewczynki nie dają za dużo czasu wolnego dla siebie, a brak własnego samochodu uziemia... ostatnią naszą atrakcją był pierwszy, wspólny wypad do Auchan na zakupy... troszkę się wymęczyłam i dziękuję za pokój dla matki z dzieckiem:tak::-D

Dzień dobry wszystkim piaseczyńskim mamusiom :) czy to przyszłym czy obecnym!
Jestem na samym początku ciąży i mam nadzieję spotkać przyjazne duszyczki :)

Pozdrawiam wszystkich! :)

Czesc. Ja tez na poczatku. Jestem wlasciwie z mysiadla, ale to prawie jak Piaseczno:)

witajcie dziewczyny!
życzę miłych kolejnych miesięcy ciąży - odzywajcie się ;)

KPI&MAMAOLA, serdeczne gratulacje z narodzin Waszych pociech...
Zobacz załącznik 262175
co tam u was po świeżych zmianach:confused:

Anecik&Meyham, witam:-) i życzę spokojnych następnych miesięcy:tak:

Ale pogoda... dobrze, że nie mieszkam w mieście, bo bym chyba się już sparzyła;-) poza tym dziewczynki nie dają za dużo czasu wolnego dla siebie, a brak własnego samochodu uziemia... ostatnią naszą atrakcją był pierwszy, wspólny wypad do Auchan na zakupy... troszkę się wymęczyłam i dziękuję za pokój dla matki z dzieckiem:tak::-D

beti - dziękuję ;)
z córeczką jest cudownie ... nie mogę sie na nią napatrzeć i strasznie się cieszę, że już jest z nami!
bywa ciężko ale cóż - takie uroki macierzyństwa ...
a jak u Ciebie?

oj, jak ja lubię teraz takie atrakcje jak choćby wypad do Auchan ...

Witam się i ja z Mamusiami i dzieciaczkami :-).
Jestem na BB już od 02.2009 a tu jeszcze nie zaglądałam :) mój błąd :tak:
Wpadlam przypadkiem szukając w necie informacji na temat okolicznych żłobków :happy:
Jestem mamuśką 9 miesięcznej Olgi :-)

Pozdrawiamy serdecznie :-D

Witaj :-)

Ja w Piasecznie od 6 lat, wcześniej Wawa a pochodzę z kuj-pom :happy:.
No powiem szczerze, że odzewu tu i na innych portalach dot. mojego zapytania niestety nie ma. Pytałam o Centrum Rozwoju Malucha Przytulanka. Może nikt nie zna tej placówki. A szkoda bo w necie mało opinii o niej i niestety mieszane :baffled:. Zwiedziłam kilka żłobków/klubów w przedziale cenowym 900-1300 i nie znalazłam tak naprawdę miejsca, które w 100% by mi odpowiadało. Może ktoś coś jeszcze mi poleci, może są fajne, sprawdzone miejsca nie ogłaszające w się w internecie.

Wielkie dzięki, ten z monitoringiem odwiedziłyśmy z Olgą, bardzo sympatycznie i w sumie nie drogo ale niestety miejsc brak na ten sezon :no:, no chyba, że coś w połowie września po okresie adaptacyjnym się zwolni. Ja jednak czasu nie miałam i musiałam już mieć coś zaklepane bo od 01.10 wracam do pracy. Decyzja zapadła ale jednak nie Przytulanka,.

kms-u mnie na osiedlu jest Panda...przedszkole żlobek....rechabilitacyjno integracyjne...zdaje sie ze mają monitoring,jak z miejscami to nie wiem trzeba by sie zoriętowac...pytalam sie wczesniej jednej mamy która tam córe poslala to mówi ze raczej z miejscami tam nie ma problemu wystarczy zapłacic:)...z tego co mi wiadomo wpisowe 600 plus 620 pół dnia a 820 na cały....godz chyba od 7.30 do 19...ale jak mówie o konkretniejsze widomosci juz trzeba by dzwonic.....ja sie nad tym przedszkolem zastanawiam ale u mnie to jeszcze z miesiac za nim młody gdzies sie wybierze.....

Dziekuje dziekuje dziewczyny:*......

reklama
Dzięki mamola ale Panda to przedszkole a ja żłobka szukałam. Tam obok Pandy jest Brzdąc dla maluszków ale to już koszt 1250/m-c i nie wiem czy mają monitoring.

Do góry