reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Piaseczna i okolic

Paula21 - no ale weź matko,nie panikuj.......... Ja miałam krzywe zęby i kiedys,to nie było aparatów na stałe,tylko takie,co z japki zaden problem było wyciągnąc:sorry2: Ja wyciągałam notorycznie ......... :-(i miałam efekty....:zawstydzona/y: I niech mi ktoś nie wmawai,ze na krzywe zęby ,czy zez,to w ogóle nikt nie zwraca na to uwagi.....:wściekła/y:Ładnemu zawsze latwiej:tak:
Paula21 - masz śliczną córę,szkoda,że tyle starsza od mojego Mikołajka:blink:Chociaz on wlaśnie strasze woli:-D:-D:-D

reklama
paula21 widzisz jak to jest z czasem... ciągle go brakuje ale rzeczywiście spotkać się można., dla higieny umysłu chociażby... szkoda że w Górze nie ma żadnego placu zabaw na świeżym powietrzu ...

ciociawczesniaka kto powiedział że w Górze nie ma placu zabaw na świeżym powietrzu?:shocked2::-D

Jest plac zabaw koło basenu, jest plac zabaw koło szkoły podstawowej, ale na chłodne dni jest Kraina Uśmiechu. Wewnętrzny plac zabaw :tak:

Dziewczyny... czy wiecie co tu mozna robić jak tak sie cały dzień siedzi z maluchem... ?
Zdecydowanie jestem ludziolubem i chętnie bym się gdzieś pospotykała. porobiła coś... cokolwiek. Chętnie nie tylko siedzenie i plotkowanie, ale jakieś pożyteczne działanie.. No i totalnie nie mam pomysłu gdzie mogę się przejść? Mieszkam na granicy Piaseczna Józefosławia i Chylic..
Klub rodziców - teoretycznie istnieje, ale jakoś spotkań nie widać, dobić sie nie potrafię.
Rozumiem, że nie macie podobnych problemów.. raczej kompletnie zapracowane itp.. ?

Witam,
dawno mnie tu nie było no cóż obowiązki:))
nutria - jeśli chodzi o Piaseczno to chyba nie ma żadnego klubu dla mam niestety,ja chwilowo mieszkm w Raszynie i tu od 26 listopada rusza taki klubik dla mamusiek ale nie tylko,tatusiowie lub babcie opiekujące się dzidziami też mile widziane:) Aż dziwne, że w Piasecznie jeszcze nie ma czegoś takiego, no chyba że to przegapiłam.

Dziewczyny, mam pytanie - jestem z Piaseczna, ale kompletnie nie wiem gdzie mam zapisać synka do poradni D? Chodzi o szczepienia etc? Proszę o pomoc

Poszukuję mieszkania do wynajęcia w piasecznie i bliskich okolicach
info na priv

reklama
Ale cicho na tym forum..... wiosna, sloneczko, ptaszki spiewaja moze reaktywuja sie znajomosci z okolic Piseczna ?!!!!! Hej pobudka dziewczyny!!!!!
LOVE tu jest duzo do wynajecia mieszkan, domow, segmentow, ale osobiscie nikogo nie znam, musisz wejsc na JÓZEFOSŁAW & JULIANÓW • Strona główna forum moze cos znajdziesz,powodzenia w szukaniu , a jak cos bede slyszec to dam znac!

Do góry