reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Nottingham

rzeczywiscie pusto na forum pewnie mamuski zabiegane co do aftin niestety tez nie moge pomoc ale wiem co to za paskudztwo moj mlodszy syn tez ja mial jak byl malutki pozdrowienia napiszcie dziewczyny cos czasem
gabids jesli mozesz zapodaj te linki do tych zdjec boszukam i znalezc nie moge pozdrawiam mamuski

reklama
czesc dziewczyny
ja znowu sie troche pochorowalam, no ale juz lepiej:tak:

witam :-)
czy ktoras z mam ma moze aftin badz inne skuteczne lekarstwo na plesniawki to bym byla zainteresowana :tak:
serdecznie pozdrawiam

malinka - ja mam aftin jeszcze nie napoczety, bo u nas na szczescie nie byl potrzebny, jesli nadal potrzebujesz to podam ci na priva moj numer komorki to jakos sie umowimy

gabids - Jabłkowo-cynamonowe ciasto z orzechami i migdałami - Przepis - Onet.pl Gotowanie to link do przepisu na placek ktory zrobilam na bal,
a to safari to super pomysl tez tam koniecznie musimy sie wybrac

pozdrawiam

mniam, juz mi slinka pociekla na ziasto od Nafni :) Tescie przyjezdzaja w przyszlym tygodniu, to chyba upieke na ich powitanie. Pyszne jest :)
Safari tez juz z nimi zaliczymy. Niech cos pamietaja z wycieczki do Anglii;-)

Jak tam bylo w czartek na spotkaniu. My niestety nie moglismy, ale w przyszlym tygodniu bedziemy (odpukac)
Milego weekendu dziewczynki :)

czesc dziewczyny
ja znowu sie troche pochorowalam, no ale juz lepiej:tak:

A co sie stalo?
Od przyszlego tygodnia Fabian ma wolne wiec mozemy sie spotkac na spacerku po Attenborough:)Pozatym w centrum czy gdziekolwiek.Moze inne mamy sie dolacza?

gabids - Jabłkowo-cynamonowe ciasto z orzechami i migdałami - Przepis - Onet.pl Gotowanie to link do przepisu na placek ktory zrobilam na bal,
a to safari to super pomysl tez tam koniecznie musimy sie wybrac
My juz planujemy wizyte w nastepnym safari gdzie niedawno urodzilo sie biale lwiatko:)

pozdrawiam

gabids jesli mozesz zapodaj te linki do tych zdjec boszukam i znalezc nie moge pozdrawiam mamuski
Prosze bardzo Canon - Your Print

Gudrun powiedz gdzie takie fajne zdjecia zrobilas.Widzialam na naszej.

Czesc dziewczynki! melduje, ze u nas tez powoli wiosna sie robi, pogoda sliczna od kilku dni, nareszcie!!!!!:-):tak:
Ale do rzeczy;-), mamy juz bilety, bedziemy u Was od 30.04 do 10.05, mam nadzieje zalapac sie na jakies spotkanko!:-) Juz sie ciesze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrowionka serdeczne!

Czesc :-) pierwszy raz jestem na tym watku, ale na pewno zostane na dluzej. Szkoda ze wczesniej go nie znalazlam :-D Jestem z eastwood. Powiedzcie mi czy ktoras z was rodzila w queens? bo ja najpierw wybralam city, ale dowiedzialam sie ze cale wakacje maja full i nie dalo rady mnie tam wcisnac, wiec przepisali mnie do queens. Chcialabym sie czegos dowiedziec o tym szpitalu. W przyszla srode mam pierwsze usg tutaj. Powiedzcie czy placi sie cos za zdjecia usg i czy trzeba im wczesniej powiedziec ze chcialabym dostac fotki?

Sa tu jeszcze jakies mamy z Eastwood?? :-D pozdrowka

Witaj Matisek:-) Ja niestety nie rodzilam tutaj, wiec nie pomoge, ale zaewne jakas dziewczyna odpowie. Chcialam Cie tylko powitac i zachecic do czestego pisania:-)

reklama
Annaoxi super wiesci.Juz sie nie mozemy doczekac kiedy bedziecie:-)

Matisek czesc witaj u nas.Ja rodzilam w QMC ale to bylo 1,5 roku temu.Nie wiem jak jest teraz.Mi sie milo wspomina:happy:tamte chwile.