reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Nottingham

o jezu dzieki Kasiu za tak szybki odzew!:-D
na jakimkolwiek, wiadomo im twardszy tym lepszy, ale kolorowy chyba nie trzeba bo dzieci beda same je dekorowac.
dziekuje!!:-)

reklama
Ja tez wytke kilka, wiadomo. Ostatni link nie dziala. Przyniose tez balony i meza do pomocy przy zawieszaniu;-)

martag - no wlasnie przynies meza, przyda sie tez jako dj:-)
a balony wieszac bedzie ciezko bo pamietasz tam sa zaslony, wiec potrzebne by byly szpilki albo pinezki. mam w domu to wezme!:tak:

kaska7810 - mnie sie wczoraj przypomnialo ze beda tez potrzebne sztucce, bo moze ktos jakas salatke zrobi (narazie wiem ze Marzena):-D.
dziekuje Ci bardzo, wez co mozesz, wszystko sie przyda a jak sie nie przyda to zostanie na nastepny raz:tak:
co do kawy, to tu w anglii jest tak ze jak sa male dzieci nie wolno miec goracych plynow, chyba ze w takich specjalnych kubkach, ale to nie wiem gdzie ich szukac nawet, no i czajnik by ktos musial wziasc:-D. wiec chyba bedziemy musialy wytrzymac te 2,5 godzinki bez goracej herbatki:-(

Kochana gorącą kawkę czy herbatkę można zaparzyć w domciu w termosie.A kubeczki chyba można nabyć w funciakach.Jak się jutro przejdę i znajde to kupie ileś tam sztuk.

Ostatnia edycja:
reklama
rybcia - wyslalam dwa, wiecej nie mam, chowalyscie sie chyba po katach:-p:-D

ja, drogą formalnosci wkleje fote z balu, ale pewnie juz ją widzialyscie na naszej klasie:
bal.jpg

i jak sie podobalo?:-D

nastepnym razem bedzie jeszcze lepiej i troche w innej formie.

dziekuje w imieniu Mam w Nottingham za pomoc.