reklama
Postaram się również przynieś kubeczki,talerzyki i parę widelczyków i łyżeczek. A czy kawę i herbatkę dla mamuś przynieść?
martag - no wlasnie przynies meza, przyda sie tez jako dj:-)
a balony wieszac bedzie ciezko bo pamietasz tam sa zaslony, wiec potrzebne by byly szpilki albo pinezki. mam w domu to wezme!
kaska7810 - mnie sie wczoraj przypomnialo ze beda tez potrzebne sztucce, bo moze ktos jakas salatke zrobi (narazie wiem ze Marzena).
dziekuje Ci bardzo, wez co mozesz, wszystko sie przyda a jak sie nie przyda to zostanie na nastepny raz
co do kawy, to tu w anglii jest tak ze jak sa male dzieci nie wolno miec goracych plynow, chyba ze w takich specjalnych kubkach, ale to nie wiem gdzie ich szukac nawet, no i czajnik by ktos musial wziasc. wiec chyba bedziemy musialy wytrzymac te 2,5 godzinki bez goracej herbatki:-(
a balony wieszac bedzie ciezko bo pamietasz tam sa zaslony, wiec potrzebne by byly szpilki albo pinezki. mam w domu to wezme!
kaska7810 - mnie sie wczoraj przypomnialo ze beda tez potrzebne sztucce, bo moze ktos jakas salatke zrobi (narazie wiem ze Marzena).
dziekuje Ci bardzo, wez co mozesz, wszystko sie przyda a jak sie nie przyda to zostanie na nastepny raz
co do kawy, to tu w anglii jest tak ze jak sa male dzieci nie wolno miec goracych plynow, chyba ze w takich specjalnych kubkach, ale to nie wiem gdzie ich szukac nawet, no i czajnik by ktos musial wziasc. wiec chyba bedziemy musialy wytrzymac te 2,5 godzinki bez goracej herbatki:-(
Rybcia_21
Fanka BB :)
gurdun nie ma problemu przyjdę razem z Anitą wcześniej.
A mam jeszcze pytanie czy są jeszcze wolne miejsca??Bo znajoma by chciała przyjść z synkiem.
A mam jeszcze pytanie czy są jeszcze wolne miejsca??Bo znajoma by chciała przyjść z synkiem.
Ostatnia edycja:
Rybcia_21
Kochana gorącą kawkę czy herbatkę można zaparzyć w domciu w termosie.A kubeczki chyba można nabyć w funciakach.Jak się jutro przejdę i znajde to kupie ileś tam sztuk.
Ostatnia edycja:
Rybcia_21
Niestety nie znalazłam tych kubeczków do ciepłych napojów z przykrywką.
Za to kupiłam talerzyki papierowe.
Za to kupiłam talerzyki papierowe.
Rybcia_21
Mam prośbę do mam które robiły zdjęcia.
Jeśli uchwyciłyście na swoich zdjęciach Dalmatyńczyka to prosiła bym o przesłanie mi zdjęcia na rybcia21@buziaczek.pl .Dziękuje z góry.
Jeśli uchwyciłyście na swoich zdjęciach Dalmatyńczyka to prosiła bym o przesłanie mi zdjęcia na rybcia21@buziaczek.pl .Dziękuje z góry.
reklama
rybcia - wyslalam dwa, wiecej nie mam, chowalyscie sie chyba po katach
ja, drogą formalnosci wkleje fote z balu, ale pewnie juz ją widzialyscie na naszej klasie:
i jak sie podobalo?
nastepnym razem bedzie jeszcze lepiej i troche w innej formie.
dziekuje w imieniu Mam w Nottingham za pomoc.
ja, drogą formalnosci wkleje fote z balu, ale pewnie juz ją widzialyscie na naszej klasie:
i jak sie podobalo?
nastepnym razem bedzie jeszcze lepiej i troche w innej formie.
dziekuje w imieniu Mam w Nottingham za pomoc.
Podziel się: