reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Nottingham

reklama
Nam tez sie bardzo podobalo na balu.
Gudrun tygrysek spisal sie na medal.Mimo ze moja mala sie go bala to bardzo mi sie podobal.

A my wczoraj bylismy na safari gdzie zwierzeta oglada sie z wlasnego samochodu na wyciagniecie reki.Chodza sobie swobodnie i wogole sie nie boja.I nawet widzielismy jak malpy zaczely masakrowac jeden samochod a wlascicielka miala z tego ubaw:szok:
My szybko dalismy dyla:-DOgolnie to polecam dzieciaczki byly zachwycone.

wow gdzie takie safari jest?
chetnie sie wybierzemy:tak:

Tygrysek staral sie jak mogl, byl tak przepocony ze normalnie mozna by wode wykrecac z ubrania, a zakwasy ma do dzis :p

A mamusie znowu posnely:-p wstawac:-)
mam pytanko do z mamy ktora przyniosla taka rolade zawijana w wafel z bananem w srodku.Bardzo prosze o przepis bo mojej malej bardzo smakowalo i mi tez:sorry2:Z gory dziekuje:happy:

rolade zawijana w wafel z bananem w srodku
brzmi pysznie:-)., ja niestety nic nie zdarzylam sprobowac, za duzo latalam to tu to tam. ale jesli takie bylo smaczne to chetnie sama zrobie:-). dolaczam sie do prosby o przepis:tak:.

gabids - a czemu dzis Cie nei bylo?przyszla caaala gromada mam:-). bylo calkiem sympatycznie, koniecznie przyjdz za tydzien!:-D

Gudrun ja tez zaluje ze mnie nie bylo bo slyszalam ze frekwencja dopisala i bylo bardzo fajnie.Jeszcze mnie nie bedzie przez nastepne dwa czwartki bo Fabian jest w szkolnej sekcji pilkarskiej i do 2 kwietnia wlasnie w czwartki ma mecze.A mamusia kibicuje:-)

Nafnia jesli mozesz to tez podaj przepis na swoje ciasto.Andzelince smakowalo:tak:i mi :rofl2:

I jeszcze slyszalam ze byly mini paczki ktore rowniez byly pyszne.Wiec prosze kolejna mamusie o przepis.

A ja dzisiaj wieczorkiem ide na randke...... do dentysty.:happy:
Pozdrawiam mamusie i dzieciaczki i milego weekendu zycze a jesli ktos wybiera sie w niedziele na wollaton to moze sie zobaczymy.

malinka79 - przykro mi ja pomoc nie moge, ale jak widac inne mamy tez nie:-(

szkoda ze nikt nic nie pisze..moze to forum jest juz nam po prostu nie potrzebne?:eek:

reklama
Ja sie udzielam:happy:czesto bo wzorowa ze mnie forumowiczka:)
A jak tam dzisiaj na spotkanku?Duzo mamus przyszlo?Za 2 tygodnie ja tez juz dolacze:-)
Dobrej nocki i do zobaczenia jutro na messy.

Ostatnia edycja: