reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Nottingham

reklama
Nafnia a dokladniej gdzie ten przystanek sie znajduje? I mniej wiecej ile przystankow bedzie? Ja mysle ze gdzies o 11 wyjde z domu wiec powinnam dojechac po 12.jakby co to bede do Ciebie dzwonic i wczesniej dam znac czy przyjade bo pogoda cos nie halo dzisiaj.Oby tylko dzisiaj.

A reszta mamus????

gabids - ten przystanek jest na Chilwell, nie wiem ile przystankow, (z Brodmarsh jedzie sie okolo 45 minut) ale po prawej stronie bedzie Lidl , jak przejedziesz ten przystanek to nie szkodzi, mozesz wysiasc na nastepnym, a moze latwiej bedzie poprosic kierowce zeby Ci powiedzial jak bedzie West Point Shopping Centre:tak:, no i oczywiscie dzwon

marzenainiko - wybieramy sie do Rezerwatu Przyrody Attenborough - polecam i zapraszamy oczywiscie, tu jest stronka http://www.attenboroughnaturecentre.co.uk/

dobrze ze zajrzalam, bo chetnie bym sie wybrala..ale dziewczyny patrzylyscie w pogode?niestety jutro ma padac, w ogole pogoda sie psuje na swieta chyba:zawstydzona/y:
nafnia - autobus 5?bo ja patrze na triptimes.co.uk i w ogole co innego mi pisze..ze 5 leci do gamston a 14 do chilwell..kurcze w ogole nie wiem jak tam trafic, dlatego chetnie wybiore sie z Wami bo bym juz wiedziala:-D.
to jak pogoda nam nie straszna?(zeby nie bylo jak wtedy jak pojechalysmy na farme:-p)
bo w sumie mialabym ochote nawet na maly piknik w tym parku no ale przy deszczu i zimnym wietrze to absolutnie odpada..:-(
to ja czekam na wiesci! jak cos to jutro z rana przedzwonie

Nafnia Ja przyjade autobusem 36 bo mam blisko od siebie przystanek.Jak bede w drodze to dam znac.
Na BBC widzialam ze jutro ma byc w miare slonecznie.Zobaczymy.

Dziewczyny zabierzcie chlebek ze soba bo na tym jeziorze jest masa kaczek i labedzi.

Ostatnia edycja:
Gudrun to moze umowimy sie na przystanku tej 5 kolo 11 i pojedziemy razem?
Marzena jedziecie?

dziewczyny najlatwiej chyba bedzie z Brodmarsh, po prostu zobaczcie ktory autobus jedzie do Derby, bo moze to faktycznie juz nie jest 5,
tam jest taka malutka budka w ktorej kupuje sie bilety,
no i czekam na wiesci;-)

reklama