Patii
Początkująca w BB
Gabids nie ma pewnosci,ze bedzie dziewczynka,a z czworka to juz bym calkowicie zwariowala....:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ryzyko pewne jest ale jakie moga byc wspaniale korzysciGabids nie ma pewnosci,ze bedzie dziewczynka,a z czworka to juz bym calkowicie zwariowala....:-)
No jeszcze troche pochlipuje jak ja zostawiam ale juz wie ze napewno ja odbiore.gabids - czyli wychodzi na to ze tylko ja sie nad swoim brzdacem lituje. a tu trzeba twardo, do przedszkola i juz..super ze Angelinka sie przekonala, a Ty masz troche wiecej czasu dla siebie..ehh. zazdroszcze
a co bedzie 15 lutego;-)?
Te darmowe 2,5 godz.sa za darmo od 2 latja wlasnie z tego korzystam tylko trudno znalezc przedszkole ktore przyjmuje dwulatki.Ale popytaj wkolo siebie.skoro ja i tak jestem w domu, to po co placic za przedszkole. Te darmowe godziny to dopiero jak dziecko skonczy 3 latka i wtedy juz na pewno ja poslemy.
A 15 lutego zaczynaja sie ferie zimowe i wtedy juz nie odpuscimy Gabids i bedzie musiala znalezc dla nas czas;-)
...