reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Nottingham

gabids - juliettka tez dzis czuje sie nienajlepiej:no:. kaszana z tym naszym koncertem..czlowiek chce dupsko ruszyc raz na pol roku, a tu masz. :wściekła/y:
w nocy praktycznie nic nie spala, ciagle mowila ze boli ja brzuszek..teraz ma goraczke i lezy jakas taka osowiala..nie wiem czy w ogole pojedziemy:-(

a co do wyprzedazy, to masz racje, nikomu normalnemu nie chce sie wstawac o 5 rano by pojsc na zakupy..choc ja w tamtym roku tak zrobilam:-D. ale i tak Marzenka mnie w tym bije na glowe:-p:-p.
w tym roku moze nie bede szalec od 6 ale musze cos poszperac dla juliettki, bo na latka 3-4 praktycznie nic nie mam..

no nic, uciekam.
do zobaczonka w sobote 19ego dziewczyny:-)

reklama
Gudrun no i jak u Was? Julietka chora? Pojechaliscie na koncert?

Angelka nadal kaszle brzydko ale to juz nie jest to co bylo i goraczku tez juz nie ma od wczoraj(puk,puk w nie malowane)I jesli to byla ta swinska grypa jak lekarz przypuszcza to przeszla ja lekko.No i teraz ciekawe czy my nie zlapiemy:eek:

Gudrun to pochwal sie za Marzenke jak sie robi zakupy w boxing day:-DTo moze sie skusze rano wstac:cool2:

Moje chlopaki wybyli na spacer a my siedzimy z niunka.To znaczy ja siedze bo mala zasnela i to tuz przed obiadem.

Ostatnia edycja:
gabids - pojechalismy ale..dzis w nocy jula byla tak rozpalona, praktycznie w ogole nie spalysmy..miala na pewno z 39.:-( rano ledwie zywa, kolo 9 po prostu zasnela co jej sie nigdy nie zdarzalo..:szok:dawalam jej duzo syropku bo musialam ja jakos na nogi postawic..
dzis jej kolezanka miala urodziny w softplay kolo ikei. jula tak bardzo chciala tam byc..
dalismy rade na 12 z nia dotrzec, nawet odzyskala humor, troche sie bawila..teraz jest juz ok:tak:
a koncert byl zaje*.:-D poskakalam sobie troche, dobrze ze glany zalozylam bo bym chyba dzis nie byla w stanie chodzic:-). swietnie grali..

pozdrowka!

i tez kurujcie sie szybciutko

ps. w sobote od 14 zapraszam, bo rzeczywiscie 12 to za wczesnie.

Gudrun no to fajnie ze na 14:-)a powiedz czy planujesz nadal ta fikolandie na Arnold?Bo ja nie bardzo bym chciala Angelke poszczac tam po chorobie:sorry:
A poza tym jak zdrowko?

nie, nie ma szans...
tylko w domu bedziemy sie bawic:-). jula tez narazie nie bardzo wyglada..a ja mam chyba angine. bo jakis bialy nalot mam na migdalkach.
takze w ogole super ekstra czas na jakiekolwiek organizowanie party:wściekła/y:

no wlasnie chcialam sie zapytac jak sie Angelinka juz czuje?calkiem zdrowa tez jeszcze nie jest?

edycja - gabids napisalam Ci na priva

a nafnia - co u Ciebie?tez chorujecie?

Ostatnia edycja:
No to nam sie chorobowo porobilo:wściekła/y:
I to na swieta.
Mnie dzisiaj tez wzielo.gardlo pali,leb mi peka.A planowalam swiayeczne zakupy porobic.Wysle malza z Fabianem co kupia to kupia reszte dokupie jak sie lepiej poczuje.

czyli Ty tez gabids przeziebionka?
a mnie sie niezle porobilo dzisiaj. kompletnie stracilam glos! (lukasz tam pewnie sie cieszy;-), nikt mu marudzic nie bedzie.)
ale mnie to rozwalilo..jak tak dalej pojdzie nawet glupiego sto lat juli w sobote nie zaspiewam. no chyba ze do uszka:-)

Ano przeziebiona i nawet tran mi nie pomogl:-p
Ale fajna nawalnica sniegowa za oknem.Szkoda ze sie rozpuszcza.

szkoda ze mozemy tylko patrzec na nia za okna.:-( fajnie by bylo czuc platki sniegu na twarzy..

a widzisz ten tran jest przereklamowany:-). ja lykam i co dzien coraz gorzej..
i juz nawet podwędzilam juli antybiotyk..:sorry: mala bo mala ale poprawa jest:tak:

reklama
Ja mam antybiotyk po Angelinie bo jednak nie podalam i nawet nie otworzylam torebki jeszcze jak chcesz to moge odstapic to jest Amoxicylin.