reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Nottingham

gabids - juliettka tez dzis czuje sie nienajlepiej:no:. kaszana z tym naszym koncertem..czlowiek chce dupsko ruszyc raz na pol roku, a tu masz. :wściekła/y:
w nocy praktycznie nic nie spala, ciagle mowila ze boli ja brzuszek..teraz ma goraczke i lezy jakas taka osowiala..nie wiem czy w ogole pojedziemy:-(

a co do wyprzedazy, to masz racje, nikomu normalnemu nie chce sie wstawac o 5 rano by pojsc na zakupy..choc ja w tamtym roku tak zrobilam:-D. ale i tak Marzenka mnie w tym bije na glowe:-p:-p.
w tym roku moze nie bede szalec od 6 ale musze cos poszperac dla juliettki, bo na latka 3-4 praktycznie nic nie mam..

no nic, uciekam.
do zobaczonka w sobote 19ego dziewczyny:-)

reklama
Gudrun no i jak u Was? Julietka chora? Pojechaliscie na koncert?

Angelka nadal kaszle brzydko ale to juz nie jest to co bylo i goraczku tez juz nie ma od wczoraj(puk,puk w nie malowane)I jesli to byla ta swinska grypa jak lekarz przypuszcza to przeszla ja lekko.No i teraz ciekawe czy my nie zlapiemy:eek:

Gudrun to pochwal sie za Marzenke jak sie robi zakupy w boxing day:-DTo moze sie skusze rano wstac:cool2:

Moje chlopaki wybyli na spacer a my siedzimy z niunka.To znaczy ja siedze bo mala zasnela i to tuz przed obiadem.

Ostatnia edycja:
gabids - pojechalismy ale..dzis w nocy jula byla tak rozpalona, praktycznie w ogole nie spalysmy..miala na pewno z 39.:-( rano ledwie zywa, kolo 9 po prostu zasnela co jej sie nigdy nie zdarzalo..:szok:dawalam jej duzo syropku bo musialam ja jakos na nogi postawic..
dzis jej kolezanka miala urodziny w softplay kolo ikei. jula tak bardzo chciala tam byc..
dalismy rade na 12 z nia dotrzec, nawet odzyskala humor, troche sie bawila..teraz jest juz ok:tak:
a koncert byl zaje*.:-D poskakalam sobie troche, dobrze ze glany zalozylam bo bym chyba dzis nie byla w stanie chodzic:-). swietnie grali..

pozdrowka!

i tez kurujcie sie szybciutko

ps. w sobote od 14 zapraszam, bo rzeczywiscie 12 to za wczesnie.

Gudrun no to fajnie ze na 14:-)a powiedz czy planujesz nadal ta fikolandie na Arnold?Bo ja nie bardzo bym chciala Angelke poszczac tam po chorobie:sorry:
A poza tym jak zdrowko?

nie, nie ma szans...
tylko w domu bedziemy sie bawic:-). jula tez narazie nie bardzo wyglada..a ja mam chyba angine. bo jakis bialy nalot mam na migdalkach.
takze w ogole super ekstra czas na jakiekolwiek organizowanie party:wściekła/y:

no wlasnie chcialam sie zapytac jak sie Angelinka juz czuje?calkiem zdrowa tez jeszcze nie jest?

edycja - gabids napisalam Ci na priva

a nafnia - co u Ciebie?tez chorujecie?

Ostatnia edycja:
No to nam sie chorobowo porobilo:wściekła/y:
I to na swieta.
Mnie dzisiaj tez wzielo.gardlo pali,leb mi peka.A planowalam swiayeczne zakupy porobic.Wysle malza z Fabianem co kupia to kupia reszte dokupie jak sie lepiej poczuje.

czyli Ty tez gabids przeziebionka?
a mnie sie niezle porobilo dzisiaj. kompletnie stracilam glos! (lukasz tam pewnie sie cieszy;-), nikt mu marudzic nie bedzie.)
ale mnie to rozwalilo..jak tak dalej pojdzie nawet glupiego sto lat juli w sobote nie zaspiewam. no chyba ze do uszka:-)

Ano przeziebiona i nawet tran mi nie pomogl:-p
Ale fajna nawalnica sniegowa za oknem.Szkoda ze sie rozpuszcza.

szkoda ze mozemy tylko patrzec na nia za okna.:-( fajnie by bylo czuc platki sniegu na twarzy..

a widzisz ten tran jest przereklamowany:-). ja lykam i co dzien coraz gorzej..
i juz nawet podwędzilam juli antybiotyk..:sorry: mala bo mala ale poprawa jest:tak:

reklama
Ja mam antybiotyk po Angelinie bo jednak nie podalam i nawet nie otworzylam torebki jeszcze jak chcesz to moge odstapic to jest Amoxicylin.