reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Nottingham

epilog: jula jednak polknela ta monete..wlasnie przed chwila znalazlam ja w.. nocniku:-D.
wyjmowac na szczescie?:-p

Ostatnia edycja:
reklama
hej
marzenainiko to juz tylko 8 tygodni zostalo? ale faktycznie szybko to zlecialo, fajnie to juz niedlugo:-D, a macie juz imiona wymyslone?

gudrun nie marudz tylko sluchaj gabids:tak:, ja ostatnio tez tran kupilam w Polsce, no a ta monete to ja bym schowala na pamiatke, pokazac malej jak dorosnie:tak:

No wlasnie Gudrun nie marudz tylko kupuj ten tran w kapsulkach i nawet nie poiczujesz co lykasz.U nas w domu wszyscy biora tran.Dzieci jeszcze witaminki a my Echinacea w tabletkach.
A z ta moneta to mialas chwile grozy:szok::szok:A jaka to moneta byla? Moja Angelina jak miala okolo roczku to polknela taki szklany kamyczek i tez zaczela sie dlawic to ja szybko zlapalam za nogi glowa w dol i wyplula na szczescie.Od tamtej pory nic juz nie bierze do buzi oprocz jedzenia.
Nafnia swieta spedzacie tutaj?
A moja gwiazda tez nie jest gorsza i we wtorek spadla z sofy na stolik.Centralnie walac czolem w stol.Uderzenie bylo tak mocne i od razu guz jak sliwa ze wzielismy ja do szpitala ale na szczescie nic sie nie stalo.Moj mezus az mial lzy w oczach jak jechalismy bo pare minut wczesniej mowil do Angeliny ze za duzo szalejesz i bedzie auu.No i sie stalo.

Ostatnia edycja:
A co do tej anegdotki ze przy pierwszym dziecku bardziej sie panikuje to ja sie nie zgodze:no::no::no: bo przy Andzelinie bardziej trzese portkami niz przy Fabianku.:sorry:

no to jak mnie tak zjechalyscie z tym tranem to nie mam wyjscia:-D. kupuje jutro i lykam z zatknietym nosem;-).
gabids - przy Angelince bardziej sie boisz bo to dziewczynka, w dodatku sliczna jak aniolek wiec jak tu sie nie martwic.. :tak:

ja ostatnio z jula codziennie mam jakies dziwne akcje..a to sie przewroci razem z krzeslem, a to uderzy glowa w sciane bo ma tysiac pomyslow na sekunde..ale.. zaczyna sie..z 3 latkami tez latwo nie jest:confused2:..pozniej podobno juz z gorki.

pozdrowionka~!

Ostatnia edycja:
jak tam odwiedzil Was dzis mikolaj?:-D. co dostalyscie?rózgi byly:-p?
moja jula z wczorajszych mikolajek pamieta tylko..ze jak wracala samochodem to chlopiec uderzyl ja szczotka w glowe..:szok:. o niczym innym nie mowi, zapytana o to jak bylo..:confused2:

pozdrowienia mikolajowe!!

ps. marzenainiko - milego pobytu w polandzie! :happy:

U nas Mikolaj byl ale tak skromnie i symbolicznie raczej dla dzieciaczkow:-)Wieksze atrakcje beda na swieta.
Gudrun ale Julke kolega urzadzil:shocked2:Zamiast fajnych mikolajkowych wspomnien bedzie miala guza.

Ogladalyscie Mam talent? Moj kandydat wygral i jeszcze stawialam na Filipinczyka i zajol 3 miejsce.Ale mialam nosa:-D
Marzenka a Ty rodzic pojechalas jednak do polski?
Nafnia co tam w Next ciekawego?Szukam fajnych meskich koszul.Jak by co to daj cynk:tak:

gabids - ano zdarza sie, a mikolaja pozniej juz tez wspominala jak bardziej zaczelo sie drczyc temat:-)
a Marzenka leci tylko w odwiedziny na okolo1,5 tygodnia. a rodzic bedzie tutaj, termin ma na styczen.

szykujesz sie na wyprzedaze w tym roku?moj chyba do pracy nie idzie wiec moze uda mi sie samej na sklepy ruszyc w 2 dzien swiat:-). i tak nie mamy nikogo na swieta u nas, wiec co bedziemy robic?..trzeba sie bawic jak Anglicy:-p

reklama
Qrcze
Angelka mi sie pochorowala.Wczoraj dostala chrypki a juz na wieczor goraczka.Dzisiaj troche lepiej ale nadal ma ta chrype i gardlo ja boli.(Gudrun spoko nie martw sie damy rade w sobote:tak:)
Co do wyprzedazy to co roku cos tam kupujemy ale zauwazylam ze od ostatnich swiat wyprzedaze sa tuz przed swietami a na boxing day to juz sam shit zostaje.A pozatym trzeba rano wstac zeby cos upolowac no a komu sie chce w swieta bladym switem z wyra wstawac:cool2: