reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Nottingham

epilog: jula jednak polknela ta monete..wlasnie przed chwila znalazlam ja w.. nocniku:-D.
wyjmowac na szczescie?:-p

Ostatnia edycja:
reklama
hej
marzenainiko to juz tylko 8 tygodni zostalo? ale faktycznie szybko to zlecialo, fajnie to juz niedlugo:-D, a macie juz imiona wymyslone?

gudrun nie marudz tylko sluchaj gabids:tak:, ja ostatnio tez tran kupilam w Polsce, no a ta monete to ja bym schowala na pamiatke, pokazac malej jak dorosnie:tak:

No wlasnie Gudrun nie marudz tylko kupuj ten tran w kapsulkach i nawet nie poiczujesz co lykasz.U nas w domu wszyscy biora tran.Dzieci jeszcze witaminki a my Echinacea w tabletkach.
A z ta moneta to mialas chwile grozy:szok::szok:A jaka to moneta byla? Moja Angelina jak miala okolo roczku to polknela taki szklany kamyczek i tez zaczela sie dlawic to ja szybko zlapalam za nogi glowa w dol i wyplula na szczescie.Od tamtej pory nic juz nie bierze do buzi oprocz jedzenia.
Nafnia swieta spedzacie tutaj?
A moja gwiazda tez nie jest gorsza i we wtorek spadla z sofy na stolik.Centralnie walac czolem w stol.Uderzenie bylo tak mocne i od razu guz jak sliwa ze wzielismy ja do szpitala ale na szczescie nic sie nie stalo.Moj mezus az mial lzy w oczach jak jechalismy bo pare minut wczesniej mowil do Angeliny ze za duzo szalejesz i bedzie auu.No i sie stalo.

Ostatnia edycja:
A co do tej anegdotki ze przy pierwszym dziecku bardziej sie panikuje to ja sie nie zgodze:no::no::no: bo przy Andzelinie bardziej trzese portkami niz przy Fabianku.:sorry:

no to jak mnie tak zjechalyscie z tym tranem to nie mam wyjscia:-D. kupuje jutro i lykam z zatknietym nosem;-).
gabids - przy Angelince bardziej sie boisz bo to dziewczynka, w dodatku sliczna jak aniolek wiec jak tu sie nie martwic.. :tak:

ja ostatnio z jula codziennie mam jakies dziwne akcje..a to sie przewroci razem z krzeslem, a to uderzy glowa w sciane bo ma tysiac pomyslow na sekunde..ale.. zaczyna sie..z 3 latkami tez latwo nie jest:confused2:..pozniej podobno juz z gorki.

pozdrowionka~!

Ostatnia edycja:
jak tam odwiedzil Was dzis mikolaj?:-D. co dostalyscie?rózgi byly:-p?
moja jula z wczorajszych mikolajek pamieta tylko..ze jak wracala samochodem to chlopiec uderzyl ja szczotka w glowe..:szok:. o niczym innym nie mowi, zapytana o to jak bylo..:confused2:

pozdrowienia mikolajowe!!

ps. marzenainiko - milego pobytu w polandzie! :happy:

U nas Mikolaj byl ale tak skromnie i symbolicznie raczej dla dzieciaczkow:-)Wieksze atrakcje beda na swieta.
Gudrun ale Julke kolega urzadzil:shocked2:Zamiast fajnych mikolajkowych wspomnien bedzie miala guza.

Ogladalyscie Mam talent? Moj kandydat wygral i jeszcze stawialam na Filipinczyka i zajol 3 miejsce.Ale mialam nosa:-D
Marzenka a Ty rodzic pojechalas jednak do polski?
Nafnia co tam w Next ciekawego?Szukam fajnych meskich koszul.Jak by co to daj cynk:tak:

gabids - ano zdarza sie, a mikolaja pozniej juz tez wspominala jak bardziej zaczelo sie drczyc temat:-)
a Marzenka leci tylko w odwiedziny na okolo1,5 tygodnia. a rodzic bedzie tutaj, termin ma na styczen.

szykujesz sie na wyprzedaze w tym roku?moj chyba do pracy nie idzie wiec moze uda mi sie samej na sklepy ruszyc w 2 dzien swiat:-). i tak nie mamy nikogo na swieta u nas, wiec co bedziemy robic?..trzeba sie bawic jak Anglicy:-p

reklama
Qrcze
Angelka mi sie pochorowala.Wczoraj dostala chrypki a juz na wieczor goraczka.Dzisiaj troche lepiej ale nadal ma ta chrype i gardlo ja boli.(Gudrun spoko nie martw sie damy rade w sobote:tak:)
Co do wyprzedazy to co roku cos tam kupujemy ale zauwazylam ze od ostatnich swiat wyprzedaze sa tuz przed swietami a na boxing day to juz sam shit zostaje.A pozatym trzeba rano wstac zeby cos upolowac no a komu sie chce w swieta bladym switem z wyra wstawac:cool2: