reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Nottingham

o nawet nie wiedzialam ze sie ruszylo:-)
Nafnia no to ktorego wracacie? no i mozesz w tej sztruksowej marynarce wracac;-)dzisiaj bylo 18 stopni.serio serio.
Gudrun no z kluczami skonczylo sie dobrze.Pojechalam do meza do pracy i wzielam jeggo pare.Mialysmy z niunka wycieczke autobusowa do Ilkeston.
Ale zato dzisiaj mala gdzies mi zawieruszyla klucze i musze przetrzepac mieszkanie.Cos mnie te klucze przesladuja ostatnio

Ostatnia edycja:
reklama
to co, kto jutro przyjdzie na małe strrrraszonko:-D

halloween.jpg

czarownica Kamila juz jest gotowa:cool2:

Oh Gudrun Fabian odwalil taki numer ze szkoda slow.Wszystko mialam przyszykowane i przescieradla dla nas wszystkich i dynie wycielam .Kijowo.Jak sie spotkamy to Ci opowiem.

W wilkinsonie(broadmarsh) sa fajne kuchnie,sklepy,wielkie kopary i nne fajne zabawki dla dzieci za pol ceny oryginalnej.Ja chybe zakupie sklep z wyposarzeniem.
Gudrun cos mowilas ze Julka ma bardzo mala kuchnie.Sprawdz ta w wilkinsonie.wee wrzesniu w toysrus kosztowala 70£ a teraz w wilkinson 29:tak:

Hej
My juz na miejscu i nawet zdazylysmy sie zadomowic na nowo... tylko mala od czasu do czasu marudzi "ja nie chce do notingamu chce do babci":-(
Ale pozytywne jest to, ze tu troche cieplej:-)
Szkoda ze na impreze Halloween nie zdazylysmy, no ale mam nadzieje, ze na Mikolajki sie zalapiemy:-p. Robimy cos w tym roku? Jesli bedzie potrzebna pomoc w zorganizowaniu, to ja w miare mozliwosci chetna:tak:

Okropnie sie rozczarowalam, bo przedwczoraj widzialam w Lidlu fajna tablice do rysowania i zamiast kupic od razu to nie wiem na co czekalam, a dzisiaj juz nie bylo:wściekła/y:. A chcialam kupic Natce na gwiazdke:-(.

Pozdrawiam wszystkich i wyłazic z ukrycia:-);-)

hejka.
juz wylaze..:-D.
gabids - narazie kuchni nie kupowalam, chyba jednak jula pozostanie przy swojej. babcia jej ostatnio kupila super zabawke takie gry planszowe dla maluszkow z fajnymi duzymi figurkami - takze ma sie czym bawic, wystarczy jej;-) -
na urodziny mam dla niej pare innych pomyslow. wiem ze najbardziej ucieszylaby sie z trampoliny..:cool2:szkoda tylko ze jest zima bo latem mialaby frajde z prezentu ktory od razu mozna "wykorzystac".
w ogole troche glupio ze ma urodziny na 5 dni przed swietami, ale coz mialam zrobic:sorry:..zawsze bedzie cierpiala z powodu jednego prezentu na dwie okazje:-)

nafnia- witaj w nottinghamie:-D!moze tu i cieplej jesli chodzi o pogode, ale smetnie, smutno i ponuro..jakos nam sie nie uklada ostatnio..

ot chociazby wczoraj..wiem ze byl piatek 13ego ale to nie powod by swiezowyremontowany sufit spadal na podloge! :szok:i to doslownie sekunde po tym jak jula siedziala na klatce schodowej (pamietacie kiedys pisalam o takim "fachowcu", ktory robil nam sufit na klatce wlasnie. zrobil to tak ze wczoraj mielismy skutki po pomalowaniu go farba:crazy:. nawet nie chce myslec co by bylo jak jula by zostala na schodach..i dwie warsty plastra spadly by jej na glowe:wściekła/y:szok ze tacy ludzie maja czelnosc sie oglaszac ze znaja sie na budownictwie..

no i mialysmy tez bardzo nieprzyjemna sprawe z sure startem na hyson green.ehh dlugo by gadac..jak cos to na priva napisze.:confused2:

co do mikolajek..czekam na odpowiedz justyny. dzieki Nafnia za ofiarowanie pomocy:tak:

ciao!

hej
gudrun no to niezle z tym sufitem:szok:, dobrze ze na Julke nie spadlo, tak to jest z tymi fachowcami. Czasami trudno trafic na dobrego. A co sie stalo w sure starcie? napisz na priva no chyba ze za duzo pisania, to przy okazji opowiesz...
Trampolina to fajny pomysl, mozesz kupic taka mala i postawic na razie w domu, a nam udalo sie kupic ta tablice, tzn tata kupil w innym Lidlu:tak: Zostala na razie w garazu, bo jakby byla w domu to pewnie zaraz bym jej otworzyla i dala do zabawy:zawstydzona/y::-p
papa

reklama
Gudrun oj joj ja to bym zawalu dostala.Na szczescie Julitce nic sie nie stalo.uf
Nafnia a jaka ta tablica jest.Taka stojaca?My mamy taka dwustronna na mazaki i krede ale ja dzieciaczki tak doprawily flamastrami zwyklymi ze juz nie da sie pisac po niej.
A na gwiazdke dla malej chcialam kupic keyboard z mikrofonem. Bedzie mogla spiewac i nagrywac swoje utwory

http://www.toysrus.co.uk/Toys-R-Us/...ruin-Preschool-Pink-Light-Up-Keyboard(0067611)
.I jeszcze chcialam kupic biurko-stolik.Fabus mial taki w polsce i nawet sporo korzystal z niego.
http://www.toysrus.co.uk/Toys-R-Us/...-Draw-Creativity-Desk-Pink-and-Purple(0033315)
No i jeszcze dostanie nowy fotelik samochodowy bo juz jej w starym nie wygodnie.W halfordsie fajne widzialam.

Dla Fabka chcialam kupic stol do bilarda albo tenisa stoloweg tylko sa kosmicznie drogieAle z drugiej strony to juz inwestycja na cale zycie.My tez bysmy ze starym sobie popykali:cool2:

Ostatnia edycja: