reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Nottingham

Gudrun po basenie nie dam rady na chinczyka bo musze odebrac Fabiana ze szkoly.
Do Maryski nie ide dzisiaj.Mam od czasu do czasu taki kaszel ze az mnie od niego na wymioty zbiera.O gusferku wiemy wiemy i nigdy nie przepuszczamy,juz mnie Fabus meczy.Idziemy w sobote cala familiada.

reklama
gabids - no ale przeciez Fabian ma gdzies szkole na pewno niedaleko basenu. nie mozemy pojsc tam razem, odebrac go i pojechac do miasta?

my juz bylysmy troszke na goosfair. ta glosna muzyka jest straszna!:confused2:my tez na pewno pojedziemy rodzinnie w weekend, teraz zrobilysmy w sumie tylko takie wstepne rozpoznanie:-)

Witojcie, witojcie!!!!
Gabids, fajnie ze napisałaś, bo mi się nie chce:-D, czytam tylko i nie moge się zebrać do pisania, od dwoch tygodni jestem chora i w ogóle nic mi sie nie chce, ale juz za tydzień urlop, wiec pewnie wszystko minie:-)
Nafnia, ja Cię bardzo przepraszam, ale czy Ty, do diabła, musisz sie wiecznie ze mną mijać!!!!:wściekła/y:Ile razy do roku można do Polski latać?! przecież ja już ledwo pamietam jak wyglądasz, nie wspomnę ,że Natalki na pewno bym nie poznała.
Żartuję oczywiście, ale jest mi tak przykro, że znów sie rozminiemy...................
My bedziemy od10 do 18, oczywiście większość czasu rezerwuje nasz tata :-), ale spotkamy sie na pewno. Od poniedziałku do środy M bedzie pracował, więc te dni mamy całe wolne i oczywiście chętnie sie piszemy na jakieś żarełko :-D. Planujcie, ja sie dostosuję! Ściskam mocno i już nie mogę się doczekac:tak:Do zobaczenia

annaoxi - masz racje, tez bym sie na nafnie wkurzyla:-p. takie numery odwalac:-p;-):-p. kurcze fajnie ze bedziesz!!:-DKinga tez pewnie juz duuza dziewczynka!:tak:
przejsc sie gdzies koniecznie musimy:tak:nie ma bata:-)

gabids - eno bez jaj mi tu. poczekamy godzinke, mozemy do aldika pojsc po buleczki jak bedziesz glodna:-p. kolo basenu sa dwa place zabaw, dziewczynki sie pobawia, a pozniej razem z Fabianem pojedziemy do big woka??hę:confused:..
tzn wiesz..jak nie da rady, spoko, nic na sile:-). ale moze sie udac..jak bardzo sie postaramy;-). oglosilam na naszej klasie wiec mysle ze nie bedziemy same:-)

pozdrowionka!:rofl2:

annaoxi :sorry:, ja nie wiedzialam ze Ty przyjezdzasz:no:, no i wlasnie akurat w tym samym czasie, nie moglas tak twa tygodnie wczesniej przyjechac:wściekła/y::-p i co ja mam z Toba zrobic, kurcze znowu sie nie spotkamy:-(
a tak wogole to w tym roku ja dopiero drugi raz jade do Polski :cool2:,

a w poniedzialek tez nie moge z Wami na basen i imprezke, bo mala dostala kataru i zasmarkana, musimy sie kurowac zeby do podrozy minelo:-(
ale po powrocie juz koniecznie musze sie zmobilizowac:-p

pozdrawiam

Witam niedzielnie.
Annaoxi fajnie ze napisalas i fajnie ze bedziesz:-D
Nafnia wysokich lotow i do zobaczenia.
Gudrun po szkole Fabian ma zajecia mozemy isc na chinszczyzne jak Ania przyjedzie co?I jeszcze jak moj maz sie dowie od Fabka ze bylam na chinczyku bez niego to bedzie mu przykro bo on zarlok jak ja:-pAle na basenik idziemy jutro na 12.15:tak:

gabids - spoko, przejdziemy do chinczyka z Ania! a i jak Nafnia wroci tez:-D

nafnia- no tak dopiero drugi..kazdy by tak chcial:-).
rowniez zycze milego lotu!i jak wrocisz ksiazka bedzie juz gotowa do powrotu do wlascicielki:-)

jak dziewczyny goosefair zaliczony?my pojechalismy dosc pozno wczoraj..jula sie tak rozkrecila ze masakra:szok:, a jeszcze do niedawna zawsze sie rozplakiwala na takich karuzelach..
szkoda tylko ze tyle kasy to kosztuje:crazy:ale co tam, raz nie zawsze..:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Aha przypomnialo mi sie
Annaoxi nie zapomnij spakowac bikini dla siebie i Kingi.Basen juz w poniedzialek:-)