reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Nottingham

hmm..czyzbysmy szly w mocno powiekszonym gronie na basen w poniedzialek?:-D
veeery nice!juz sie nie moge doczekac:-)
a jak z pogoda?wie ktos?bo dzis to juz prawie grudzien poczulam..nic tylko choinkę ubierac:-p
a wlasnie jakie macie plany na swieta?bo my zostajemy tu na miejscu..za drogie wyprawy do polski niestety:sorry:.
a robimy jakas klasowa - mamonottinghamowa wigilie?:-D:laugh2:

reklama
przesadzilam z tym grudniem, bo dzis juz calkiem sympatycznie sie zrobilo.
jutro mamy zamiar poczukac grzybkow w lesie sherwood, ale cos mi sie wydaje ze juz jest za pozno:-(..no ale to chociaz pospacerujemy sobie.

a nie wiem czy zauwazylylyscie doszlysmy do magicznej liczby 200 stron naszego watku. jak to uczcimy?:-D

Ostatnia edycja:
to polewaaaaj!!:-D:cool2:
kieliszek_koktajlowy.JPG

hehe.
no w big woku na pewno daja sledziki, toz to typowe danie kuchni chinskiej:-D:-D. ale co tam..wystarczy ze zjemy krewetki:-p

hemlock stone..mmm..fajnie tam, bylismy, ale dawno..o tej porze roku jest tam przeslicznie:tak:. daj znac czy znalezliscie jakiegos muchomora!:happy:

grzybkow nie bylo ale bylo warto pospacerowac po parku.A hemlock stone uwielbiamy i juz 2 weekend tam spedzamy na pickniku:tak:

No to moze cos mocniejszego teraz
whisky_bottle_and_glass.jpg
podac lodu?

mmm pycha..ja tam bez lodu i popity:-p.
a my dzis pojechalismy kolo clumber park..i znalzlam 5 maslaczkow:-D.
takze bedzie uczta ze hoho:-). moj lukasz choc bardzo chcial nie znalazl nic:-p.
to jak z jutrem>

hej hej
Alez tu imprezki byly;-), nawet kieliszki z Krosna widze;-).

A my jeszcze w Polsce, przedluzylysmy pobyt, bo obydwie sie rozchorowalysmy:-(. Szczerze mowiac, to nie spodziewalam sie tu zimy, a byla na calego:szok:, duzo sniegu, zimno itd... a ja przyjechalam w cienkiej sztruksowej marynarce:wściekła/y:, fajnie:-D, teraz juz lepiej bo bardziej jesiennie niz zimowo,
No i jeszcze kilka dni i wracamy do UK
pozdrawiam Was

reklama
hej nafnia - milo ze wpadlas. wypilysmy tez Twoje zdrowko..ale chyba za malo skoro sie pochorowalas;-). no wlasnie widzialam w tvn ze niezly atak zimy w polsce..a sluzby oczywiscie jak zawsze zaskoczone:szok:.
a u nas jesiennie, bywalo juz zimno ale teraz nawet calkiem przyjemnie, mamy złota pol..tfu..angielska jesien:-).
ale my tez pochorowane bylysmy caly tydzien, teraz juz lepiej. niestety o basenie narazie moge zapomniec, bo u mnie nawet jak przeziebienie mija, to lekki kaszel i katar ciagna sie miesiac..
a ja powoli szykuje sie do wizyty mojej mamy. jula juz doczekac sie nie moze..ale nawet nie tyle babci co.. rogalikow ktore robi:-D.

gabids - a co u Ciebie?jak zakonczyla sie sprawa z kluczami?

pozdrowionka!!