reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Nottingham

reklama
udalo nam sie dotrzec na basenik, co prawda nie wiedzialysmy dokladnie gdzie jest, ale pani w szkole nam podpowiedziala i trafilysmy (byly ze mna jeszcze dwie mamy).
super bylo:-), tylko sie spoznilysmy pol godziny wiec zanim sie przebralysmy, plywania bylo nie za wiele:sorry:..ale i tak fajnie. powiem tylko szczerze ze basen na bulwell i ten co bylam ostatnio southglade sa duzo lepsze - mam na mysli nowoczesnosc.
tu np suszarki ukryte w drugiej szatni, gdyby nie nasza spostrzegawczosc ze jedna laska wychodzi z szatni z mokrymi a wraca z suchymi wlosami - nie wiedzialybysmy ze w ogole sa:-D.
po baseniku skoczylysmy na male conieco do chinskiej..kto sie pisze za tydzien na taki wypadzik?:laugh2:

tak tak w john carroll bylysmy.
ja zawsze chodze do big woka w centrum. maja przepyszne mleczko kokosowe i ciaaaasta:-D. a i zawsze julka dostanie cos ekstra, fajna tam atmosfera jest..
jak sie wykurujecie idziemy na wielkie zarcie:-p
moze ktos jeszcze do nas dolaczy?:-)

pozdrowionka!

Gudrun ale mi smaka narobilas i to od samego rana:-p
hmmm mleczko kokosowe i ciastaaa to cos dla mnie a w big woku jeszcze nie bylam.
A ja juz wrucilam mam nadzieje :-)

hej
wyzerka i to chinska:tak:, ja tez jestem chetna:-), w sumie na basen tez, ale jakos ciezko dupsko ruszyc:zawstydzona/y::-p
a kiedy? bo ja za tydzien jade do Polski:-):-):-), moze sie uda przed moim wyjazdem...
A dzisiaj jestesmy z Natalka uwezione w domu:wściekła/y:, moj madry malzonek poszedl do pracy z moimi kluczami, zakrecony:cool2::sorry:

pozdrawiam Was

Nafnia hehe mnie malz tez kiedys tak urzadzil z kluczami i Fabek nie poszedl do szkoly.
A ktorego lecisz? Bo 10.10 przylatuje Annaoxi z Kinia:tak:(mam nadziejje ze nie bedzie zla ze to napisalam:zawstydzona/y:)

Nafnia nie wiem na ile Ania przyjedzie.Moze sama wpadnie i nam wszystko napisze.

Pewnie juz slyszalyscie z w Anglii rozpoczely sie probne,doswiadczalne szczepienia dwoma roznymi preparatami na swinska grype.Szczepia OCHOTNIKOW w wielu od 6 miesiecy do 12 lat.Dla mnie to jest jakies chore normalnie.Widzialyscie kiedys 6 miesiecznego ochotnika???????????I co na znak zgody pusci baka albo uleje na sliniaczek musem jablkowym????????? To chyba beda dzieci z sierocincow bo nie wierze ze rodzice beda robic ze swoich dzieci swinki doswiadczalne:shocked2::szok:Boze widzisz a nie grzmisz.

reklama
nafnia - ale Ty masz fajnie z tymi wyjazdami do polski..mnie w tym roku niestety w ogole sie nie uda:-( no ale znowu nie masz szczescia do spotkan z Ania..

kurcze super ze annaoxi przyjezdza!jak bedzie miala ochote to ja sie pisze na wspolne spotkanko!:tak:

gabids - nic nie slyszalam o szczepionkach, to rzeczywiscie jakas paranoja! teraz tylko zrobia ludziom pranie mozgu i sami beda sie zglaszac:wściekła/y:..ehh

a co do spotkanka - poniedzialek, 5 pazdziernika bedzie ok? najpierw basenik a pozniej chinska?i pyszne mleeeeeeeczko:-D

a jutro wybiera sie ktos do mary potter? zaczelo sie goosefair wiec my z jula po spotkaniu na pewno pojdziemy sie troszke rozerwac:-D

see you!