reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Nottingham

no ja tez sie udzielam przeciez:tak:, fakt ze tylko od czasu do czasu no ale...
gabids ja Cie dzisiaj lapalam na nk, no ale tutaj doczytalam i to juz nieaktualne:-p, jakos nie moge ostatnio nadazyc nawet za wlasnym tokiem myslenia:zawstydzona/y:
shila zaczelas prace? i jak?
gudrun gratulacje dla Julki, u nas na noc i na spacer pampek jeszcze obowiazkowo,
aha a jesli chodzi o przedszkole, to Twoj ma bardzo wlasciwe podejscie:tak:
My tez juz zaliczylismy wizytacje w przedszkolu i Natalka juz niebawem pojdzie, ale ja nie wiem jak to bedzie:szok:, bo jak dotad to najdluzej rozstalam sie z nia chyba na 4 godziny. Pociesza mnie tylko jej nastawienie, bo jak tam bylysmy to od razu zaczela bawic sie z dziecmi i nawet nie zauwazyla jak wyszlam z pania zeby porozmawiac ani jak wrocilam. A jak pytam ja w domu czy chce isc do przedszkola to mowi "czekaj tylko kangurek ubiore" i juz gotowa isc:-D. No ale ja jestem pelna obaw:szok::sorry2:, szczegolnie ze ostatnio to juz mnie prawie nie odstepuje, wszedzie tam gdzie ja i musi robic to samo co ja;-):tak:, nawet naczynie razem myjemy:crazy::rofl2::-D
a moze i nam sie uda na spotkanie we czwartek, strasznie dawno Was nie widzialam;-)

reklama
gurdun a ja to co też się udzielam tutaj.
Ale czasem jak mam właśnie pisać we dwie osoby t nie mam chęci pisać.
My już raz tak z shilla przerabiałyśmy że we dwie do siebie tylko pisałyśmy.

nafnia mam nadzieje że nie będzie źle z Natalką w przedszkolu,moja mała też wszędzie za mną chodziła i chodzi ale w przedszkolu chętnie zostaje i się bawi z dziećmi...

jak sie Was troszke nie postraszy to sie nie odezwiecie:-D.
wiem wiem ze jestescie, ale mimo ze namawiam inne mamy wciaz nikt nowy nie zaglada..
nafnia - Natalka jest mlodsza od Julki, wiec jak bedzie w jej wieku juz dawno nie bedzie wiedziala co to pieluszka..:-) a co do przedszkola..tak to chyba jest ze mamy bardziej sie martwia niz dzieci, pewnie i Jula i Natalka swietnie sie odnajda w nowym srodowisku. ja juz martwie sie mniej, jak widzialam jak moja biega wesolo z jakas mala Angielka zapominajac w ogole o moim istnieniu..
a my jeszcze nie przyjrzelismy sie przedszkolom w naszej okolicy, wciaz nie mamy na to czasu:sorry2:..moze w przyszlym tygodniu?nie wiem...
jak mozesz to koniecznie przyjdz na spotkanko w czwartek!pobawia sie dziewczynki razem:-)
a dla Juli ten tydzien zapowiada sie dosc intensywnie. we wtorek spotkanie na sneinton, w srode basen, a w czwartek znowu spotkanie..:-)nie dam jej sie nudzic:tak:..

pozdrowionka!

gabids - i co jutro idziemy na basen? moja miala goraczke wczoraj i dzisiaj, ale to dlatego ze cos jej zaszkodzilo..na basen sie raczej nadaje..
czekam na wiesci

gabids - i jak tam dzieciaczki sie czuja?:-)mam nadzieje ze milo wspominaja ciocie Kamile:-p. niestety nie moglam dzis przyjsc, bo przed samym wyjsciem, julka zrobila sobie male kuku, plakala bardzo i zasnela..i nie mialam serca juz jej budzic..:-(

a co tam u Was dziewuszki?pewnie zapracowane wszystkie?
a my dalej meczymy sie z remontem..niedlugo przyjdzie czas na pokoik juli..no i chyba w tym roku bedzie to juz koniec. i przez to musze spedzac praktycznie cale dnie poza domem..ale ze pogoda calkiem fajna, to nie narzekam specjalnie.:tak:
pozdrowionka i odezwijcie sie czasem..:happy:

Czesc laski poznajecie mnie;-)
Gudrun dzieciaki przeszczesliwe.Angelka nie mogla zasnac do 1 w nocy bo ciagle opowiadala jak bylo:-DWidac ze masz reke do dzieci:tak: i powinnas przedszkole zalozyc.Jeszcze raz dziekujemy:-)

witaj Sundar na forum, jak sie u nas czujesz:-p:-p
czyli co..nowe wcielenie Twe zawitalo do nas..:-)
ciesze sie ze sie dzieciakom podobalo, mojej Juli tez, a ze rzadko w sumie ma gosci w swoim wieku to tym bardziej byla zadowolona. zapraszamy czesciej:-).
to moze rzeczywiscie zamiast na fotografa bede startowac na nianie:-p:-p.
hehe
a u nas remont zamiast sie posuwac do przodu, idzie w tyl chyba:eek:. jestesmy zli strasznie na jednego goscia, na ktorego znalezlismy namiary na polonii nottingham. oglaszal sie ze robi plastrowanie scian. przyjechal..meczyl sie i sufit wygladal jak fale dunaju!:wściekła/y:facet spieprzyl totalnie, oczywiscie mowil ze nastepnego dnia poprawi..ale my nastepnego to juz mielismy cos innego robic:crazy:.przyszedl wiec inny - tez polak i jak to zobaczyl to powiedzial tylko: oo matko!:shocked2:. ale to nie koniec..wyobrazcie sobie ze ten gosciu teraz nam grozi!:szok:bo mu nie zaplacilismy..ale jak moglismy zaplacic jak nie bylo za co:confused:..zmarnowal material a bylo trzeba po nim poprawiac i robic od nowa!masakra mowie Wam:wściekła/y:

reklama
Gudrun dzisiaj nie pojde na basen.Fabian sie pochorowal i siedzimy w domu a i mnie cos zaczyna brac bo gardlo mnie boli.
czekam na listonosza i myk pod kolderke.