reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Nottingham

gurdun tak wiem że bym miała dofinansowanie do przedszkola.
Ale jak na razie nie chcę dziecku mącić w głowie i niech na razie chodzi do nursery na te 3h dziennie.A jeśli chodzi o szkołę to od 15 zacznę chodzić 3 dni w tygodniu na 13 do 15.Tu niedaleko mnie..

reklama
Rybcia - no wiesz pisalam o tym, bo chwalilas sie ze Dominice tak bardzo sie podoba i ze chce zostawac na dluzej..:-). u mnie nie wiem jak bedzie, ale jesli juli sie spodoba i bedzie dawala sobie rade od razu dam ja na dluzej..

gabids
- wpadniesz na spotkanie dzisiaj?

kurcze jak fajnie ze pogoda taka sliczna co?normalnie szok:szok:
zrobila sie akurat jak plaze juz poskladali w centrum:-)

Gudrun oj zapomnialam o tych czwartkowych spotkaniach.:sorry:No nic postaram sie byc za tydzien.
A jeszcze mam pytanko o ten konkurs baby of the year.Ze robia zdjecia i potem zamieszczaja w prasie to wiem ale co dalej na czym to polega????Czy to jest jakies glosowanie ?I czy dlugo czekalas w kolejce na sesje?

gabids - nie ladnie ze zapomnialas o spotkanaich, nu nu nu!!:-)

a co do konkursu..to przeciez sesje juz byly..skonczyly sie:-(. ja bylam z jula pytalam sie kiedys czy ktos pojdzie ze mna. teraz sa kupony w gazecie evening post i sie je wysyla. ale to i tak nie ma sensu bo zeby wygrac to trzeba ich miec z pare tysiecy:szok:..my za pierwszym razem jak jula miala pol roczku wycinalismy..taka zabawa tylko..
kolejek w tym roku nie bylo, poszlo szybciutko, mysle ze juz ludziom sie znudzil ten konkurs troszke..moja oczywiscie nie chciala sie usmiechnac, zrobila naburmuszona mine i po raz drugi ze zdjec nici..w gazecie jej nie bedzie..:-(
mam za to pamiatkowe wydanie z tej pierwszej sesji..sprobuje jeszcze za rok, po raz ostatni..moze wtedy sie uda..:tak:

(im mlodsze dziecko tym lepiej bo byle czym mozna je rozsmieszyc, a taki 2,3 latek ma juz swoje fochy i czesc..:crazy:)

a w ogole to musze sie pochwalic ze i u mnie pieluchy poszly w kat:tak:. mala spi bez, WRESZCIE..jak to sie mowi lepiej pozno niz wcale..:cool2:sucho jest rano takze wiem ze wszystko w odpowiednim czasie..a najlepszejest jak zrobi kupke do nocnika...cieszy sie przeogromnie i stawia mi pod nosem zebym zobaczyla..yummy:-D.
na spacerach tez jakos sobie radzimy..pare razy tylko obsikala mamie buty ale co tam..;-)

i tez zrobilismy tak jak Ty..jula dostala prezent za te 10 funtow za ktore kupowalismy pieluchy. wybrala sobie..kolejke:laugh2:. moja mala chlopczyca uwielbia bawic sie pociagami:-D

to tyle..aha a gabids - basen moglby byc we wtorek?robi Ci to roznice?bo ja..hmm..no wiesz ..sprawy kobiece:sorry: i nie wiem czy do poniedzialku mi "przejdzie";-)

pozdrowionka dla wszystkich!!

Gudrun no to gratulacje dla Julci za odpieluszkowanie.A z tym konkursem to myslalam ze bedzie w ten poniedzialek a to pewnie rozstrzygniecie konkursu.A sesje kiedy byly?Pewnie jak ja bylam na wakacjach:-(
A basen moze byc we wtorek czemu nie.Tylko zajecia z dziecmi sa w poniedzialki ale mozemy poplywac na zwyklych zajeciach.

Dzisiaj jedziemy po powazne zakupy AGD.Kuchnia z wyposarzeniem,odkurzacz,pralka,zelazko i inne.Wszystko na urodziny Angelki:-D
A co niech sie uczy i za rok przejmie po mnie paleczke:sorry2:

gabids - sesje byly jakos w polowie sierpnia, ja bylam ok. 22ego..szkoda ze nie moglysmy pojsc razem..moze moja by lepiej zareagowala..:-(

na basenie sa zajecia dla dzieci powiadasz..hmm..ale zawsze mozemy pojsc na nie za tydzien :-) a teraz tylko sie pochlupac:tak:.
oo jej..a moze byc sroda?bo we wtorek jest spotkanie na SNEINTON. 3 miesiace temu bylo ostatnie..wiec raczej musze tam byc.

ciao!

Ostatnia edycja:
Gudrun no to umowmy sie juz na nastepny poniedzialek:tak:W srody nie ma plywania bo sa kursy i nauka.Moj Fabek wlasnie w srody sie uczy.
A co do sesji no to mnie jeszcze nie bylo w UK.Za rok moze sie uda.

Dziewczyny a co u Was piszcie,piszcie.

to sie umowmy w poniedzialek, a ja pojde w srode z tymi chetnymi na inny basen:-D
kapieli nigdy za malo..:tak:

no wlasnie co inne mamy wcielo?ja powoli zaczynam zagladac w inne watki, bo forum dla 2 osob to jakos tak nie bardzo, to my gabids - mozemy sobie na gg pogadac..:rofl2:
jak nie ma chetnych to zamkijmy ten temat i juz?

reklama
no jak tylko wy sie udzielacie a ja :-) zapomnialyscie juz o mnie
no i rybcia tez sie udziela
my juz na nowym domku ja zaczelam prace dzieciaki chodza do szkoly takze braknie mi czasu ale czytam o czym piszecie a tak to u nas wszystko po staremu trzymajta sie kobitki