reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Nottingham

reklama
shilla, rybcia - nic nie krakalam:no: wczoraj pisalam ze:

ja wlasnie tez patrze ze dzis jedyny dzien bez deszczu w najblizszym tygodniu
bbc zatem wykrakalo..mozecie sprawdzic ze bedzie lalo do srody conajmniej, zadna w tym moja zasluga..;-)

mala poprawka - jutro ma byc ladnie!:)

Ostatnia edycja:
No dobra juz sie nie sprzeczajcie.Ma byc spokoj :-D
a pogoda wiadomo angielska :baffled:
Moj laptek zaraz spadnie z kolan bo kicius mnie dzisiaj nie odstepuje i ciagle na mnie wlazi.Nygus jeden pewnie cos zpsocil:-)
Dzisiaj bylismy na malym shoppingu Nafnia bliziutko Ciebie:tak: a pozniej mielismy isc na Riverside festival a tu KM leje:wściekła/y:oj cos slabiutko w tym roku ten festival wypadnie.
Gudrun rybke zrobilam ale po mojemu na latwizne:cool2: i nawet sie rodzina zajadala.
Cos tu jeszcze mialam napisac hmmm moze pozniej sobie przypomne:-D

A juz sobie przypomnialam:-D
Malzonek kupil mi na prezent krem...na cellulitis:-Dusprawiedliwial sie ze to wielka okazja byla.Ale firma porzadna ROC:tak:wiec przemilczalam:-)

hehe to niezle ja dostalam na urodziny krem na podkrazone oczy i pierwsze zmarszczki:shocked2:..nasi mezczyzni dobrze o nas dbaja:-D
a w ogole to mam problem. akurat niedawno gadalysmy o kolczykach a mi sie od wczoraj zrobilo zakazenie przy jednej z "dziurek":-(. dzis mam juz masakrycznie czerwone, spuchniete i obolale..przemywalam spirytusem i jakis avlonem (tylko nie doczytalam ze mozna tylko rozcienczone i lalam ile wlezie:wściekła/y:..wiec teraz nie wiem czy to wszystko nie przez ten srodek..no ale moze wiecie jak na to zaradzic?moze rumiankiem przemyc czy cos takiego?wody utlenioej nie mam ale czytalam ze nie powinno sie uzywac..heh poradzcie bo mi ucho odpadnie:baffled:

Gudrun trudno tak poradzic w ciemno.A ropniak sie zrobil?Od czego to moglo byc? czy to alergia na metal czy jakies uszkodzenie dziurki i krew byla?
Bo jak to alergia na metal to wez cos na alergie zyrtek czy cus.A jak to idzie na ropniaka to koniecznie paracetamol i woda utleniona wlasnie albo spirytus.Ja akurat nie mam utlenionej ale u bigosa widzialam:tak:
A co takiego czytalas o wodzie utlenionej?

nie to raczej nie uczulenie bo nosze 2 lata i jakos tam bylo..choc nie powiem raz na jakis czas mi sie takie cos przytrafia ale udaje mi sie spirytem wyleczyc i nie boli i nie puchnie tak jak teraz:-(..kiedys raz mialam ucho az filetowe i musialam kolczyka wyjac ale teraz nie chce..chyba mam po prostu za wrazliwa skore i nie powinnam w ogole ich nosic, ale uparlam sie i tyle:wściekła/y:
..w koncu tyle kobiet je nosi i jakos nic im sie nie dzieje..
a i ropy tez nie ma moze ciut ani krew nie leciala..
kurde patrz wczoraj sie widzialysmy i jeszcze bylo ok a dzis masakra..mam nadzieje ze zniknie tak szybko jak sie pojawilo..:tak:

No to paracetamol;-)i zdejmij kolczyki niech uszy odpoczna a jak musisz miec to jakis metal szlachetny zloto najlepiej.A to byly metalowe kolczyki?
Ja tez tak mam ze jak zaloze metalowe kolczyki to juz po paru godz. zaczynaja mi puchnac i sie paprac.Srebro i zloto moge tylko nosic.

Ostatnia edycja:
reklama
jeszcze dzieciakow nie polozylam bo chcialam pojechac na riverside na pokaz fajerwerkow a temu mojemu dziadowi staremu dupska sie nie chce ruszyc :wściekła/y: