reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Nottingham

gabids to życzymy miłego pobytu w Polandi abyście mieli ładną pogodę.
U nas też niech będzie ładnie bo ta pogoda mnie już drażni nic mi się w taką pogodę nie chce robić.
Najlepiej to bym z łóżka nie wychodziła he he....

reklama
no to gabids odpoczywaj tam i relaksuj sie napis zcasem jak znjadziesz chwilke co tam slychowac i co bedziete aporabiac w PL zyczymy mielgo i bezpiecznego lotu trzymajcie sie cieplutko
rybcia 21 no ty leniu smierdzacy ale chyba nikomu sie nic nie chce w taka pogode:-( moze jutro wyjdzie slonko
mysle ze my same zostaniemy na forum bo rzadko kto juz sie udziela
gudrun co tam u ciebei nie odzywasz sie
nafnia ty tez nic nie piszesz
marzenaniko napisz cio tam u was jak sie czujesz no i jak tam nikodem
milego popludnia wszystkim

hejka dziewczyny!
goscia mam - waznego - wiec nie mialam czasu na babyboom. zrozumcie;-)
no ale jestem
gabids - kurcze to Cie niezle maz zalatwil :baffled:. pewnie juz chcieli go wsadzic za przemoc domowa:-p:-p. milego pobytu Wam zycze i zazdroszcze, bo chociaz bedziecie mieli wakacje..nie to co my tutaj..:baffled:

a tak to spoko u nas, jula zakochala sie w babci na nowo (ost raz widziala ja ponad rok temu,), dzis juz co prawda bylo troche gorzej bo ja ost raz do charity szlam (wreszcie!!)
W piatek odbieram referencje i hasta la vista! teraz pora wziasc sie za cos innego:happy2::
paszporty1.jpg

jakby ktoras z Was potrzebowala albo ktos z Waszych znajomych bede wdzieczna za polecenie mnie;-). bo wiecie ze sie staram przeciez..:-D
zapraszam!

shilla - ha! a ja teraz mam fajnie bo tesciowa gotuje obiadki:-). ogolnie mil ospedzamy czas..jutro wpadamy do sure start. pochwale sie jakie to mamy fajne spotkania dla polskich mam:nerd:

pozdrowionka! zajrze wkrotce!!

rybcia21 ja jestem obecna ale samej do siebie tak glupio pisac rzadko kto sie udziela na forum trzymta si milego dzionka w ten deszczewoy poranek
gudrun widze ze biznes rozkrecasz super jak bede potzrebowala fotki to napewno d ciebie przyjde:-)
gabids dolecialas do Polandii jak znajdziesz chwilunie to napisz milego wypoczynku

Ostatnia edycja:
rybcia - mam nie ma, bo nie kazda ma czas no i wciaz sporo osob o tym forum nie wie..masz jakies kolezanki "mamy"? to zachecaj by wpadaly na forum..jak zobacza ze jest ciekawie beda czesciej pisac..

ale swoja droga to bardzo duzo mam po drodze pisalo, ze beda z nami i beda nas regularnie odwiedzac..a juz nic sie nie odzywaja:-(..widocznie jestesmy zbyt nudne i uciekly do innych watkow:-(

a marzenainiko i ynka to juz w ogole maja nas w... nosie:-D
odezwijta sie kurcze w koncu!:wściekła/y:
;-)

pozdrowionka dla wszystkich forumowych milczkow:-)

Ostatnia edycja:
gurdun ja czasem też nic nie piszę na BB bo czasu brak ale codziennie czytam co jest napisane na naszym wątku.
Choć nie powiem że ja bardziej się zadomowiłam na wątku Dzieci urodzone w Kwietniu 06

reklama
no wlasnie na poczatku mamtyle pisalo i wogole ale teraz pustka widocznie wszyscy olewaja ten watek moze im sie nie podobaa szkoda bo moglybysmy poklikac alecoz szkoda zostala nas tylko garstka moze z 5 osob ktore sie udzielaja
Gudrun a jak tam na spotkaniu Polskich mam jaka jest liczba mam przychodzacych no i jak tam tresciowej sie podobalo na spotkani