reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Nottingham

reklama
co do gotowania to ja korzystam z takiej stronki
Przepisy kulinarne - Smaker.pl - ciasta, dieta, sałatki, diety, kuchnia, dania, grill, gotowanie, polska oraz przepisy domowe
nafnia a co do nexta to trzeba zajrzec na miasto :-) może i my cos wyrwiemy fajnego hie hie
gudrun juz kiedys widzialam te dzieciaki zajefajnie jezdza na tych rolkach ci ludzie to naprawde maja pomysly ha
mielgo dzionka dla wszytskich bo dzis pogoda za okienkiem spoko zobaczymy jaka bedzie reszta dnia oby tez sloneczko
Gabids jednak wyczarowalas słoneczko czaruj dalej zeby pogoda sie utrzymala

Czesc laski spicie jeszcze? a nie Shila juz wstala:-)
Wstawilam pranie moze jest szansa ze wyschnie na zewnatrz i mam w planach poprac narzuty.
Gudrun hehe zajefajne te bobasy:-D
Ide sniadanko przyszykowac bo Fabian zaraz wstanie a pozniej trzeba sie gdzies wyrwac.No i spotkanko na 16:tak:

gabids - haha u nas monitor juz czysciutki na blysk bo juli tak sie podobalo ze kotek chyba juz jezykiem ruszac nie moze:-D

a ja rano sobie myslalam : o jak super wreszcie jest ladnie:tak:..heh.

shilla - ja tez korzystam nieraz ze smakera, zalozylam sobie tam konto fajne maja przepisy

oj gabids ja chyba dzis jednak nie przyjde na spotkanie:-( toz to leje non stop a jula nie znosi folii na wozek:baffled:..musialabym juz zaraz wychodzic z domu..aj nie podoba mi sie to wszystko:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
no i prosze...slonko:szok: a ja zostalam w domu..ale mi pogoda psikusa zrobila:-)
no nic to chociaz na hustawki pojdziemy:tak:

U nas tez monitor juz porzadnie wyczyszczony, bo Natalka patrzyla na kotka i nie chciala zeby kotek juz poszedl:-D
a pogoda juz mi mocno dala w kosc, dzisiaj juz kilka razy wynosilam pranie do ogrodka, bo slonce, a za chwile wnosilam, bo deszcz:wściekła/y:
potem wyskoczylam tylko do tesco na male zakupy, bo akurat bylo slonko, a wrocilam mokra do suchej nitki, bo nagle sie pogoda odmienila:crazy:, a ja nie wzielam parasola:sorry:
gudrun mam ten sam problem jak pada deszcz i chce zalozyc folie na wozek, to od razu jest awantura,

I ja tez nie poszlam na spotkanko:no:bo w pore przeczytalam ze Gudrun nie idziesz.Ale wyszlismy z domu pochodzic i przygnala nas burza z gradem:szok: A z praniem tez latalam:-D
Moj malzonek zapowiedzial ze jak przyjedzie z pracy to wychodzimy na jakas kolacyjke.Dzisiaj stuknela nam 10 jak sie poznalismy:-)

Do milego:-)

monitorek wyczyszcony
gabids
gratulacjie z okazji rocznicy i milej kolacji wszytskiego naj sto lat...
co do pogody to naprawde w kratke ale co zrobic prawdziwa Anglia
gudrun ja tez jak ty mam konto w smakerze musze pozniej rzucic okiem na ta twoja stronke
trzymajcie się milego wieczorku do poklikania

reklama
gabids - no wlasnie baw sie dobrze na rocznicy:-D;-)
my tez planujemy zrobic sobie mily wieczor, tak bez okazji..tylko jule musze przed 22 uspic a to wcale nie jest takie latwe:-p

kurcze to widze ze wszystkim Wam dzisiaj pogoda zrobila zarcik;-). my tez troche zmoklysmy ale nie jakos bardzo..drzewko przyszlo nam z pomoca:-)

a tego biednego kotka chyba bede musiala zatrudnic na stale:-D, bo juli znowu sie przypomnial i po raz trzeci juz wypucowal ekranik..:tak:

no nic to ja ide szykowac smakowita kolacje:happy: wybralam sobie rybe w panierce z serka feta, orzechow i bazylii..mniam. chyba sama zjem wszystko:-p