reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Nottingham

hie hie moje dzieci tez wlasnie zasnely:szok: dopiero od znajomych wrocilismy ciekawe do ktorej to moje szkraby jutro pospia:-)
gudrun a co do ucha to najlepiej woda utleniona lub spirytus ja rowneiz kiedys nie mialam uczulenia na metal a nawet srebro a po jakims czasie mi zaczelo ucho sie babrac od kolczyka z matalu a pozniej dostalam od srebrnej bransoletki na reke uczulenia i starsznie swedzialo a ucho ropialo wiec przemywaj ucho najlepiej woda utleniona i powinno zejsc najlepiej ppros faceta o nowe kolczyki:-) aco tam powiedz ze uszko boli bo jesli znowu wsadzisz metal to i tak po czasie znowu wyjdzie a wiem jak to boli trzymta sie buziolki kolorowych senkow
gabids wlasnie sa fajerwerki

reklama
mnie sie wlasnie tak robi jak za dlugo nosze jedna pare musze czesto zmieniac..a nosilam metal..i to niestety byle jaki nieraz, bo kolczyki sa ladne ale bigle czy wkrety z byle czego robia:baffled:..teraz wsadzilam srebrny tym ktorym mi przkluwali bo zawsze dobrze mi robil:-). ale narazie nie ma poprawy...no i boje sie kolczyka wyjac bo moze mi ropa zajdzie i go juz nie wsadze..tak juz kiedys mialam:/

jutro skocze po utleniona a moze uda mi sie tez dostac jakis plyn w tym sklepie co mi przekluwali..byle tylko przespac jakas ta noc:)

a ja nawet nie wiedzalam ze riverside w ten weekend..ehh:-(

Ostatnia edycja:
gudrun najlepiej wyjmij kolczyk i niech ucho sie zagoi bo tak to moze ropiec w nieskonczonosc :-( no i zakpu sobie ta wode utleniona i przemywaj trzymajcie sie cieplutko milego dnia
dzis wreszcie sloneczko tylko ciekawe na jak dlugo:-)

az milo bylo rano wstac nie?wreszcie laaaadnie w niedzelke:-D
moj akurat dzis nie szedl do pracy to go na carboota wyciagnelam..ale tak marudzil caly czas ze juz chyba wole sama chodzic:-). bo ze byle co, ze tylko marnuje tu czas, to nie takie itd itd..boze a mowi sie ze kobiety marudne:tak:
a kupilam sobie ze 2 ciuszki i julce zabawki takze oplacalo sie mimo ze nie widzielismy tego po co przyszlismy

a z uszkiem juz lepiej opuchlizna zeszla i mniej boli.. takze chyba nie odpadnie:-)
dzieki dziołszki za rady.

milego dnia!

Wczoraj jednak nie pojechalismy na fajerwerki ale dzisiaj bylismy juz na riverside festival.Dzieciaczki pojezdzily na karuzelach,zjaddly lukrowane jabluszka.W sumie co rok to samo:-)ale tradycyjnie trzeba byc.
Do pozniej dziewuszki bo mojego bobasa musze kompac i polozyc spac.

No wlasnie cisza nastala:-(
Ja nie pisalam bo przyszla kolej na mnie na emergency:tak:Kupilismy zestaw nozy i maz je rozpakowal i zaczelismy je sprawdzac.Moj trzymal noz w reku a ja chcialam lekko sprawdzic czy ostry a ten w tym momencie ruszyl reka i mi po palcu.Kuzwa krew momentalnie prysla wszedzie,myslam ze sie przewroce.A co zesmy sie musieli tlumaczyc to nasze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
I to dlatego nie pisalam.
A jeszcze mam sie pakowac i pozalatwiac pare rzeczy.Dobrze ze malzonek ma wolne to zonie inwalidce pomaga:-)

gabids o jejka bidulko jedna to niezle sie musialas przeciac ale u mnei bylo to samo dostalam od meza zestaw nozy i tez chcialam sprawdzic jakie sa ostre i tez sie ciachlam dosc mocno ale nie na tyle mocno by kontaktowac sie z lekarzem ale mam nadzieje ze bylas dzielna i dalas sobie zawinac paluszek:-) trzymaj sie i badz ostrozna
a gdzie sie pakujesz czyzby juz do Polandii
my juz dawno zrobilismy porzadek zaliczylismy spacerek no i teraz obiadek i czekamy juz na tatusia

reklama
Shila do polandi jutro:-)
Witam sie w ten paskudny ranek:baffled: i robie papa zarazem bo juz raczej nie wpadne na forum.Postaram sie nadawac z polski od czasu do czasu jak czas pozwoli.A Wy dziewuszki postarajcie sie zebym po powrocie miala duuuuuuuuuuuzo do nadrabiania:-D
Calusy dla wszystkich i do milego.Papa.