reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Nottingham

i co laseczki jak tam wam wieczorki sie udaly hie hie:-)
gudrun a mala o ktorej ci zasnela co ona tak pozno spac chodzi
my dzis spadamy na jakis dluzszy spacerek no chyba ze znowu lunie trzyta sie i milego dzionka

reklama
Siemano:happy2:
Dzisiaj ledwo wstalam o tej 6 i mam oczy na zapalki:nerd: A wieczor byl zajfajny:-)
Gudrun napisz dokladnie jak robisz ta rybke bo mnie zaintrygowalas a dzisiaj piatek rybny:-D
Shila gdzie dzisiaj wybywacie na spacer?Ja chyba na forescie dzisiaj bede urzedowac.

Zaraz mlody wstanie zaliczy sniadanie i pryskamy bo padac nie bedzie:no: ja juz popralam i wywiesilam na sloneczko.

ja wlasnie tez patrze ze dzis jedyny dzien bez deszczu w najblizszym tygodniu wiec trza dupsko ruszyc:-)
shilla - taa wieczorek sie udal:baffled:, moj przed kompem sobie gral w jakies bijatyki a ja przed drugim kompem retuszowalam fotki:-). a jula poszla spac na szczescie kolo osmej ale nie spala w dzien. jak spi w dzien to kladzie jak i o polnocy nieraz..czeka na tatusia zeby choc troche spedzic z nim czasu...:tak:
gabids - rybke powiem Ci prosto sie robi: do panierki potrzebujesz rozkruszonej fety, podsmazonych i pokrajanych orzechow i bazylii..to sie miksuje i obtacza rybe (lekko posolona i popieprzona). w przepisie jest ze czerwonego pieprzu sie dodaje ale ja nie mialam..to przepis z ksiazki pascala - tego kucharza

ja chyba tez odwiedzie dzis plac zabaw (ten nowy) na forest bo chcialam ogloszenia porozwieszac w polskich sklepach, a i plaze moze odwiedze..zobaczymy gdzie wyruszymy. milego dzionka!:happy2:

Fabian jeszcze spi i mam chwilke na neta:-)
No to moze umowimy sie wszystkie na forescie o 11???

gabids - na tym nowym?no spoko chyba sie wyrobie
a do przepisu zapomnialam dodac ze oliwki tez pokrojone i zmiksowane z reszta trzeba dodac, a orzechy maja byc wloskie.
shilla tez bedziesz?

to do zobaczonka!

Na nowym czy starym wszystko jedno.Bedziemy sie lapac:-DDaleko nie jest.Do zobaczenia.

my wlasnie zladowalismy w domku nogi mi w dup......... wcvhodza nie ma sil a jak wam mija dzionek
oj zaraz chyba bedzie znowu lalo bo takie piekne chmury nadchodza

no ja wlasnie wrocilam do domu a wyszlam przed 11:-).
a bylysmy i na hyson na placu zabaw i na aspley tez..no i w centrum na plazy troche tez bo jula wciaz nie miala dosc..fajnie ze dzis nie padalo ale co to za lato jak tak zimno..brrr:angry:
zatem dzien wykorzystany na maksa a jutro moze lac bo i tak siedze w domu i sprzatam na przyjazd tesciowej:-)
gabids - i co robilas rybke?

milego weekendu dziołszki!!:elvis:

reklama
hejka ja dopiero wstalam moje kochane dzieci i moj kochany maz dali mi sie wyspac nie pamietam kiedy tak dlugo spalam czuje sie o niebo lepiej moga mamie taka niespodzianke robic czesciej no nie
gudrun no wiesz ty co jak to moze lac ze ty siedzisz i sprzatasz w domku to nie znaczy ze kazdy bedzie siedzial bys chociaz dla kolezanek powiedziala ze sloneczko ma swiecic:-) nie no zartuje oczywiscie ale sloneczko i tak moze swiecic
a kiedy tesciowa przyjezdza trzymajcie sie kobitki milego dzionka dla wszystkich

Ostatnia edycja: