reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Nottingham

Pizza rzadzi:-D
Gudrun stronka fajna i juz mam pomysl - Kurma wegetarianska.
Shila zaklinaczka pogody nie jestem:no: niestety tutaj prosze prognoza BBC Weather | Nottingham i nawet czesto sie sprawdza:happy: Shila no ja jeszcze nie mialam kolczykow na biglach i nie wiem na jakie sie zdecydowac.Myslam o biglach bo sa dluzsze i lepiej widac te kolczyki a ja co tu ukrywac lubie zeby inni widzieli hehe
Wogole ostatnio cos mnie na bizuterie wzielo hmm

Ostatnia edycja:
reklama
Ja dziś na obiadek miałam pierożki z sosem myśliwskim Dominika jadła aż jej się uszy trzęsły A na jutro planuję ugotować zupkę kalafiorową z makaronem.
gabids tak pogodynko Kochaniutka prosimy na jutro bardzo ładne słoneczko.

ja mialam na mysli zakupy w sklepach charity przy takiej pogodzie..bo wiadomo bo najpotrzebniejsze rzeczy kazdy musi isc bez wzgledu na to czy pada czy nie..:tak:

gabids - no bigle lepsze bo wydluzaja i lepiej nadaja sie do kolczykow w tym stylu. ja tam od kiedy nosze kolczyki - a to w sumie dopiero od 2 lat - preferuje wlasnie je.
ale wybor nalezy do Ciebie, wazne by Tobie sie podobaly:tak:

czyli same pizzomanki na babyboom.:-D a robicie nieraz pizze same czy tylko takie ze sklepu?

Ja czesto robie pizze sama na ciescie drozdzowym ktore tez robie .Piecze ze 20 minut smaruje sosem prusze tartym serem i klade jakies smieci ale najczesciej oliwki,cebule,papryczke peperoni i jak mam wedline to tez albo bekon. i jeszcze raz do pieca na 20 minut.
Albo czesto robie calzone z mielonym miesem w srodku.Ciasto takie samo jak na pizze na to podsmazone miesko z cebula,chilli i pomidorami z puszki i jeszcze raz ciasto na gore i do pieca.Pychota.

gabids dawaj przepis na ciasto do pizzy:-) lubie eksperymentowac hie hie a co do kolczykow to ja wole te krotsze ale i tak wybor bedzie twoj
gudrun wiem ze ci chodzilo o inne sklepy ale tylko tk napisalam
rybcia 21 dobrze ze mala sie najadla brzuszek pelny
ale sie laseczki dzis rozpisaly szok wow oby tak dalej ja spadam juz popoludnie dla meza hie hie do wieczorka trzymajcie sie kochaniutkie

Ostatnia edycja:
Rybcia nie da rady juz grafiku nie zmienie.Jutro bedzie padac;-)A pierozki to wlasne czy sklepowe mialas?
Shila hmmm ciasto jak robie..wlasciwie to tak wszystko na oko.Poprostu rozpuszczam drozdze w cieplym ,slodkim mleku czekam jak wyrosna i wlewam do maki.Mieszam chwile delikatnie i zostawiam do wyrosniecia w cieplym miejscu.Miej wiecej (nigdy nie waze) daje pol kostki drozdzy na 500 gr maki i wsio.Raz wychodzi lepiej raz gorzej ale zjadliwe:-DDo ciasta mozna dodac ziola wloskie i oliwki pokrojone i wymiachac.
Czasami mam takie dni ze w kuchni moglabym mieszkac i gotowac,eksperymentowac ale coraz czesciej na mysl o gotowaniu mnie rzuca.
Shila milego miziana z malzem:-p

dzieki juz sie wymizalismy :-) no ja tez lubie eksperymentowac w kuchni oki sproboje moze wyjdzie ej pogodynko kochana nie tak sie umawialysmy mialo byc slonko ale tym artykulem na onecie mnie przerazilas ja chce slonka choc troszeczke dobra spadam kolacyjke robic i bede miziac sie dlaej chlopaki wlasnie zasnely mielgo wieczorku pania zycze trzymta sie buziaki

reklama
zerknijcie na to jakie super!!

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=XQcVllWpwGs"]YouTube - Evian Roller Babies international version[/ame]

:-D