reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Nottingham

reklama
Bedzie padalo bedzie pogodynka gabids zapowiadala pompe na dzisiaj:-D
A tak wogole dzien doberek:-)
Shila,Rybcia wy tez po maratonie:laugh2:i mnie wczoraj nogi wlazly do tylka
Gudrun mam nadzieje ze wczoraj nie glodowalas bo nie odpisalam za wczasu:-DA ja zrobilam takie vege indyjskie danie nazywa sie dal i jest z fasolki mungo.Smaczne i proste:tak:
Ja dzisiaj bede online wiec pisac prosze zeby mi sie nie nudzilo:-)

czesc
ja juz nie daje rady z ta pogoda:wściekła/y::angry::angry::angry::no::no:, my codziennie biegamy niezaleznie od pogody, ale dzisiaj to juz przegiecie - pada od rana, a dzieci swiruja:eek::rofl2::szok:,
zastanawiam sie czy pomimo wszystko nie przegonic ich do parku w deszczu:baffled:, ale ostatnio juz kilka razy zmoklysmy i nie chce mi sie:baffled::sorry:

aha i my tez bylismy w niedziele zobaczyc ta plaze w miescie, ale zimno bylo deszcz padal a woda brudna, brr za nic nie weszlabym do tej wody:no:, niby chlorowana ale ... :eek:,
gabids - piekne blyskotki

Nafnia to moze shopping po sklepach? a jak tam sytuacja w Next? SOLDY juz sa? I zauwazylam ze kazdy sklep Nexta rzadzi sie swoimi prawami bo nie we wszystkich sa soldy w tym samym czasie:confused2:
Dochodzi pora obiadowa a ja nie mam na niego pomyslu:sorry:Narazie piza dochodzi dla dzieciakow ale co na potem dla malza?
Jakies pomysly????

Ostatnia edycja:
hej
gabids - nie, nie umarlysmy z glodu:-D, co prawda ja tam obylam sie bez obiadu a mojemu rybe rozmrozilam dodalam koncentratu i troche papryczki chili i git zadowolony:-)
jakis czas temu mialam wene do gotowania co rusz jakies wynalazki robilam a to kotlety z kaszy gryczanej i fety a to baklazany w ciescie no i moj specjal losos na milion sposobow;-)
polecam strone http://ugotuj.to/przepisy_kulinarne/0,0.html, wpisujesz jaki skladnik masz i wyszukuje Ci przepisy.

no ale teraz mysle juz tylko o tych zdjeciach i lodowka zaczyna sie oprozniac, zamrazalnik tez.. wiec zostaje pizza..:-)a ze moj w pizzy pracuje to czego jak czego ale tego nam nie brakuje:-p

kurde dobrze ze wykorzystalam wczorajszy dzien na spacer bo dzis to rzeczywiscie przegiecie:wściekła/y:..ranek spedzilam w charity i nudy jak diabli bo kto chodzi na zakupy w taka pogode chyba tylko jakis desperat:-)

no wlasnie jak NEXCie nafnia?, bo normalnie byly juz wyprzedaze ale moze w clearancach sa pozniej..:confused:ja niestety nie zdarzylam sie zalapac, w IKEI tez juz podobno byly..
teraz za to sie zaczely w accessorize, ale takich jak te kolczyki - gabids - tam nie bylo:no:. a te Twoje sliczne sa!(wg mnie lepsze bigle)
ale mnie takie nie potrzebne bo nawet nie mialabym ich do czego zlaozyc:-(..dzis tez super kiecki u siebie widzialam, nowki i firmowe.. ale po co mi one gdzie ja bede sie stroic:-(. ale nie powiem na jakis bal bym sobie poszla..bo jeszcze nigdy nie bylam:hmm:

Ostatnia edycja:
reklama
ja rowniesz zrobilam sobie spacerek z dziecmi ale desperatka nie jestem :-) chlopaki co prawda cali mokrzy ale bardzo im sie podobalo nie ma jak to sie pochlapac
gabids a co do kolczykow to super ja osobiscie lubie bardziej wkrety ale decyzjie sama musisz podjac trzymta sie cieplutko
a co do obiadku to na pierwszy obiadek dzieciaki pizza chyba dzis kazdy bedzie mial pizze a pozniej zupka warzywna jak tatko z pracy wroci a teraz wcinaja chlebek z czosnkiem :-)
gabids pogodynko ty kochana a jak jutro pogoda ma byc moze badz dobra wróżka i wyczaruj słoneczko

Ostatnia edycja: