reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Nottingham

no szkoda ze gabadis nie moglas byc spotkano bylo super przedewszystkim frajda dla dzieciakow no mam nadzieje ze nastepnym razem sie uda :-)
dzieki w imieniu dzieciakow za 1 czerwca chlopaki zadowolone to kiedy wybieramy sie nastepny raz

reklama
alo alo,
i jak tam shilla idziemy jutro na to wesole miasteczko? inne dziewczyny maja ochote sie wybrac?tam gdzie bylysmy na dzien dziecka rozstawilo sie miasteczko..wiadomo jaka to dla dzieciakow radocha:-Dchcialysmy jutro jakos skoczyc obojetnie w jakich godzinach..
gabids - szkoda ze Cie nie bylo i w poniedzialek i dzisiaj..:-(tesknimy:-) chcialam Ci ksiazeczki juz oddac..tak samo nafni..popozyczalam i czas poodawac..bo jeszcze mnie skasujecie jak w bibliotece..:-p
pozdrowionka!

nie wiem czy dzis damy rade ale jak cos to odezwe sie na komorke:-)
jakbysmy nie dolaczyli do was to zyczymy wam udanej zabawy wraz z dzicmi pozdrowionka

Mi tez przykro ze jakos sie mijamy.No i dzisiaj na messy tez nie ide bo beda mi zmieniac kaloryfery.
A tak wogole musielismy pozegnac sie z jednym naszym kiciusiem.Mial wypadek.Probowalismy wszystko ale strasznie cierpial i lekarz zasugerowal eutanazje.Tesknimy strasznie za nim....

ojej gabids wspolczuje, dobrze wiem co to znaczy stracic ukochanego kotka:-:)-(.

my dzis tez sobie darujemy, moze w weekend tam pojedziemy cala rodzinka..
dzis tylko jakis krotki spacerek do parku. niestety ale domowe obowiazki wzywaja:baffled: wczoraj praktycznie caly dzien bylysmy poza domem wiec sporo zaleglosci w gotowaniu i sprzataniu:crazy:.
shilla - jak bedziemy jechac jutro to zadzwonie i moze uda sie zrobic wspolny wypad.
pozdrowionka!

GUDRUN- oki ale nie wiem czy dam rade jak bede jechac to puszcze ci eska
GABIDS - bardzo wspolczuje
moze zorganizujemy wycieczke dziecia w przyszlym tygodniu na colwick park lub lasy sherwood albo gdzies indziej co wy na to kobitki:-)

no niestety wesolo miasteczko a mialo byc tak pieknie ale pogoda dala sie we znaki a szkoda:-(dzieciaki by mialy frajde no nic tylko siedziec w domku miejmy nadzieje ze juz jutro bedzie ladna pogoda bo do srody siedziec w domu to dzieci mi zbzikuja :-) nie no zartuje mnie pogoda i moim dzieci anie straszna zawsze jakis spacer lub wycieczka po kaluzach dla moich chlopakow to frajda:-) jak mozna pochlapac w kaluzach no a mama poznije pralka prania:tak:pozdrowienia milej niedzieli dla wsyztskich mamusiek choc ostatnio takkie pustki na forum co sie dzieje z wami kobitki

nafnia - dziekuje jeszcze raz za zdjecia z poniedzialku.:tak:.az wierzyc sie nie chce patrzac dzis za okno, ze wtedy byla taka ladna pogoda i moglysmy sie opalac:sorry:..ach ta Anglia..
dzis mimo ze lalo non stop przeszlam sie troche z mala na spacerek, uzbroilysmy sie w parasolki, kaloszki i plaszcze przeciwdeszczowe..i bylo mimo wszystko calkiem sympatycznie..:-)

shilla - a tym ludziom od wesolego miasteczka to szczerze wspolczuje:tak:..ruch pewnie mieli przeogromny w te ostatniew 4 dni :-D..
dzis tez byl jakis festival :mela" w centrum..eh to jest wlasnie to, czlowiek sie przygotowuje caly rok do jakiegos wydarzenia a tu masz..pogoda wszystko popsuje...:baffled:

reklama
no tak widzisz to cala anglia 2 tygodnie sloneczko swiecilo a teraz 1 miesiac bedzie lalo:-) nie no ja zartuje szczerze wierze ze powroci do nas sloneczko:tak: no my tez dzis bylismy na spacerku dla moich chlopakow to frajda pochlapac w kaluzach pozdrowienia