reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Nottingham

reklama
Cześć dziewczyny! już myślałam, ze forum całkiem umarło:tak::-), ale na szczęście wróciła NAFNIA i się ruszyło.Fajnie było się z Wami zobaczyć, chociaż bardzo żałuję , że nie było mi dane spotkać się z Tobą Nafnia, ale mam nadzieję, że następnym razem się uda!
U nas nic ciekawego się nie dzieje i pogoda jakoś ostatnio nieciekawa, ale za to u Was podobno bosko wiec korzystajcie dziewczynki z pogody, spotykajcie się i donoście na forum o wrażeniach z jakichś fajnych miejsc...:tak:
Buziaki i pozdrowionka!

ale tu cichutko puk puk jest tam jeszcze ktos
jak wam mamuski minal weekend
nam super w sobote bylismy na wollatonie a w niedziele wybralismy sie na wycieczke do nastved abby naprawde bylo fajnie a co najwazniejsze malucha sie podobalo
napiszcie jak wam minal weekend pozdrowienia dla wszystkich mamus i ich pociech:-)

Ostatnia edycja:
hej dziewuszki!
co byscie powiedzialy na wspolne spotkanko w dzien dziecka w poniedzialek 1 czerwca? mozna by ruszyc z kocykiem w teren:-D. dzieciaki pobawilyby sie na placu zabaw a my pogadaly sobie..jak myslicie?ktora chetna?:-)wybralam miejsce victoria embankment, bo jest i plac zabaw i plac na piknik i maly basenik dla dzieciakow z woda do pasa - a pogodynka Marzenka mowi ze bedzie ladna pogoda:-):tak:.
godzina mi obojetna, Wy zadecydujcie..
czekam na wiesci, rzucam pomysl na NK moze tam tez zbierze sie jakas ladna grupka mam..

Pogoda ma sie utrzrymac. A my w poniedzialek do Polski zmigamy, wiec zyczymy wszystkim dziciom udanej zabawy a mamusiom ploteczek i opalenizny :);-)

martag dziekujemy bardzo no pogoda ma sie utrzymac :-) napewno na kocyku bedziemy sie opalac;-)
a wam zyczymy udanego pobytu w Polsce pozdrawiam

reklama
Gudrun ja nie przyszlam bo wiesz jak u mnie dzien wyglada:rofl2: Ledwo bym kocyk rozlozyla i spowrote skladala bo po Fabka trzeba isc.Ale na Forescie jak bedzie piknik to bede:tak:

A dla naszych pociech wszystkiego najlepszego i niech usmiech z ich pieknych buziulek nigdy nie znika.