reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Nottingham

pomyslalam ze jednak na pierwszy raz lepiej isc mniejsza grupa, i rozeznac sie co i jak:-)zobaczymy czy ta sala jest duza i czy sporo osob przychodzi czy raczej sa pustki..

a jesli ktoras z Was ma czas jutro to od 15.30 jest spotkanie w sure start na Sneinton

do zobaczenia!

reklama
czesc dziewczyny
my juz wrocilismy z Polski, strasznie szybko nam ten czas minal, przyznam szczerze ze nawet nie bardzo mialam czas na komputer:zawstydzona/y: , teraz patrze tu, a tu takie pustki:szok:, co sie stalo gdzie jestescie???
zaglada tu ktos jeszcze?
co u was? bylyscie w tym kinie?

Nafnia witaj z powrotem.Fajnie ze juz jestes:-) Jakies spotkanko:-D?
Hanan znowu sie spotykamy:happy2: a dokladnie gdzie mieszkasz na Radford czy Hyson Green bo to dwie inne dzielnice sa.Ja jestem z Radford.

Nafnia witaj z powrotem.Fajnie ze juz jestes:-) Jakies spotkanko:-D?
Hanan znowu sie spotykamy:happy2: a dokladnie gdzie mieszkasz na Radford czy Hyson Green bo to dwie inne dzielnice sa.Ja jestem z Radford.
Radford, a 5 mies temu na Hyson Green, czyli daleko sie nie wyprowadzilam :D
a na jakim forum se pisalysmy ?? :p

gabids no pewnie, moze w nastepnym tygodniu? bo chyba ferie... a kiedy Wam pasuje?

hanan witaj na forum

a gdzie reszta dziewczyn sie podziewa?:confused:

nafnia - widzisz Ciebie nie bylo i forum zamarlo, wrocilas i juz cos sie dzieje:-D
hanan - witaj na forum!
gabids - ja na spotkanko jak najbardziej. moze jutro albo w weekend jak nie macie planow bo podobno ma byc boska pogoda!:-)

dzis na spotkanku polskich mam przyszly praktycznie same nowe "twarze";-), bardzo fajnie, bo to znaczy ze nasza grupka sie rozrasta..:tak:
a i pamietajcie ze 28 maja czyli za tydzien nie ma spotkanka.
pozdrowionka!

reklama
Dziewczyny szkoda ze wczesniej nie wchodzilyscie na forum to bysmy sie zalapaly na ten tydzien.W nastepny raczej nie bo moj mezus ma urlop i planujemy troche pojezdzic,pozwiedzac.Ale w poniedzialek bedziemy na wollatonie bo jest piknik rodzinny wiec jest szansa na spotkanie:)