reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Nottingham

reklama
Mamusie wpadlam na chwileczke zyczyc Wam
Zdrowych i Wesolych Swiat Wielkiej Nocy i mokrego dyngusa w poniedzialek:-)

Umyj jajka,
upiecz babę,
Złap zająca,
Kup sikawkę,
Bo Wielkanoc już nadchodzi,
więc się bawić nie zaszkodzi,
Lecz uważaj też na kaca,
bo we wtorek czeka praca

Słońca, szczęścia, pomyślności,
w pierwsze święto dużo gości,
w drugie święto dużo wody
to dla zdrowia i urody!
Mnóstwo jajek kolorowych,
świąt wesołych oraz zdrowych!

..........♥♥♥♥♥♥

......♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

....000000000000
000
..♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

.♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥(█▒)ஜ(█▒)ஜ(█▒)
♥♥
.♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

..♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

....000000000000
000
.....♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

\\///..♥♥♥♥♥♥♥♥♥
.\\///...\\///
\\\\////....\\\/
///....\\\\\/////....\\\////
.\\//..(▒)(▒)..\
\\////..\\//(▒)(▒)..\\//
.\\//(▒)(█)(▒)..
.\\//....(▒)(█)(▒).\/
\\\///.(▒)(▒)..\
\\//////....(▒)(▒)..\\/
…..\\///……\\//..
\/..\\//…..\\///
\\\\////....\\\/
///....\\\\\/////....\\\////
♥ّۣۜ(¯`v´¯)ّۣۜ●•
•●ّۣۜ●•
•●¤ّۣۜ(¯`v´¯)¤ۣۜ
ّ●••●¤ّۣۜ(¯`v´¯)¤ّۣۜ●•

czas swiateczny, czas radosci, niechaj w sercu radosc gosci, niechaj spelnia sie zyczenia zdrowia, szczescia, powodzenia

dla wszystkich Mam w Nottingham

Ja lekko spóźniona, ale wczoraj sie nie wyrobiłam:-) Serdeczne zyczenia spokoju i radości z okazji Wielkiejnocy dla Was i Waszych rodzin!!! pozdrawiam serdecznie

i jak tam swieta Wam minely?
bo nam jakos tak zwyczajnie, bez specjalnych przygotowan.
pojechalismy sobie spedzic swieta do matlock w jaskini:-D

wczoraj wpadlam na pomysl, ze moznaby wspolnie wybrac sie do kina.:tak:
w broadway cinema sa seanse dla mam z dziecmi do lat 3.
najblizszy jest w piatek o 10.30 i o 13.
bilety na taki seans kosztuja znacznie mniej niz na zwykly i nie placi sie za dziecko.
co Wy na to?:-)

super! mnie tez bardziej pasuje 10.30 bo pozniej Juli moze chciec sie spac..:tak:
moze rzucic haslo na naszej klasie, czy nie robic zamieszania. jak myslicie?

Ostatnia edycja:
reklama
Jesli w tym kinie nie robia ograniczen co do ilosci mam z wozkami to mozna rozgloscic na naszej.