hej jeszcze sie z wami nie spotkalam,ani nie zapoznalam ,ani tez nic o was nie wiem ale widze jestescie dosc zgrane,,moge cos o was sie dowiedziec,,fakt pogoda do kitu,,pozd
reklama
czarna3 - witaj tak w ogole bo sie nie przywitalam jeszcze, staramy sie byc zgrane, roznie to bywa.:-)
zalozylysmy organizacje "mam w nottingham". na naszej klasie jest nasz profil o tej nazwie, zapraszam!
organizowalysmy bal przebierancow niedawno, nastepny bedzie na dzien dziecka, zapraszamy juz teraz
wciaz czekam na potwierdzenie czy idziemy czy nie.
ja raczej bede na pewno bo i tak na spotkanie do sure startu jade wiec jak juz bede miala calodzienny bilet to pogoda mi nie straszna
zalozylysmy organizacje "mam w nottingham". na naszej klasie jest nasz profil o tej nazwie, zapraszam!
organizowalysmy bal przebierancow niedawno, nastepny bedzie na dzien dziecka, zapraszamy juz teraz
wciaz czekam na potwierdzenie czy idziemy czy nie.
ja raczej bede na pewno bo i tak na spotkanie do sure startu jade wiec jak juz bede miala calodzienny bilet to pogoda mi nie straszna
nafnia
Fanka BB :)
no wlasnie ja tez troche mam dylemat, bo po deszczu to znowu moze tam byc nieciekawie, ale chyba sie wybierzemy, bo i tak musze do miasta
jak bede w miescie, to zadzwonie i jakos sie umowimy, moze w Victorii tak jak ostatnim razem?
gabids i co podjelas juz decyzje?
jak bede w miescie, to zadzwonie i jakos sie umowimy, moze w Victorii tak jak ostatnim razem?
gabids i co podjelas juz decyzje?
nafnia
Fanka BB :)
ej a moze o 13? bo ja nie wiem czy zdaze na 12
dziek do naszej klasy mam w nottingham juz przystapilam ale jakos nik sie nie odzywa na kawe i jakies spacerek,,pozdrawiam i zycze milaego dnia,,
super to sie przygotuje,,,a jak,,,heehhehe,wino,szampan jakies drinki heehh bedzie oki,,pozdrawiam i zycze wspanialych swiat,,mokrego dungusa,,
reklama
Podziel się: