reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

reklama
witam
u mnie szaro , buro i ponuro ,Kuba marudzi na maxa :-( i nie mam już siły , pół nocy nie spałam ,niech się już te zębiska przebiją bo oszaleje
maniulka byliśmy w Trondheim ,bo kolega kupował auto i to było kawałek za , więc ja z Kubusiem i jego dziewczyną zostaliśmy w Ikea a mój z nim pojechał po to auto, to jest od nas ok 200km ,ale i tak nie kupiłam wszystkiego co chciałam bo niestety budżet na to nie pozwala :-( ,ale jeśli chcemy w grudniu do PL jechać to musiałam sobie odpuścić i w sumie kupiłam Kubusiowi troche zabawek
ale mi się nic nie chce , powinnam iść umyć włosy ale nie mam siły , umyję wieczorem
miłego dnia

Maniulka, Ania - ja uwielbiam IKEE, i zawsze jak tam jestem to wydaje 2 razy tyle kasy, co planowalam... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::confused::szok::szok::baffled: Ale i tak wychodzi duzo taniej niz jakbym poszla gdzie indziej, a ostatecznie codziennie tam zakupow nie robie! :-) Teraz czeka nas szal zakupow w IKEI gdy sie w koncu przeprowadzimy. I to masa rzeczy, od kuchni, po poleczki itp. itd.... Ufff, az sie boje, ale w koncu trzeba bedzie.

A o visningu staram sie nie myslec. Moze i lepej, ze M. sam jedzie (ja w pracy). Wczoraj gadalismy przed snem o tym domu... Boze, jak my bysmy chcieli go miec... Ale nic z tego! Ten tez nam ucieknie, i trzeba sie na to nastawic... :sorry2::-(

Milusiego popoludnia, kochane! Ja w pracy, a pogoda taaaaaaaaka piekna! :tak: Aha, i znow dostalam kolejne zmiany! Oznacza to, ze chyba powinnam zaczac nocowac w sklepie! :-D:-D

Maniulka - ale Ci dobrze, kochana, ze potrafisz namierzyc owulke!!! U mnie ze swiczka szukac, i naprawde nie wiem, czy te objawy i bole to na to... Ale byly tylko wczoraj, a dzis juz nie, wiec moooze... :confused::confused::confused: Bog mnie skaral takimi pokielbanymi cyklami!

Ania u nas bardzo sprawdziły się czopki viburkol ale to z Pl,żel na dziąsełka ale tylko dentinox inne były do d...,teraz kupiłam tutaj dentinox n w płynie ale tak naprawdę to nie wiem czy on jest dla dzieci,nam zostały tylko piątki i tak kupiłam na wszelki wypadek.
Mary ja tez już przestałąm jeżdzić i oglądać domki bo później człowika sciska i skręca jak przelatuje koło nosa :baffled:a z owulką to wiem że mam dobrze,jedyna moja metoda antykoncepcji od wielu lat :-D

Cześć wszystkim!

Co za durny pech... :baffled::baffled::no::no::wściekła/y::wściekła/y::sad::sad::sad::frown::frown::frown::growl::growl: Oczywiście, domek zwiał nam sprzed nosów!!! Dwóch facetów, którzy mieli złożyć nam oferty, ciągle zwleka... A to nam opóźnia możliwość zakupu domu,a tym samym przeprowadzki... :frown::frown::frown::sad::sad::sad::sad::sad: Boże, no już 3 czy 4 domek, wymarzony, duży, z możliwością przerobienia po swojemu... :-:)-:)-:)sorry2::sorry2::sorry2: Cholera jasna!!!

Mary ja tez już przestałąm jeżdzić i oglądać domki bo później człowika sciska i skręca jak przelatuje koło nosa :baffled:a z owulką to wiem że mam dobrze,jedyna moja metoda antykoncepcji od wielu lat :-D

Maniulka - wiesz, jeśli znasz swoje ciało dobrze i ono Ci nie płata figli, to możesz mu zaufać! :tak: Zazdroszczę Ci, kochana! Ja od początku roku miałam cykle rozmaitej długości - od 30 do 46 dni!!! :szok::szok::szok::no::no::no: No, i weź tu człowieku namierz owulkę! :crazy::crazy: Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaagggrrrrrr!!! A co do domków... Ufff, tak nam smutno... Własnie w tym momencie "nasz" domek jest licytowany i to tak tanio, że z łatwością moglibyśmy go kupić... :-:)-:)-(

Siemanderko!

Mnie szefowa właśnie prawie wkurzyła z samego ranka! Dzwoni i pyta, czy moge na 12 do pracy przyjechać. A jest godzina 10.30, a ja dojeżdżam 1,5 godz. do pracy! :szok::eek::wściekła/y: Pokombinowałam, posprawdzałam i powiedziałam, ze mogę być na 14. No to się rozmyśliła! :eek: Lubię swoją pracę, ale jak mi dzwoni czy mogę przyjść za 2 godziny, to mnie szlag trafia! Jakby nie mogła tego zrobić dzień wcześniej - a ja biorę chętnie wszystkie nadgodziny!

Mary spokojnie nie ten to będzie następny,ja ci dobrze radze póki nie macie potencjalnego kupca nie oglądaj bo się deprechy nabawisz :rofl2:
Dobrej nocki :-)

Maniulka - no i tak trzeba będzie zrobić! :eek::sorry: Jeeeeeju, to całe zamieszanie jest jednak stresujące, więc trzeba wrzucić na luz i przestać zaglądać na finn.no!

Ania - jak tam dziąsełka Kuby? Lepiej trochę?

A jak tam u Was pogoda, dziewczyny? Bo u mnie już jesień pełną parą normalnie... :eek::szok:

A ja się tymczasem raczę białą herbatką, więc kto ma chęć, zapraszam! :tak:

images

reklama
Mary ja własnie popijam zielona z miętą :-)
No na Finna zaglądam z czystej ciekawosci co za ile po co na co :rofl2::rofl2::rofl2:ale nic nie jeżdżę,nie oglądam,może coś w przyszłym tygodniu się u nas wyjaśni i będziemy wiedzieć czy szukać domku czy nie
No a z praca to przesada,człowiek może mieć zupełnie inne plany i takie uszczęśliwianie kogos na siłę zawsze mnie wkurzało :eek:
Pogoda juz faktycznie jesienna a wieczorami to normalnie mroźne powietrze już az policzki czerwone sie robią,zima się zbliża jak nic :cool:

Do góry