reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamy z norwegii

reklama
Kasia to ze urodzila sie malutka to przeciez nic nie znaczy.. ale mniejsza z tym.. nie oczekuje od Ciebie przeprosin:no: tylko zrozumienia.. dobrze wiesz jak tu jest jak sie pojdzie do lekarza.. "samo przyszlo samo przejdzie" taka odpowiedz dostalam ostatnio jak wyskoczyly jej krostki na buzi.. i caly czas gadka ze od hormonow.. 3 mies i jeszcze od hormonow:eek: Kazali mi smarowac to zwyklym kremem:szok: gdzie jak im powiedzialam ze kazdym jakim smarowalam to sie roznosi.. ale dla nich to nic powiedzieli ze najpierw sie rozniesie a pozniej zejdzie:szok: to po co to wogole smarowac i meczyc dziecko:eek:
Jak miala mocne bole brzuszka i bardzo mi plakala to stwiedzili ze "DZIECI PLACZA!!":szok: i to tyle bylo pomocy z ich strony..
Moglabym tak pisac i pisac... ehh

ale poszalalyscie z pisaniem, najpierw to sie usmialam serdecznie, ale pozniej to obrazanie mniej przyjemne sie zrobilo. mam nadzieje, ze nie przywiazujecie wagi do tego dziewczyny. kasia ty to nerwowa sie zrobilas:-D
my dzis leniwie, mala byla w przedszkolu, pozniej zrobilam zakupy, a w ogole to caly dzien sprzatalam mieszkanie i gotowalam obiadki dla dzieci. pomrozilam na 2 tygodnie;-)

witam

Jestem siostrą Eweliny. Wpadłam tylko poinformować dziewczyny, że Ewelina jest właśnie po operacji. Bóle brzucha, omdlenia itp. wykazały w badaniu usg ponad 20 kamieni w woreczku żólciowym. Była wielka przeprawa na naszej Izbie Przyjęć w szpitalu, ale Ewka wczoraj miała operację, a już dzisiaj jest OK :) ... poza bólem ;) dzisiaj nawet Nicolka i chrześniaki odwiedzili Ewę w szpitalu :)
W poniedziałek najprawdopodobniej Ewa wróci już do domciu.

buziaki i pozdrowienia od Ewki :*

czesc Siostro Eweliny!! dziekujemy bardzo za informacje!! prosze pozdrow od Nas Eweline i przekaz najlepsze zyczenia rychlego powrotu do zdrowia i formy!! buziaczki! :-)

get_well_flowers.gif

Hej Karolina,dzieki za wiesci od Eweliny :-) ja rowniez zycze jej szybkiego powrotu do zdrowia :-)
caluski dla Nikolki i chlopakow ;-)

reklama
Przez tego trolla wcale tu nie zaglądałam, a tutaj takie wieści o Ewelince, dziękujemy za informacje, życzę szybkiego powrotu do formy! Pozdrawiam.

Do góry