reklama
Moje maleństwo
Mamusia Amelki
Kasia to ze urodzila sie malutka to przeciez nic nie znaczy.. ale mniejsza z tym.. nie oczekuje od Ciebie przeprosin tylko zrozumienia.. dobrze wiesz jak tu jest jak sie pojdzie do lekarza.. "samo przyszlo samo przejdzie" taka odpowiedz dostalam ostatnio jak wyskoczyly jej krostki na buzi.. i caly czas gadka ze od hormonow.. 3 mies i jeszcze od hormonow Kazali mi smarowac to zwyklym kremem gdzie jak im powiedzialam ze kazdym jakim smarowalam to sie roznosi.. ale dla nich to nic powiedzieli ze najpierw sie rozniesie a pozniej zejdzie to po co to wogole smarowac i meczyc dziecko
Jak miala mocne bole brzuszka i bardzo mi plakala to stwiedzili ze "DZIECI PLACZA!!" i to tyle bylo pomocy z ich strony..
Moglabym tak pisac i pisac... ehh
Jak miala mocne bole brzuszka i bardzo mi plakala to stwiedzili ze "DZIECI PLACZA!!" i to tyle bylo pomocy z ich strony..
Moglabym tak pisac i pisac... ehh
tampeza
Wrześniowe mamy'08
ale poszalalyscie z pisaniem, najpierw to sie usmialam serdecznie, ale pozniej to obrazanie mniej przyjemne sie zrobilo. mam nadzieje, ze nie przywiazujecie wagi do tego dziewczyny. kasia ty to nerwowa sie zrobilas
my dzis leniwie, mala byla w przedszkolu, pozniej zrobilam zakupy, a w ogole to caly dzien sprzatalam mieszkanie i gotowalam obiadki dla dzieci. pomrozilam na 2 tygodnie;-)
my dzis leniwie, mala byla w przedszkolu, pozniej zrobilam zakupy, a w ogole to caly dzien sprzatalam mieszkanie i gotowalam obiadki dla dzieci. pomrozilam na 2 tygodnie;-)
Ewelinka27
szczęśliwa mamusia :)
witam
Jestem siostrą Eweliny. Wpadłam tylko poinformować dziewczyny, że Ewelina jest właśnie po operacji. Bóle brzucha, omdlenia itp. wykazały w badaniu usg ponad 20 kamieni w woreczku żólciowym. Była wielka przeprawa na naszej Izbie Przyjęć w szpitalu, ale Ewka wczoraj miała operację, a już dzisiaj jest OK ... poza bólem dzisiaj nawet Nicolka i chrześniaki odwiedzili Ewę w szpitalu
W poniedziałek najprawdopodobniej Ewa wróci już do domciu.
buziaki i pozdrowienia od Ewki :*
Jestem siostrą Eweliny. Wpadłam tylko poinformować dziewczyny, że Ewelina jest właśnie po operacji. Bóle brzucha, omdlenia itp. wykazały w badaniu usg ponad 20 kamieni w woreczku żólciowym. Była wielka przeprawa na naszej Izbie Przyjęć w szpitalu, ale Ewka wczoraj miała operację, a już dzisiaj jest OK ... poza bólem dzisiaj nawet Nicolka i chrześniaki odwiedzili Ewę w szpitalu
W poniedziałek najprawdopodobniej Ewa wróci już do domciu.
buziaki i pozdrowienia od Ewki :*
plonskasia
ma.Muśka e.Miśki :)
czesc Siostro Eweliny!! dziekujemy bardzo za informacje!! prosze pozdrow od Nas Eweline i przekaz najlepsze zyczenia rychlego powrotu do zdrowia i formy!! buziaczki! :-)
Bestyja :P
Administrator
Użytkowniczka marjola została zbanowana za nagminne łamanie regulaminu.
Gdyby troll pojawił się ponownie proszę o PW.
Gdyby troll pojawił się ponownie proszę o PW.
agathe82
Luty 2007 i Listopad 2008
super:-)
dziekujemy, dziekujemy
dziekujemy, dziekujemy
reklama