reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamy z norwegii

Agnieszko a o ktorej twoja mała rozrabiara budzi sie zwykle?wstajesz jeszcze w nocy?Zastanawiam się ,bo Cezary to tak różnie,,,,,a chciałabym żęby dał mi dużej pospać , masz jakieś patent?

reklama
czesc ana
ja tez wozilam mocz do redlowa ale jak mala cewnikowali to nie pozwolili mi wejsc do zabiegowego i tylko na korytarzu slyszalam wrzaski:-(
zanioslas juz do swojego lekarza, czy dopiero czekasz na odbior wynikow? mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i bakterie zlikwidowane.
dziadu teraz chodzi spac kolo 20 i wlasnie od tygodnia wstaje o 5 rano (wczesniej 6-7), a poza tym w dzien spi tylko godzinke i to pod warunkiem ze wyrzuce ja na dwor. jak klade w domu to spi pol godziny.
jeszcze miesiac temu budzila sie 6-9 razy w ciagu nocy, ale od miesiaca zaczelam ja uczyc spac samodzielnie tzn pozwolilam jej plakac i zaczela przesypiac noce.
jej przesypianie oznacza ze spi ladnie od polnocy do 5, pomiedzy 20 i 24 budzi sie kilka razy i musze chodzic.

czołem Mamuśki ....
Ja z życzeniami zaglądam ....bo jutro wyruszam do Pl aby poczuć magię rodzinnych świąt ....Jestem spakowana ale zmasakrowana :baffled:...Na szczęście Mlekojad wykąpany już śpi ....muszę jeszcze ogarnąć chatę i idę biegnę spać .Czeka nas daleka droga ......zresztą wiecie :-D jak daleka ......

Kochane Wesołych ,spokojnych Świąt ,pociechy z naszych małych skarbów i samych sukcesów w Nowym Roku ....no i ,żeby gwiazdorek o Was nie zapomniał .......:-D

Odezwę się pewnie dopiero po świętach ....więc nie stukajcie za dużo bo nie dam rady nadrobić ....

DOBRANOC ;-)

wszystkiego najlepszego Norge, wesolych Swiat i Szczesliwego Nowego Roku i oczywiscie spokojnej, bezpiecznej podrozy

Hej Dziewczyny!
sorki, ze nie zaglådam.. nie, nie zapomnialam o was i wciåz Was lubie.. poprostu praca, dom, odpoczywanie, wizyty mojej nowej kolezanki z pracy, obrus - jutro musze z tym NAPRAWDE przysiåsc..

ana79 - Boze jak mi przykro z Twojego i Cezarutkigo powodu - STRASZNE bylo to co wyczytalam - te cewnikowanie ( i do tego ZA DUZE RURKI!!!!! :szok: przykro mi bardzo! :-().. 3majcie sie tam Kochani zdrowo, mam nadzieje ze na tym juz koniec...jak potrzebujesz to powiedz, to ja jutro mimo braku czasu wejde choc na chwile i pogadamy (naprawde nie chce zebys myslala ze przy problemach sie nie angazuje i nie wlåczam do rozmowy)...

tampeza - milo, ze chociaz Ty masz czas
i skoro podobne akcje za sobå to mozesz w tym momencie cos wiecej w takich sytuacjach powiedziec, doradzic, uspokoic.. kurcze az jak sobie pomysle jakie to rzeczy w przyszlosci czekajå to nie dziwie sie waszemu niepokojowi i trosce i zaangazowaniu.. rozumiem ze to bardzo dolujåce jest...

lila tez juz dlugo sie nie pokazala...
lila - co u Ciebie? i jak w koncu z tym Twoim gardlem. daj cos znac...

norge - dzieki za zyczenia! dla Ciebie i Twoich najblizszych rowniez
ZDROWYCH, SPOKOJNYCH SWIÅT, SZAMPANSKIEJ (PICOLO:-D) ZABAWY W SYLWESTROWÅ NOC :-D , ORAZ WSZELKIJ POMYSLNOSCI W NADCHODZÅCYM 2008 ROKU!

buziaczki dla Was moje Drogie Mamusie! :rolleyes:

WITAJCIE, Agnieszko , to znaczy , że nie reagowałaś na ryk , potem się uspakajała i masz spokój?ile to trwało?
u mnie cezary jeszcze do nie dawna budził sie w nocy na dwie butle, ale przez te ostatnie jazdy (zęby , czy bakterie) to nie chciał ani butli z mlekiem ani herbatki ani smoka , więc to mam z głowy i juz nie wstaje żeby robic mleko, jednak często jęczy w nocy i daje mu herbatkę, ale to przez refluks. ah jak chcialabym przespac noc.....,jeszcze mu żębole ida , dzisiaj w nocy to same przeboje i jeszcze wstał o 6 i tak codziennie a kładę go o 19, a jak ma długą drzemkę to idzie spac o 8-9, dlatego staram sie żeby spał raz , tak śpi 1,5 godziny.

NORGE WESOŁYCH, CIEPŁYCH I RADOSNYCH ŚWIĄT , BOGATEGO GWIAZDORA I DUZO DUŻO ZDRÓWKA....)

I SZCZĘŚLIWEJ PODRÓŻY....
Mó mąż jest juz w drodze, mam nadzieję , że warunki klimatyczne są sprzyjające dla Was .

Witaj KASIU, tez zabiegana , w domu pęłno roboty, mężuś wraca jutro w nocy, więc musze wysprzatąć , pogotować plskiego jadła.jestem juz padnięta:-(odkryłam właśnie , że mój Cezary uwielbia wciskac biszkopty za , pod i w kanape , byłoby wszystko oki , ale on takie rozmiękczone je wciska ,,,,a ja teraz musżę je zeskrobywać , co za urwis:wściekła/y:.a co do badania to myslałam , że mi serce pęknie jak zaczął płakać:-(, ale juz nie myśle , czekam do soboty:tak:
wiesz co dzisiaj stałam na przystanku , jechałam z rańca na zakupy a Cezary jak to on , troche marudził, ja to ignorowałam , bo ile można mu tłumaczyć i sie pieścić z nim , zreszta jest marudny o mu zębole idą , a babcia , że jak ja go wychowuje , ludzie stoja na przystanku a on tu krzyczy, myślałam , że wyjdę z siebie , na dodatek nie spałam w nocy bo mały jęczał przez zęby , myślałam , że ja pacne w ten mocherowy beret:szok::szok:, zaczęła się wymądrzać , brrr co za babsko

helo

jestem i ja
jak zwykle nie sama :wściekła/y: czekam az Hana zasnie a tu dupa:wściekła/y: chce sie kapac i jeszcze z nia pojde bo mam dosc czekania :baffled:

Kasiu moje gardlo...od dzis jestem na antybiotyku :dry: prawie dwutygodniowa walka nic nie dala :dry::no:

Norge szczesliwej podrozy do Polski!!!!
Wesolych Swiat i Szczesliwego Nowego Roku :-):-)

daj znac jak dojedziesz,no i czekamy na relacje jak Jasio zniosl podroz :-);-)

my dzis po zakupach prezentowych dla dzieci
Milenie kupilismy organki z mikrofonem i ciastoline Pley Dooh Safari czy jak to sie tam pisze:-p

Agnieszka mam pytanie do ciebie
jak dostalas te 34tys za urodzenie to jakie mialas pozwolenie na pobyt? tzn na jak dlugo?? na rok czy krocej??
z gory dzieki za odpowiedz :happy2:

Ana maz w drodze?? fajnie,pewnie sie nie mozesz doczekac go co??
pamietam jak ja na Karola czekalam :-)
eeeech fajne czasy heheee

Ana to zes babcinke trafila :szok:
powiedzialas jej cos??
trzeba bylo trzepnac w ten mocherowy beret :-D:-D:-D

jezu jakby mi jakas baba cos powiedziala to bym sie nie pochamowala chyba by jej odpowiedziec dosadnie
przynajmniej by sie taka nauczyla nie oddzywac nastepnym razem :wściekła/y:
no to juz chamowa tak zwracac komus obcemu uwage :wściekła/y:

reklama
hej!

lila - mowilam Ci ze to sie tak skonczy i ze antybiotyk trzeba..szkoda tylko ze nie dalas rady wczesniej i zupelnie niepotrzebnie ciågnelo sie to tyle czasu.. ciesze sie jednak ze juz ku lepszemu bedzie-pare dni i poczujesz sie lepiej! :-)

ana - mnie to tez irytujå jakiekolwiek uwagi i chyba bym nie omieszkala cos zgryzliwego odpowiedziec.. nie przejmuj sie STARYMI PIERNIKAMI!!! NIEKTORE Z NICH TO CHORE SÅ JAK CZEGOS NIE POWIEDZÅ!!! jak nie chcesz sie klocic to poprostu zignoruj...

ja dzisiaj nie za dobrze sie czuje. ostatnio po podworku duzo chodze a u nas 20 stopniowe mrozy, i troche mnie w plecach szczyka i wogole tak nie bardzo..

a pozatym dowiedzialam sie ze malenstwo w brzszku oprocz czosnku nie nawidzi rowniez PESTO!!! :-)

milego wieczorku! ja zabieram sie do swoich spraw!

Do góry