reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamy z norwegii

witajcie
a to babsko sie przyczepilo do Ciebie ana, niech sie zajmuja swoimi sprawami:wściekła/y:
jak kladlam mala spac to poczatkowo przychodzilam co 3-5 minut i uspokajalam ja, ale nie bardzo pomagalo, wyla jeszcze bardziej po wyjsciu. zostawilam ja wiec calkiem sama i zasnela po 10 minutach. plakala coraz mniej i ciszej. serce mi pekalo, bo to taki placz bez jakiejkolwiek nadziei byl, ale cos musialam z tym zrobic. teraz jak pisalam mamy problem bo wstaje za wczesnie, dzis o 4:baffled:
odbierasz wyniki w sobote? oby leki pomogly.

Lilka mialam pozwolenie na 9 miesiecy i pracowalam, ale krocej niz 6 miesiecy wiec macierzynski mi nie przyslugiwal. ja sie nie orientowalam od kiedy daja, moj maz to zalatwial. kuruj sie dzielnie, plukanki wody z sola itd.:-)

Kaska a Ty znowu zalatana, bierz paracetamol i do lozka, zebys sie nie rozlozyla na swieta. niezle mrozy tam macie:tak:, u nas tylko -2 i oczywiscie brak sniegu

reklama
witajcie , ja tylko na chwile, poczytac co u Was, u mnie bieganina sprzątanko , gotowanie i jazda na szmacie po mieszkaniu.....już padam, a mężus wraca około 3 nad ranem , pewnie od jutra przejmie kompa, no coment. pozdrawiam ,)

hej Dziewczyny!!

cicho tutaj bardzo, ale rozumiem, sama mam przed swietami duzo i zeczywiscie tampezko zabiegana jestem. dzisiaj mam 1 dzien wolnego po 11dniach, normalnie juz sie czuje jak jakis cyborg bo zmeczenia nie odczowam, wlasnie bardziej po tym 1dniu wolnym dojsc do siebie ciezko...no wiec spalam do11, sniadanko, jeszcze w szlafroku ale zaraz sie ubieram i do sklepu, potem troche ogarnåc chate,obrus, obiad w miedzyczasie...

wczoraj Jorgeir napompowal mi te pilke do cwiczenia i siedzenia! ale sie cieszylam :-D jak dziecko! NIKT MI JESZCZE W ZYCIU NIE PODAROWAL TAKIEJ WIELKIEJ PILKI!! nawet zaczelam jå odbijac a Jorgeir za mnå "Kasia..nie odbijaj pilki w domu" :-D no to ja za pilke i do kuchni i dawaj odbijac i tylko zza sciany "Kasia....." :-D normalnie jak z malym dzieckiem!!

pozatym najlepszy przyjaciel J. sprowadza sie do Hovden i bedzie pracowal w hotelu wiec mielismy wieczor z pizzå. najlepsze ze wszyscy do tego piwsko a ja w kuchni do szklanki przelewanie bezalkoholowego - tak dla niepoznaki.. swojå drogå zastanawiam sie co ludzie pomyslå jak zaczniemy oficjalnie oglaszac - PIJACZKA! :-D
NOTABENE - OFICJALNIE OGLASZAMY OD JUTRA tzn.WIGILII - MIJA 12TYG!:-D troszke jestesmy tym podekscytowani i ja np. tak dziwnie wystraszona (?)...pierwsi na tel. bedå pewnie Jego rodzice, bo z moimi wciåz jest plan powiedzenia jak przyjadå.. wogole Jorgeir ma jakis pomysl w jaki sposob to sie odbedzie, ale trzyma to przede mnå w tajemnicy i wogole nie wiem czy dowiem sie do samego konca...:szok: coz.....

dziewczyny, teraz to Was pewnie za wiele na bb nie bedzie. to zrozumiale - rodzina, odpoczynek..i tak trzymac. mam nadzieje ze juz wkrotce powrocimy do naszych "rozmow w toku"..

tymczasem...

zdrowych, spokojnych, radosnych, rodzinnych, bialych ale cieplych, sytych oraz pelnych tych nadzwyczajnych, niezapomnianych chwil Swiåt Bozego Narodzenia..bogatego Mikolaja i zwierzåt o pølnocy gadania zycze Wam!!

Na czas Świąt Bożego Narodzenia:
szczęścia, zdrowia, powodzenia i niech się spełni co sobie życzycie,
by Wam miodem upływało życie,
każdy dzień pełen pociech i uroku zszedł tak pomyślnie w nadchodzącym roku.

życzy Lilka z rodziną :-)
142.gif

witam
zycze wesolych swiat, spelnienia marzen, duzo zdrowka i wszystkiego najlepszego dla was i waszych rodzin
aga

hej hej

Kasiu czekamy na wiesci jak oglosiliscie nowine :-)
jestem ciekawa co J.wymyslil :-D

moj K.w pracy :baffled: czekam az wroci

podoba sie wam moj 3 suwaczek?? :-D:-D:-D

Witajcie Mamuski, niestety teraz mam chwilę , a widze piękne życzenia, dziękuję ,
ja sie troche spóźniłam ....:zawstydzona/y:
pozdrawiam i życze wszystkiego naj po świętach.

reklama
Niech Nowy Rok przyniesie Wam
radość, miłość, pomyślność i spełnienie wszystkich marzeń
a gdy się one już spełnia
nich dorzuci garść nowych marzeń,
bo tylko one nadają życiu sens!
W Nowym Roku wielu szczęśliwych tylko chwil...
Szczęścia w domu i wszędzie, gdzie będziecie...

186.gif
image013.gif
image011.gif
image016.gif
image014.gif
175.jpg
fetes592sn8.gif

Do góry