reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamy z norwegii

get_well_roses.gif

slodki liscik,
mowisz i masz

ooo jaki sliczny
dziekuje moj ty cichy wielbicielu :-D:-D:-D:-D;-);-);-)

i pomyslec ze ja nic dzisiaj nie pilam i mam dobry humorek
no w sumie to soczek jablkowy...chyba ze byl przeterminowany :-D:-D:-D

Kasiu kiedys pisalas ze potrzebujecie kucharza
napisz mi prosze bo mnie to ciekawi bo jestem z zawodu kucharzem (i ponoc urzad pracy wg zawodu bedzie mnie kierowal do pracy)
ile godzin kucharz pracuje? jak wygladaja weekendy? i zarobki kucharzy w NO??
bede wdzieczna
to tak + - chcialabym meic orientacje :happy:

reklama
chetnie :-)

wyjsc do ludzi i wypic sobie cos delikatnego by Haniulka nie byla pijana potem :-D:-D:-D typu malibu z mlekiem lub sokiem ananasowym,albo martini ze spritem mhmhmm:-)

juz mi slinka leci:-)

Oj dziewczynki ....mi to trudno się zgrać a Wami na "rozmowach w toku" wieczorową porą bo jak tylko mój Mlekojad zaśnie to szybki prysznic i lulu bo nigdy niewiem co przyniesie kolejna noc i ile będzie mi dane pospać :wściekła/y:....
W ciągu dnia nie ma mowy o odsypianiu bo jak mam gwarantowane 4 godziny po spacerze to zmieniam się w robota domowego :obiad,pranie,prasowanie,sprzątanie .....o maseczce mogę tylko pomarzyć:szok::-D:-D:-D:-D....

na męża nie mam co narzekać ....jestem tutaj sama jak kołek a w nim mam wsparcie...pomaga mi jak może .....nawet był po mojej stronie jak teściowa wparowała na dwa tygodnie ,kiedy Jaś się urodził i zaczęła się mieszać do mojego macierzyństwa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Stanął chłopak na wysokości zadania i sprowadził kobitkę na ziemię bo ja byłam za mało asertywna w swoich wypowiedziach :no::no:

Po świętach On wraca a ja zostaję nawet do kwietnia w PL ,żeby naładować akumulatory , skorzystać z pomocy babć ,nagadać się z kumpelami ....wrócić do formy ,zmienić fryzurę i spotkać z kosmetyczką :-D:-D.
Bardzo się boję tej rozłaki bo my zawsze razem ...na dobre i na złe ....mąż przyleci na wielkanoc i będzie z nami tydzień.....ale Jasiek tak szybko rośnie ,zminia się z dnia na dzień ......głupia bym była gdybym nie skorzystała z takiej okazji i siedziała tutaj sama jak w Pl wszyscy oferują pomoc i mam szansę odpocząć :baffled:....w maju wracam do pracy i wtedy żarty się skończą.....

buu...........nikogo nie ma ??!:no:
jestem zmęczona na maksa ....za bardzo doprawiłam gulasz i małego bolał brzuszek ...jak dla mnie karmienie piersią z jednej strony jest piękne a z drugiej bardzo upierdliwe i męczące .......;-)
Jaś skończył dzisiaj 3 miesiące ...ale ten czas ucieka :szok:...

dobranoc kobitki ...spokojnej nocki życzę :-):tak:

Norge, a zaglądałam ok.21 i nikogo więc zrezygnowałam , musze przyznać , że ta dieta tez mnie męczyła, na okrągło jadłam gotowanego kurczaka, zero przypraw, nic słodkiego, zreszta pewnie wiesz , ale jaka figura:-):-):-)
no i tak mały miał kolki, i słyszałam od dużo mam , które trzymały dietę i było to samo,,,,,,bez sensu:szok::szok::szok:, a najgorsze , że jakies tam specyfike na kolki nie pomagały, masaż brzuszka może troche i mamina miłość:tak:
ale jak sobie przypomnę z tym spamiem ,i ciągłym czuwaniem , miałam to samo czekałam do wieczora i szybka chwila na prysznic , nie było mowy o maseczkach,,,,,współczuje, ale jeszcze trochę . pozdrawiam bo sie mijamy

reklama
Do góry