reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamy z norwegii

Lilka, jesteś, mamy śpicie?

o Ana jestes :-)

reszta sie przytula do mezulkow zapewne hehee
moj sie przytula do podusi bo rano o 4.30 wstaje
jak codzien

co do diety karmiacych mam to ja dzis wtrynilam pare paczkow ktore zrobilam bo rodzinka byla u nas sie pozegnac bo za tydzien jada do PL na swieta
do tego salatke gyros,troche Martini :-p:-p

ogolnie nie mam diety,jem jak w ciazy,Hania jak i Mili kolek nie mialy,ja mam teorie ze jak sie w ciazy je normalnie,potem karmiac sie ''oszczedza'' i potem chce sie cos zjesc to dzidzia reaguje
a ja jem jak w ciazy,czyli jak zawsze i u mnie sie sprawdza :tak:

:-):-)

chce kupic sobie na Allegro posciel i kurcze taaaki wybor ze nie wiem juz nic :szok::-D

reklama
hej , możliwe z ta dietą, widze że na lajcie podchodzisz i masz spokój, różne są teorie, ja już sama nie wiem , ale przy następnym nie będę się szarpać tylko normalnie jeść , bo jak nic nie jadłam to i tak kongo, :szok:

a co do pościeli to pewnie róziowa:-)?

zeby nie bylo :-) to mamy posciel ale spimy pod dwoma koldrami i troche mnie to wkurza przy scieleniu lozka bo sa ''wyboje'' jejku nie umiem wytlumaczyc :sorry2: w kazdym razie mi sie to nie podoba

mysle tez o narzucie na lozko....ale nie wiem czy warto jakby sie ladna posciel mialo? a w koncu i tak do naszej sypialni nikt nie wchodzi

co myslicie?

my spimy pod jedna , ale to męczarnia , musze dokupic bo ja zmarźlak a on mi zabiera w ocy i jest wojna:wściekła/y:, ja bardzo lubie narzuty, w pl mam dwie na zmiany w norwegii olałam , ale fajnie wygląda , zreszta jak goscie wpadna a łóżko z narzuta to spoko wygląda

Załączniki

• mis.jpg
    mis.jpg
    13,2 KB · Wyświetleń: 49
wiesz co teraz ogłądam ta pościel , to ąż szkoda ja przykrywać narzutą , ale ładna, jaki wzorek ci sie podoba?

no my o normalna koldre tez sie klocilismy to skonczylo sie ze spimy pod dwoma ale mezulo chce pod jedna :sorry2:
no i dlatego na big lozko chce big koldre 200*220 to chyba sie nie bedziemy bic o nia :-D:-D

mi wpadła w oko w te wzory etniczne , surf czy jakos tak , ale wszystkie są zajefajne, kwadraty niebieskie tez robia furrore:-)

ja sie będe żegnać , juz padam na mordkę, a i tak za pól godzinki wyłączają BB, bo cos grzebia z serwerem, buziaki, miłej nocki.
ps jak z mężem?

reklama
dzis z mezem cosik lepiej
jak karmilam Hanie to przyszedl polozyl sie obok i mnie glaskal :-D
no to tez go poglaskalam i jakies lody sie przelamaly bo potem sie przytulil :-)

moze faktycznie zazdrosny o mala??:confused:

Do góry