reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamy z norwegii

reklama
ech dziewczyny ciesze sie ze moge z wami porozmawiac
od razu jakos mi lepiej
takie wygadanie sie robi zawsze lzej

jakos nie chce mi sie z nim gadac
jesli jest zazdrosny o małą to niech jest..

ale przypomnialo mi sie ze po narodzinach Mileny tez tak miedzy nami bylo!! oboje bylismy na mala skierowani i jakos o sobie nie myslelismy
chyba po roku sie odnalezlismy
hmm moze teraz znowu czeka mnie rok :eek::sorry:

ach zmiana tematu!! tam bede sie przejmowac jakims łosiem :-)
łosie do lasu!! jak to moje kolezanki mowia :-D

Lilka ja to nazywm PRZYJDŹ -PODAJ -POZAMIATAJ.;-);-);-)
ZGADZAM sie z Toba w 100 %, nasza porażka , ale jak masz takie myśli , to spójrz na Twoje słoneczka , jakie są cudowne , mi to pomaga, szkoda łez i nerwów, ile ja nie potrzebnie przelałam , ile sie nagadałam , a teraz sie dziwi że ja nie chce wracac do norwegii, jak wiem że tu lepiej , bo mam chociaż pomoc,ty masz córy , a ja teraz wiem , żę cezarka wychowam dla innej kobiety , bo ja przechodzę ciężkie chwile przez lanistwo ....nie martw się , głowa do góry, nie ma co juz radzić , bo wiem że zmian nie będzie, bo cie rozumiem , ale może jesłi chodzi o spanie to możeby go tak sprowokowąc....

reklama
szkoda łez i nerwów, ile ja nie potrzebnie przelałam , ile sie nagadałam , a teraz sie dziwi że ja nie chce wracac do norwegii, jak wiem że tu lepiej , bo mam chociaż pomoc,

mialam to samo nerwy, placz, ciche dni, krzyki itd ale chyba cos pomoglo. teraz ranki sa jego, popoludnia moje. ja z kolei wole siedziec w norwegii bo tu chociaz troche mi pomaga, a jak bylam w Pl to zadnej pomocy. niby pierwsza wnoczka a brali ja na 5 minut

Do góry