reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

nie wiem czy niebezpiecznie i czego to bylo wynikiem, byc moze rozerwana bylam gdzies po urodzeniu lozyska ale dobrze ze samo sie wydostalo.. :baffled: ale potem juz wszystko bardzo szybko sie u mnie zagoilo bo znam przypadek ze dziewczynie chyba ze 2miesiåce sie såczylo..

moja tez ma drzemke. zastanawiam sie czy sama nie podusic komara...:baffled:
do pøzniej!

reklama
dziewczyny co za paskudna pogoda u nas, nie dosc ze wieje, to jeszcze cos sie zlego dzieje z cisnieniem.... wszyscy rozdraznieni, marudni. mnie to juz wogole moje cisnienie po scianach noci....oj zeby tylko sie ten dzien skonczyl, bo nawet mnie oczy szczypia:baffled:

a jutro robie torta na pierwsze urodzinki synka mojej znajomej, potem Sandra jedzie na noc do znajomych, a my mamy popoludnie dla siebie...tzn. z Danielem, ale chcemy gdzies na miasto uderzyc bo mamy jutro rocznice:-) ostatnio nie bylo kolorowo miedzy nami, wiec tak troche trudno nagle o romantyzm, ale jakos trzeba innaczej ten dzien spedzic.....

hej :-) ja w dwuch nastrojach dzisiaj bo:

1. kupilam sobie farbe i zrobilam blond pasemka na te rude co mi wyszly i co...mam kurde zolte :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jutro ide do sklepu po braz jakis bo mnie choleera bierze jak w lustro patrze:wściekła/y:. a kurcze farbe trzymalam 1 godz na glowie i taaakie zolte:zawstydzona/y:
  2. bylam u znajomej polki i zarobilam 450 nok i dostalam od nie j pare rzeczy, np plyny do kapieli dla Mayi i balsamiki do ciala :-)
a Zoska bardzo lubi Mayke i odrotnie :happy2: fajna z niej babka i sobie pogadalysmy i nasmialysmy , fajnie bylo

o£kej. szykowania zaczåc czas!!! i miedzy 9a10-tå wyruszamy...nerwa tylko mam bo sie oczywiscie pogoda spierdzielila tzn. padal przez noc snieg wiec nie wiem czy rozwine chocby nawet 80km/h po tych kretych drogach.. ale licze ze troche bedzie rozjezdzone.. nawet w Kristiansand zapowiadali na dzisiaj haos komunikacyjny :wściekła/y: shit!!! jakkolwiek. ostatni raz bylam w tym wielkim miescie w sierpniu to tam sie pewnie porozbudowalo ze sie nie odnajdem i biedny zuczek zgubiem...:-D ale po zapachu upieczonego przez Ize sernika moze trafiem!! :-D

trzymajcie kciuki i milego weekendu Wam zycze!! buzka!

Kasiu , Izu miłego integrowania, za duzo nie plotkowac:-D i zostawic cos dla mnie z tego serniczka:rolleyes:.
54n5i.jpg

Ostatnia edycja:
Hej Mamuśki.
Kurcze Ada mi wczoraj gorączkę dostała. Nie ma żadnych innych objawów więc mam nadzieję, że to z powodu kolejnego zęba. Budziła się u nocy dośc często i popłakiwała przez sen:-( Teraz jest ok i bawi się na macie.

Marta fajnie, że wyczaiłaś tą robotę. Kaska zarobiona, wyrwałaś się na troszkę z domu no i kosmetyki wpadły, super:-)

Kasia z Izą już dzionek mają zaplanowany na integrację.
Agata pewnie już świętuje kolejną rocznicę.
A my mamuśki co będziemy dziś porabiac :confused: Ja chyba ogarnę chatkę a później spacerek... ale coś nie mam weny:baffled:

Witam,
śnieg sypał całą noc i sypie dalej, a taka wiosna już była. :baffled:

kasia, iza udanego spotkanka.

kama mam nadzieje że ta gorączka nie na choróbsko tylko tak jak mówisz ząbek.

marta to super z tą znajomą Polką, kaska, kosmetyki, ploteczki :-). Ja mam też farbę złoty brąz, ale jakoś czasu brak żeby nałożyć, a odrosty straszne :sorry2:

agata udanej rocznicy.

Ach ta zima, zaraz mam dół, ale co tam za 12 dni w Pl :-)

Dziewczyny skończył mi się nestle sinlac Alana ulubiona kaszka, kupie tu coś takiego, w rimi, kiwi czy coopie? Tylko tak sypie że nosa nie chce mi się wytknąć.

reklama
Agata Najlepszego:-) anormalne ze w zwizaku musza byc wzloty i upadki, bynajmniej nie jest za nudno ;-)
Kaska juz w drodze; "Kasiu szewrokiej drogi:-)!"
Kamila moze tez byc"trzydniowka" wtedy dziecko tez bez wyraznych przyczyn ma goraczke:tak: zycze zdrowka:-)
a mnie obudzil telefon z przdszkola, babka dzwonila spytac sie czy Natala moze za dwa tyg w poniedzialek przyjsc(a to nie jej dzien, wtorek powinna przyjsc) bo kolega z jej grupy ma urodzinki(6lat) i bardzo chce zeby Natala byla, a ten chlopiec to moj przyszly ziec :-D uwielbia Natale; dla mnie to zadna roznica wiec pojdzie:-)

ja zaraz jade do sklepu...milego dnia :-)

Do góry