reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z norwegii

reklama
dzieki Bellakama za gratulacje, no porod byl udany, kupa smiechu z tego, zreszta w PL w szpitalu jak bylam tez sie smiali, najbardziej, jak zaraz po porodzie wstalam poszukac ubrania, zeby nie jechac z golym tylkiem do szpitala no i zaraz po 2h do restauracji na obiad:-D
agata ja tez jestem w trakcie poszukiwan lozka pietrowego. na razie mala mi wyrosla z kolyski, wiec spi w lozeczku turystycznym, a lamia w swoim, zmiane chce zrobic dopiero po wakacjach. myslalam, zeby lamia na razie spala na dole pietrowego, a jasko w lamii lozeczku

Kamila my spacerek sobie darowalismy, bo pogoda sie zepsuła ...śnieg mi pada:crazy:....byliśmy w tym cetrum edukacyjnym , zostawiłam czarusia na półtora godziny samego , zrobiłam zakupki , szybkie podsmażenie ciałka na solarce:zawstydzona/y:i poszłam po niego , a on grzeczny jak aniołek , malował, grał kręgle z innymi dzieciakami i najlepsze jest to , że wołał siusiu i zrobił:szok:, gdzie w domku to na razie jest moja ingerencja sadzania go na nacnik i tyle, więc chyba służy mu integracja z rówieśnikami , chociaż on tam był najmłodszy, ale przegadał wszystkich:-D, dzisiaj w autobusie jak czekalismy aż ryszy krzyczal do kierowcy : panie panie daj gazu , nie ma paliwa:-D, no ludzie pokładali sie ze śmiechu:happy:.
Tampeza nie zapomne tego do konca życia:rofl2::szok:nie mieści mi sie to w głowie:-D....

No to brawo dla Czarusia:tak::-) Dzieci czasem tak maja, że bez rodziców są bardziej samodzielni. Pamiętam jak było z moją chrześnicą. Przy mamie zawsze zlała się w portki a jak była ze mną to nigdy jej się nie zdarzyło:-D

dziewczyny ma prośbę: szukam takiej tablicy jak ma Lilka, ale jak wchodze na allegro net mi pada, czy któraś z Was przy wolnej chwili jutro albo później powklejałaby mi fotki takich tablic, tylko nie linki bo nie dam rady otworzyc:baffled:, dziek z góry:tak:

a u nas dzisiaj śliczna pogoda:tak: normalnie wiosna tylko,że z zaspami sśniegu:-) ale humorek nie ten:-( mała kłutnia wczoraj była i ciche dni nadchodzą,normalnie mam dość tego miejsca:wściekła/y:
ana tak czytałam co napisałaś i najbardziej żal mi małego,przydałoby mu się pobawić trochę z dziećmi a nie chcę oddać go do żłobka:dry: a może powinnam:confused: tu obok nas jest ale chyba przedszkole a wątpie,że będziemy tu tak długo:confused2:

jakoś na dniach Madzia będzie rodzić ale nie wiem kiedy zasiądę za kierownicą a na spacerek to za daleko:nerd: także raczej rzadko będziemy razem spacerkować:-(

ania wybør jest ogronmy i przedzial cenowy tez bardzo szeroki!!

jest taka najzwyklejsza dwustronna drewniana bez bajerow z IKEA za 95zl
b8982aca2f30126e.jpg

http://www.allegro.pl/item571870919_sztaluga_dwustronna_z_ikea_tablica_najtaniej.html

a tutaj propozycje w roznych przedzialach cenowych. zalåczam tez linki jesli inne Mamy chcå popatrzec

567905814
289PLN
http://www.allegro.pl/item567905814_4_w_1_tablica_projektor_z_lampa_biurko_akcesoria.html
954b28314807a402.jpg
162PLN
http://www.allegro.pl/item577628669_smoby_tablica_dwustronna_magnetyczna_sztaluga.html

572631621
74PLN
http://www.allegro.pl/item572631621_magnetyczno_kredowa_tablica_dwustronna_2w1_gratisy.html
571296307
39PLN
http://www.allegro.pl/item568188182_dwustronna_tablica_szkolna_magnetyczno_kredowa.html

Ostatnia edycja:
fajna ta pierwsza tablica :tak:

natanek by ciche dni szybko minęły, my się z D jakoś tutaj też mijamy, wieczorem nie mamy siły pogadać, w dzień praca, w weekend ja pracuje troche sprzątając biura i jakoś tak chłodnawo w naszym związku, a dzisiaj mija 9 lat jak jesteśmy razem, nawet dostałam łądnego kwiatka, ale wieczór samotny bo D musiał wyjsć właśnie.

ana fajnie że Czaruś tak się z rówieśnikami dogaduje, mniie martwi to że tutaj na arzie nie mamy znajomych z dziećmi i Alan taki aspołeczny będzie.

Moge was jeszcze zapytać ile mniejwięcej płacicie za internet?

Istra natchnełaś mnie pomysłem podania kaszki podczas kąpieli i to był strzał w dziesiątkę, Alan nie kręcił nosem jak przed kąpaniem gdy jest już marudny, zjadł całą miskę, no i super sprawa że mógł się usmarować do woli, bo zaraz był wymyty, potem i tak cycuś ale może chociaż troche bardziej syty posiłek będzie i pośpi ciut dlużej.

reklama
mi sie ta ostatnia tablica podoba, tylko, ze za niska jest.
darika my mamy z hesbynet razem z telefonem internet i nawet nie wiem ile placimy, spytam mojego jak wroci
ana gdzie masz takie miejsce w gdyni ze mozna oddac dziecko i isc?

Do góry